Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

Bunu anlamamak için saf olmaniz lazım adam bariz kötü niyetli

Boyundan öpmenin masumiyetimi olur yaa, saçmalama lütfen. Daha neler....adam bildigin sapık. Düpe düz taciz ediyor seni. Bunun bir sonraki adımı cinsel taciz zaten. Vallahi bu adam da o potansiyeli ben gördüm. Sakın bir daha asla bu adamla yalnız kalmayın. Bu durumdan da rahatsız oldugunuzu söyleyin. Böyle sevecekseniz beni sevmeyin ben kendi babamla bile bu kadar samimi degilim, dogru bulmuyorum mesafemizi koruyalim lütfen!!! Diyin bir daha da yüz vermeyin. Pisssss, tacizci...

Zavallı kuş kuş olduğu güne lanet ediyordur bunun yüzünden

Bu konuya cevap yazmak istemiyorum
Her yorum her bakış bir pirim demek
Hiç doğru değil okunmamalı ki bu zihniyetin bir karşılığı olmasın
İyi yada kötü her yorum bu zihniyeti destekler

Nolacak zavallı kusa iftira atiyo kuş seni napsın acaba ruh hastası.. allah allah elini sallasa ellisi bu devir de kuş gibi uçabilen erkeği nerden bulcan.. o kuş sana bakar mı acaba bide hamile birakcak
Valla ne zaman moralim bozuk olsa şu fake konulardan birini okuyorum ne dert kalıyor ne tasa. Kahkaha atıyorum resmen.

Trol soru sanırım. Allah korusun hiç böyle bir şey görmedim, duymadım.

Ne demek ben mi yanlış anlıyor muyum? Resmen eşinin yapacaklarını sana yapıyor daha neyini yanlış anlamayacaksın?

Okurken şok oldum bunun ayrımını yapamayacak kadar saf mısınız eğer iyi niyetli olsaydı yanında başkaları olduğunda davranışı değişmezdi

Ben öz babamdan bile görmedim bu şekil sevme tarzı bence biran önce kayınvalidenize ve eşinize açın durumu ve gerekirse olay çıkarın daha gitmeyin oraya kayinpederinizin niyeti iyi değil.

Resmen taciz hala daha nasil katlaniyosun

Bu saçma konuya bakmayım diyorum ama niyeyse bakıyorum konuyu açan hakkında bi gelişme varmı diye meraktan.Yetkililerden biri kapatsa artik konuyu,böyle hayalleri olanlara bunu yazacak kadar cesareti varsa bilemiyorum bu kişiler bulunup tedavi edilmeli,topluma karıştiŕlmamalı tedavisi bitmeden. Bunu buraya yazanin gercekten sapkin bi ruhu,beyni var demektir.
Rabbim tüm sevdiklerimizi,herkezi korusun böylelerinden.....

Yav he he.

Kızlar evet konu fake ama böyle hayatlar yok değil. Kızının odasına gizli kamera koyan babalar var bu hayatta. Küçücük kızına tecavüz eden babalar var. Hatta engelli kızını hamile bırakan sonra doğan çocuğu öldürüp gömen babalar var (haberlerde vardı) . Hani böyle şeyler yok değil. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kocan bi yere saklansın peder de gelip bunlari yapınca hemi eşin gözüyle görür hemde saklandığı yerden çıkıp babasina hesap sorsun.Bidaha da gitmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…