- 15 Temmuz 2016
- 8.188
- 13.675
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla güzelim çokta şey etme. Hiç bir zaman birbirinize bayılmayacaksınız, hiç bir zaman ailen gibi olamayacaklar, hiç bir zaman çocukları gibi sevmeyecekler.
Ben nişanlıyken anne anne peşinde gezerdim, sarılır öperdim. Daha nişanlıyken bana göstermişti oysa yüzünü. Benim salak kafam eşime duyduğum o büyük aşkla görmezden geldi hep. Tek derdim vardı onunla evlenmek, asla ondan ayrılamazdım çok aşıktım ya tabi. Her şeye göz yumdum. Bana perde almam dedi benim istediğim olmazsa. Kendi paramla mobilyamı aldım onun istediğini almadım diye tavır yapmıştı. Sürekli ilgi beklerdi. Trip atardı. Hep poh pohlanmam istendi.
Evlendim ertesi günü beni köşeye çekip benim senden isteklerim şunlar şunlar dedi. Bacak bacak üstü atmamak, sürekli gidip gelmek, eş akrabalarıyla can ciğer olmak, çaylarına şekere kadar atmak. Altınlarımı aldılar.
Bende ne oluyo ya, ben kişiliğimi kaybediyorum adeta gelin-köle konumuna sokuluyorum diyip bunları yapmayınca hakaretler yedim. Tahrik mesajları atıldı. Ne kadar kötü olduğumdan tut benden bi bok olmayacağından hatta beni insan edemediğinden nankör olduğumdan tut. Sonuç her yerden engelledim, 6-7 aydır görüşmüyorum ne onlar gelebiliyor ne ben gidiyorum.
Çünkü burası ortadoğu, burada pek bir şey beklememek lazım öncelikle, o yüzden boşuna anneme bana bu yapıldı diye üzülme. Malzeme bu, başka bir şey çıkması zor.En güzelini yapmışsın tepki vermen şahane
Şunu anlamıyorum eş ailesini sevmek zorunda değilim niye gidip gelmek kalmak zorundayım gerektiğinde giderim o başka ama sürekli isteme sebepleri ne yani.
Hakkını savunmana, kendini ezdirmemene sevindim, burada eşinin de büyük rolü olması lazım. Darısı bana ♥♥ ben kendimi ezdirmeyi düşünmüyorum hizmetçi olamam onlara
Çünkü burası ortadoğu, burada pek bir şey beklememek lazım öncelikle, o yüzden boşuna anneme bana bu yapıldı diye üzülme. Malzeme bu, başka bir şey çıkması zor.
Benim eşim doğulu ben batılıyım tek kızım el bebek büyüdüm ben resmen şoka uğradım. Sürekli beraber olmak istediler, her gün akrabalarıyla beraberler ellerinden gelse aynı evde yaşarlardı, 20 kişi yerde yemek yerler ve gelinlerden hizmet beklerler. Ben asla bunlara gelemedim bana çok ağır geldi doğulu ile evlilik. Allahtan eşim batıda büyüdüğü için onlara uymazdı bağlı değildi aramaz sormaz gitmek istemez. Onlarda erkek aileden ayrı iş yapar bireysel takılırsa dışlanır. Nişanlıyken gözüm kör olmuştu. İnan en güzeli şimdi ki yaptığım çok bile sabretmişim 1 sene. Sana tavsiyem, bırak uzak kalsın bırak kendi oyununu kendi oynasın, ama şunu iyi çöz nişanlın senin yanında mı? Eğer değilse çok sıkıntı çekersin
Hiç ama hiç kafana takma, bırak övsün başkalarını bırak iki yüzlülüğünü yapsın. Sen gayet kendinden emin ve net ol, istemediğin şeyleri belirt, kendini kendin savun ve onu bunu yapmadılar deme kimseden bir şey bekleme yapacak bir şey yok bana yaptılar da ne oldu geri aldılar :)) evime milleti çağırdı bir tek masayı aldı gelin dedi :)) ben mobilyalarımı almışken :)) bozmadım bile ne yapayım kadın cahil ne diyim gerçi artık şimdi bana hem bedenen hem ruhen çok uzaktalar. Hiç umrum değil görüşmüyorum hakaretler yağdırdı benim vicdanım