- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Evlendikten sonra cok zorlanırsın gıbı bastan mesafeyi koy bu arada o eltınle arası bozulur merak etmek genelde oyle oluyor. İlla evleneceksen de bende 2 sene cocuk yapma cunku erkekler ne olursa olsun annesine toz kondurmaz iki yıl sallantılı gecer gibi bebek yapma hemen benceSelam kızlar
Konuyu uzatmadan anlatmaya çalışıcam taktik istiyorum sizden.
Nişanlıyım 8 aydır çok güzel bir ilişkim var her bakımdan şükürler olsun. Bir konu hariç, konu kv.
Bir çöp dahi almadı ( almasın hiç ihtiyacım yok ailem varlıklı) kendi durumu çok iyi keza eltime herşeyi a dan z ye almış. Hala daha ev kredilerine destek oluyor yeni 0 araçlarına yardımcı oldular buraya kadar okey ben nişanlıyım karışamam tabi ki.
Ama sürekli gelip gidip bize laf sokması annemin yanında eltimi yerlere göklere sığdıramaması, kızdan olan torunun sevilmiyor demesi, sana uzak olsun annesine gidip gelmesin sürekli demesi, nişanlıma kendini melek gösterip bize sürekli laf sokması, düğünümde nişanlımla beraber aldığım altınları, kendi almış gibi gelip takacak olması, bir kere dahi arayıp hal hatır sormaması, düğünümüzü erteledik herşeyi erteledik hiç bir kere arayıp kızım ne yaptınız demeyişi, ama oğluna gelinimi düşünüyorum hevesleniyorum demesi, işine gelince yaşlanınca bana bakarsın demesi, en ufak bir şeyde eltimle mukayese edip beni kıyaslaması ( o böyle davranır, daha güzel davranır gibi vb.) eltimde 3 ay boyunca kombo halinde kaynım kp hep beraber kalmaları, gereksiz vıcık olmaları beni aşırı tedirgin ediyor. Mesafemi koruyorum nişanlıma da başda mesafeli yapım var herkese karşı dedim ama bu kadar şeyden sonra hem beni hem anneme çok saygısız davranıldı suçsuz günahsız. Gönlüm varmıyor onu arayıp sormaya veya evime davet edip anne gel demeye asla görüşmek istemiyorum mecburi haller hariç. Hem emek vermicek hem insan yerine koymayacak hemde benden hizmet bekleyecek oldu paşam. Şimdi asıl sorum şu, nişanlıma 2 rolde oynadığını nasıl anlatabilirim nasıl ıspatlayabilirim? Ben evime gelip ben de kalsın istemiyorum uğraşamam konuşmasını bilmeyen insanla aynı evde eşime evlenmeden bunu istemediğimi nasıl anlatabilirim kırıp dökmeden.? Ayrıca kv sürekli yalan söylüyor görümcenin yanında başka kaynımın yanında başka yalan söylüyor bunu düzgünce uyarınca kv hemen duygu sömürüsü yapmaya başlıyor oğluna? Annem, nişanlıma annesini şikayet etmememi (şehir dışında çalışıyor) geldiğinde yüz yüze konuşarak halletmemi istiyor.
Not : nişanlım annesinin bu yaptıklarının bir kısmından haberdar annesine yüzde yüz hak vermiyor ama beni de haksız bulmuyor yani arayı bozmamak için herkesi idare etmeye çalışıyor.
Tek bildiginız konu acan kişinin konusunda acık aramak çelıskı bulmak küçümsemek dalga gecmek laf sokmak başka bildiginiz hıcbır şey yok gercektenKayınvalıdem bana cop bile almadı (almasın da zaten) bu kafayı anlamiyorum.
Almasın da zatense neden yazıyorsunuz? Baya buna takıksınız cunku. İlk cumlenız bu olmus.
Eltime hersey almıs kredilerine de yardım ediyor (etsın karısamam nısanlıyım sorun degıl) etsın de degıl, etmesine baya bozuksun iste.
Bozuk degılsen neden bunu belırttın?
Yani madem bunlar onemsiz sorun degıl, neden konunun gırıs kısmında yer alıyorlar?
Kızdan olan torun sevilmiyor deyince o sizin sevgisizliğinizden diyemediniz mi, öylece sustunuz mu çok merak ettim. Kadının kadını bu denli ezmesi de çok acayipSelam kızlar
Nişanlıyım 8 aydır çok güzel bir ilişkim var her bakımdan şükürler olsun. Bir konu hariç, konu kv.
