• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayımın bana yaptığı

Mesela burada eş adayı pasif direkt annenin güdümünde evliliğin olur.
Eş adayı dominant da olsa onun da başka sıkıntıları var.
Herkes ailesini bir şekilde kabul eder.
Ama el kızı yada el oğlu kabul etmek zorunda degil.
Size şuan tuhaf gelen evlenince on kat tuhaf gelecek.
Ve bir çok anormalite ile karşı karşıya kalacaksınız.
Aile denkliği aşırı aşıri önemli.
Çünkü bu insanlar hep gelip gitmek isteyecekler.
Hayatınızın içi dışına cikacak.
Mesafe felan da hikaye.
Mesafeden görgülü aile anlıyor görgüsüz aile oğlumun evi kafasinda.

Bir seninki bir benimki al birini vur ötekine.
Ne çile değil mi?
Böyle olacağını bilsem evlenmezdim,
Keşke benimki bu konudaki kv gibi güzel güzel sinyal verseymiş ya da ben anlasaymışım.
Benimki tanışmaya geldiklerinde sözde mutluluktan ağlıyordu. 😑
Aptallık bende saf saf bunda bir gariplik olmadığına kanaat getirmiştim., 😅

Şuan ağlamalı, tehditli mesajlar atıyor bana 🤭
Benim namaz kılmamam çok sıkıtıymış, dini içerikli kitaplar yerine başka kitaplar okumamam lazımmış, müzik yerine ilahi falan dinlemeliymişim, evimdeki spor aletini kullanmak yerine, namaz kılıp kilo vermeliymişim.
Ailemi diline dolayıp inancını sorgulayıp benim için "ailesinden kurtarırız" falan diye konuşmuşlar. Bir de bunları bana mesaj atıyor. :)))

Bu arada oğluda senede toplasan 1 aylık süre boyunca namaz kılıyordur. Ancak o kadar istikrarlı olabiliyor, ha bir de cuma günleri var.
Oğlunun dinine imanına ben engel oluyormuşum :)
Oğlu hacca umreye gidecekmiş ben bu halde olmazmışım falan.

Yani konu sahibi aslında geleceğini görsün diye şöyle yazayım dedim.
Benim dini hassasiyetim var ama bu kimseyi ilgilendirmez.
O dedi diye yapmam ki.
Sanane benim inancımdan.
Bir kere sabah namazına kaldırmak için tak tak sabahleyin kapıyı kiriyordu.
Benim babam hiçbir namazı kaçırmaz ama bir kere bile bize böyle bir muamele yapmamıştir.
Bu kendini bilmezliktir hadsizliktir.
Herkes maske takıyor.
Bu hayatta babam hariç hiçbir erkeğe güvenmem.
Herkes başta sevgi pıtırcıgi.
Bende ailesini karistirmadi diye ne kadar dengeyi sağlayan adam demistim meğerse ailesini saklamış kaçarım diye.
Kader kısmet oldu artık ama böyle sinyalleri verenden kaçacaksın.

Bende ailesini karistirmadi diye ne kadar dengeyi sağlayan adam demistim meğerse ailesini saklamış kaçarım diye.
Kader kısmet oldu artık ama böyle sinyalleri verenden kaçacaksın.

Bak burası çok önemli, ben de öyle zannetmiştim.
Ben kendim kendi babam gibi adama rağmen karıştırmamıştım.

Ben daha çok kapla ne gonderigine ne yazdığına müstakbel adayın ne dediğini merak ettim.soylediniz mi ona?
Söyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim🤣 eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi😃

Aynen cnm . Zamani nasilsa gelecek kizi evlenecekken götüreceğim o bohcayi bi kenarda duruyor..:KK59::KK59:
Bakalim ne diyecek

Keyifle bekliyorum günü

Tahminde bulunuyorum. Kayınvalidenizin sesiyle okuyabilirsiniz.😂

"Canımm bohçayı sarartmış , ah ah nerede o eski gelinler ; bizim sandığımızdaki çeyizlerimiz hep sakızz gibi bembeyaz olur , mis gibi de kokar." (!) 😂😂

Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Kabı yıkamış olsaydı böyle düşünmezdim herkesin ifade biçimi farklıdır belki böyle eline sağlık demek istemiştir diye düşünürdüm ama kabı bile yıkamamış diyorsunuz bilemedim garip açıkçası

Söyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim🤣 eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi😃
walla bacim seni bu saflikla cok uzerler.
tabi tabi adam bilmiyor annesinin ne niyetle yolladigini, kani kaynamis diye yapmistir kesin.

Sevgili konu sahibi , belli ki önümüzdeki ay , aileleri tanıştıracaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konu kapanışını , kabı kirli geri iade edilen kek tarifinizle yapın isterseniz. Güzel ve değişik bir tarifse , en azından konuyu okuyanların yüzünde bir tebessüm oluşur.

demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı
Daha sizi hiç görmeden kanı fazla kaynayıp direktif vermeye başlamış, erkek arkadaşınız şu cümlesiyle bile tam kaçmalık türden ama neyse hakkında hayırlısı.

Buraları biraz okursanız o temiz iyi niyetli kocaların pısırıklığı ve arsız kaynanalar nedeni ile kaç yuvanın dağıldığını görürsünüz. ;)

Buraları biraz okursanız o temiz iyi niyetli kocaların pısırıklığı ve arsız kaynanalar nedeni ile kaç yuvanın dağıldığını görürsünüz. :KK66:
Eş adayları ve ailelerinin saman altından su yürütenleri de var lakin çoğunlukla uzun soluklu evlilik dizisinin ilişki aşamasında önizlemesini, kız istemede 1. fragmanı, nişan vs alışverişinde 2. fragmanı gösteriyorlar ama gençlerimiz ben dizinin 1. bölümünü de seyredeyim diye ısrarcı oluyor😬

Eş adayları ve ailelerinin saman altından su yürütenleri de var lakin çoğunlukla uzun soluklu evlilik dizisinin ilişki aşamasında önizlemesini, kız istemede 1. fragmanı, nişan vs alışverişinde 2. fragmanı gösteriyorlar ama gençlerimiz ben dizinin 1. bölümünü de seyredeyim diye ısrarcı oluyor😬
Lades diyor bizim kızlarımız bile bile. Israrla denenmişi denemek istiyorlar ve farklı bir sonuç bekliyorlar. Halbuki almasını bilene Allah çok güzel gösteriyor kimin ne olduğunu.

Back