Kayınvalide adayı ve tavırları.

Evet hem beni haklı buluyor, annem bunu dememiştir diyemem diyor anamı ben tanırım demiş olabilir diyor ama çok isterdim Birbirinizi sevmenizi ( farkında aslında herşeyin) senden ara sor diye beklemiyorum bayram seyran da sadece hal hatır sor bana yeterli diyor. Ne senden vazgeçirim ne annemden diyor. Ama ben kötü bir şekilde konuşsam vereceği tepkiyi asla çözemiyorum bu yüzden tedirginim

insan az da olsa değer görmek istiyor. Sevilmek, sayılmak istiyor. Ama bazı egoistler asla size bunları sunmayacak. Ya bu kayınvalideyi böyle kabul edip yola devam edeceksiniz, ya da evlendiğiniz de kaynana yüzünden yaratılmış cehenneme hoş geldiniz.

Benim derdim şu aslında kendime yeterim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok, hiç hakkı yokken, yaşlanınca bana bak demesi, evimize yerleşmek istemesi daha düğün dernek yok gelir kalırız şöyle böyle yaparız demesi
Ne emeği oldu da yüzüme bakıp benden hizmet bekleyecek, annemi beni kırdı yüzsüz gibi gelip evimin baş köşesinde oturamaz.
Nişanlım ile yüz yüze konuşmayı bekliyorum

Çok sıkıntılı bir evlilik seni bekliyor...oğlu ile anası arasına girme bence yani bırak oğlunun turşusunu kursun

Eltinle kombo( koloni demek istedin sanırım) halinde yasıyorlarmış, tabiki size de sürekli gelecek, gelmesin dersen anası timsah gozyası dokup oğlu sana kızacak....Sana gelip günlercr kalacağını kabullenerek evlen evlenirsen de

Ben yukarda verilen taktiklerden birine katiliyorum

Nisanliya annesini kotulemeyin asla. KVyle bas basa kaldiginizda diyin ki,
dugune tek kurus koyma, arama sorma sonra gel evime kendine baktir yok oyle.

Bu kadar.

Kesinlikle katiliyorum. Birakin gelinlerine taki takmamaktan onlar rahatsiz olsunlar. Kp kv sinin takacagi takiyi alip cebindne odeyen kadinlar hep buraya pisman olduklarini yazdilar. Hic ohh Cok iyi yaptim iyi ki biz odemisiz yazan olmadi.

Ben katiliyorum. Konu para da degil, karsi taraf 1 TL koymuyor, evlenen gelini enayi yerine koyuyor, ustune parasiyla hava atiyor. Valla olsem kendimi soyle bir duruma sokmam, karsi tarafa kendini akilli sandirmam.

Ben katiliyorum. Konu para da degil, karsi taraf 1 TL koymuyor, evlenen gelini enayi yerine koyuyor, ustune parasiyla hava atiyor. Valla olsem kendimi soyle bir duruma sokmam, karsi tarafa kendini akilli sandirmam.

Çok haklısın, dediklerine benzer şeyler söyleyip çekilicem ne yaparsa yapsınlar umrum da değil. Benim üzerimden kalksın kendimi yememiş olurum

Ben yukarda verilen taktiklerden birine katiliyorum

Nisanliya annesini kotulemeyin asla. KVyle bas basa kaldiginizda diyin ki,
dugune tek kurus koyma, arama sorma sonra gel evime kendine baktir yok oyle.

Bu kadar.

Hah ben de bunu yazacaktım.
Ya kadınlar sizin ağzınız diliniz yok mu?
Şu kv ler neymiş karşılarında diliniz tutuluyor. Onun taktiğini uygulayacaksınız. Eşinizin yanında saygıda kusur etmeyecek ama baş başayken çat çat koyacaksınız lafı.

Ha ayrıca nişanlınızın net bi şekilde arkanızda durması lazım. Yok o harika ilişkinizin evlenince ne hale gelir yaşayıp görürsünüz. Evlilikte farklı olur aman diyim dikkat.

Kv bas bas bağırıyor geliyorum diye , savaş davulları çalıyor, çok zorlu süreç hiç sevmem böyle saçmasapan kv tavırlarını.
başkasına ne alırsa bana da alacak, yoksa benden başkası gibi olmamı beklemesin. Surat asmayı geç görülmemek için elimden geleni yaparım. Kimseye almıyorsa başım üstüne kafalar rahat olur, benim aldığım altını da gelip takmayacak o zaman düğünde. Gösteriş yapmak istiyorsa kendi parasıyla yapsın keriz miyim ben diye düşünürüm ben olsam

JLo ve Jane Fondanin bir filmi var, KV ve gelin adayi acaip kapisiyorlar. JLo defterini duruyordu karsi tarafin

Bence sen haklısın düşündüklerinde. Ayrıca nişanlınla ortak aldığınız takıları düğünde takmasına neden müsaade ediyorsun? Madem kenarda biriken altınlara güveniyor. Nişanlınla altınları paylaşın oğlunun yaptıklarını kendi taksın, senin yaptıklarını da ailen sana taksın... Yüz yüze konuş nişanlınla yaşadığın herşeyi anlat ama şikayet ederek anlatma. Yani bu ilk ve son olsun ki nişanlın seni kendini doldurmaya çalışan birisi olarak görmesin.

Kesinlikle çok teşekkür ederim

Gülümseyerek agresif olacaksın galiba. Ne sever bunlar iğnelemeleri.
Eğer çok seviyorsan ben evlenmelisin.
Ama kaynana aba altından sopa gösterme vakti gelmiş. Şanslısın nişanlın annesinden taraf değil.
Şöyle ki,
Saygını elbette bozma. Sohbet esnasında konuyu şuna getir: yarın nasipse evleneceğiz. Onun şu huyunu çok seviyorum insanlar kendine nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık veriyor. Benim de aynıdır huyum. Beni sevmeyen, bana değer vermeyen insanı hemen anlarım ve ona da aynı şekilde karşılık veririm. Kimse karşıdakine kötü davranırken iyi bir karşılık bekleyemez.
Ama beni seveni de çok severim. Daha çok severim o yüzden onu çok seviyorum. Kim ne veriyorsa karşılık olarak onu alır. "
Gibisinden bir konuşma ilk etapta onu toparlar bence. Geri kalan planlara kaynananı dahil etme. Düğün sürecinde kendi kararlarını ver. Ayakları yere bassın

Kv gibi davran sense nişanlına duygu sömürüsü rol yap.Kisasa kısas.Kvyi nişanlıma şikayet etme simdiden anneme cephe almış der.Yaptiklarinin sanki sana komik seyler olduğunu güle güle anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…