Bir çöp dahi almadı ( almasın hiç ihtiyacım yok ailem varlıklı) kendi durumu çok iyi keza eltime herşeyi a dan z ye almış. Hala daha ev kredilerine destek oluyor yeni 0 araçlarına yardımcı oldular buraya kadar okey ben nişanlıyım karışamam tabi ki.
Ama sürekli gelip gidip bize laf sokması annemin yanında eltimi yerlere göklere sığdıramaması, kızdan olan torunun sevilmiyor demesi, sana uzak olsun annesine gidip gelmesin sürekli demesi, nişanlıma kendini melek gösterip bize sürekli laf sokması, düğünümde nişanlımla beraber aldığım altınları, kendi almış gibi gelip takacak olması, bir kere dahi arayıp hal hatır sormaması, düğünümüzü erteledik herşeyi erteledik hiç bir kere arayıp kızım ne yaptınız demeyişi, ama oğluna gelinimi düşünüyorum hevesleniyorum demesi, işine gelince yaşlanınca bana bakarsın demesi, en ufak bir şeyde eltimle mukayese edip beni kıyaslaması ( o böyle davranır, daha güzel davranır gibi vb.) eltimde 3 ay boyunca kombo halinde kaynım kp hep beraber kalmaları, gereksiz vıcık olmaları beni aşırı tedirgin ediyor. Mesafemi koruyorum nişanlıma da başda mesafeli yapım var herkese karşı dedim ama bu kadar şeyden sonra hem beni hem anneme çok saygısız davranıldı suçsuz günahsız. Gönlüm varmıyor onu arayıp sormaya veya evime davet edip anne gel demeye asla görüşmek istemiyorum mecburi haller hariç. Hem emek vermicek hem insan yerine koymayacak hemde benden hizmet bekleyecek oldu paşam. Şimdi asıl sorum şu, nişanlıma 2 rolde oynadığını nasıl anlatabilirim nasıl ıspatlayabilirim? Ben evime gelip ben de kalsın istemiyorum uğraşamam konuşmasını bilmeyen insanla aynı evde eşime evlenmeden bunu istemediğimi nasıl anlatabilirim kırıp dökmeden.? Ayrıca kv sürekli yalan söylüyor görümcenin yanında başka kaynımın yanında başka yalan söylüyor bunu düzgünce uyarınca kv hemen duygu sömürüsü yapmaya başlıyor oğluna? Annem, nişanlıma annesini şikayet etmememi (şehir dışında çalışıyor) geldiğinde yüz yüze konuşarak halletmemi istiyor.
Not : nişanlım annesinin bu yaptıklarının bir kısmından haberdar annesine yüzde yüz hak vermiyor ama beni de haksız bulmuyor yani arayı bozmamak için herkesi idare etmeye çalışıyor.
Yani?Tek bildiginız konu acan kişinin konusunda acık aramak çelıskı bulmak küçümsemek dalga gecmek laf sokmak başka bildiginiz hıcbır şey yok gercekten
Yazdıklarınızı sonuna kadar okumadım. Binlerce kadının içinde hala bir şansınız varken bence iyi düşünün derim. Evlenince geri dönmesi zor.Selam kızlar
bende katılıyorum size.. emin olun vıcık vıcık ilişkilerden iyidir mesafe olması.. bırakın bir çöp bile almasın. yarın birgün aldıklarına dayanarak bunu başınıza kakıp sizden gereksiz beklentilere girmesinden iyidir. ama şöyle bir nokta da var ki, hiçbir şey yapmamasına rağmen sizi saf görüp ezmesine de asla müsade etmeyin. yani demem o ki bu evlilik arefesindeki mesafeli tutumunu evlendiikten sonra da sürdürürse çok daha avantajlı olursunuz. sizi evlendikten sonra kullanmasına müsade etmediğiniz sürece bir sorun yok benceEltini daha cok seviyorsa buna bozulma sakin, aslinda bu senin icin avantaj. Birak onunla icli disli olsun, ailenin soguk gelini damgasi yesen ne yazar? Mesafe iyidir, cok muhabbet tez ayrilir getirir. O krediye yardimlar bilmem neler hep karsi tarafa minnet etmeyi gerektirir, birak kimseye gebe kalma. Azicik asim agrisiz basim demisler. Aslinda suan cok avantajli konumdasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?