rahat elimden geleni yaptım. Ne halleri varsa görsünler nişanlını seviyorsan onun karakterine güveniyorsan devam et. Evlenincede değişebilir o seni korumasada sen kendini savunup koruyacaksın, belli ki seni deli etmeye devam edecek, nasıl başlarsa öyle gidiyor sana demek istediğim ailesiyle görüşmeden de evlilik devam ediyor eğer eşin diretmezse aranızda sorun olmazsaBeni ezdirmeyeceğini sınırlarımın geçmesine izin vermeyeceğini, en ufak haksızlıkda karşılarında olacağını defalarca söyledi ama ben o enerjiyi hissedemiyorum nedense. Ailesini çok sever, sevsin tabi ama ayırt edebilir umarım gözlemlicem
Can sıkıcı . Messafeli durmayı , kendini savunmayı,güçlü olmayı, kayınvaldeyle olan her mevzuda eşinle kavga etmemeyi başarabilsen bu durumun üstesinden gelirsin.Zaman la birlikte yaşarken kendni daha iyi ifade edersin . Şuanda soylemeye çeekindiğin şeyleri ilerde daha net ifade edersin .Selam kızlar
Konuyu uzatmadan anlatmaya çalışıcam taktik istiyorum sizden.
Nişanlıyım 8 aydır çok güzel bir ilişkim var her bakımdan şükürler olsun. Bir konu hariç, konu kv.
Bir çöp dahi almadı ( almasın hiç ihtiyacım yok ailem varlıklı) kendi durumu çok iyi keza eltime herşeyi a dan z ye almış. Hala daha ev kredilerine destek oluyor yeni 0 araçlarına yardımcı oldular buraya kadar okey ben nişanlıyım karışamam tabi ki.
Ama sürekli gelip gidip bize laf sokması annemin yanında eltimi yerlere göklere sığdıramaması, kızdan olan torunun sevilmiyor demesi, sana uzak olsun annesine gidip gelmesin sürekli demesi, nişanlıma kendini melek gösterip bize sürekli laf sokması, düğünümde nişanlımla beraber aldığım altınları, kendi almış gibi gelip takacak olması, bir kere dahi arayıp hal hatır sormaması, düğünümüzü erteledik herşeyi erteledik hiç bir kere arayıp kızım ne yaptınız demeyişi, ama oğluna gelinimi düşünüyorum hevesleniyorum demesi, işine gelince yaşlanınca bana bakarsın demesi, en ufak bir şeyde eltimle mukayese edip beni kıyaslaması ( o böyle davranır, daha güzel davranır gibi vb.) eltimde 3 ay boyunca kombo halinde kaynım kp hep beraber kalmaları, gereksiz vıcık olmaları beni aşırı tedirgin ediyor. Mesafemi koruyorum nişanlıma da başda mesafeli yapım var herkese karşı dedim ama bu kadar şeyden sonra hem beni hem anneme çok saygısız davranıldı suçsuz günahsız. Gönlüm varmıyor onu arayıp sormaya veya evime davet edip anne gel demeye asla görüşmek istemiyorum mecburi haller hariç. Hem emek vermicek hem insan yerine koymayacak hemde benden hizmet bekleyecek oldu paşam. Şimdi asıl sorum şu, nişanlıma 2 rolde oynadığını nasıl anlatabilirim nasıl ıspatlayabilirim? Ben evime gelip ben de kalsın istemiyorum uğraşamam konuşmasını bilmeyen insanla aynı evde eşime evlenmeden bunu istemediğimi nasıl anlatabilirim kırıp dökmeden.? Ayrıca kv sürekli yalan söylüyor görümcenin yanında başka kaynımın yanında başka yalan söylüyor bunu düzgünce uyarınca kv hemen duygu sömürüsü yapmaya başlıyor oğluna? Annem, nişanlıma annesini şikayet etmememi (şehir dışında çalışıyor) geldiğinde yüz yüze konuşarak halletmemi istiyor.
Not : nişanlım annesinin bu yaptıklarının bir kısmından haberdar annesine yüzde yüz hak vermiyor ama beni de haksız bulmuyor yani arayı bozmamak için herkesi idare etmeye çalışıyor.