- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
- Konu Sahibi Zeliha_yilmaz
Yazdigim mesajda dalga gectigimi anlamamis olamazsiniz degil miBöyle adamlara bu cesareti verirseniz hepimizi severler aman ölçüyü kaçırmamakta fayda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdigim mesajda dalga gectigimi anlamamis olamazsiniz degil miBöyle adamlara bu cesareti verirseniz hepimizi severler aman ölçüyü kaçırmamakta fayda var.
Bunu anlamamak için saf olmaniz lazım adam bariz kötü niyetliMerhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum
Zavallı kuş kuş olduğu güne lanet ediyordur bunun yüzündenFake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:
Taciz şantaj sübyaniyet korku iğrençlik içerisindeyim.
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatu. Kimsenin beni tanımaması için bir nick kullanarak üye oldum çünkü af buyurursunuz ki sizinle mahremimden bahsedeceğim. Estağfurullah. Diyarbakırda lice ilçesinde yaşıyorum eşimin şark görevi için 1 yıldır buradayız elhamdülillah. Çarşaflı da bir...www.kadinlarkulubu.com
kayınteyzem eşinin bacanağına çaktırıyormuş ben şok
Arkadaşlar beni biliyorsunuz bir kadın hakları savunucusuyum ve eril bakış açısına son derece karşıyım bir haftadır herşeyi detaylıca size anlattım erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım falan bugünde kayınteyzemle tanıştım herşey çok güzel ilerliyordu kayınteyzem havalar soğudu biraz vanayı...www.kadinlarkulubu.com
Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...www.kadinlarkulubu.com
Bunun gibi konular mesela. Aynı kişi mi bilmem ama zihniyet aynı.
Peki ya kayınteyzeZavallı kuş kuş olduğu güne lanet ediyordur bunun yüzünden
Zavallı kuş kuş olduğu güne lanet ediyordur bunun yüzünden
Nolacak zavallı kusa iftira atiyo kuş seni napsın acaba ruh hastası.. allah allah elini sallasa ellisi bu devir de kuş gibi uçabilen erkeği nerden bulcan.. o kuş sana bakar mı acaba bide hamile birakcakKuş derken neyi kastetti acaba
Valla ne zaman moralim bozuk olsa şu fake konulardan birini okuyorum ne dert kalıyor ne tasa. Kahkaha atıyorum resmen.Nolacak zavallı kusa iftira atiyo kuş seni napsın acaba ruh hastası.. allah allah elini sallasa ellisi bu devir de kuş gibi uçabilen erkeği nerden bulcan.. o kuş sana bakar mı acaba bide hamile birakcak
Trol soru sanırım. Allah korusun hiç böyle bir şey görmedim, duymadım.Merhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum
Sanırım demeyin bacım artık ya :/Trol soru sanırım. Allah korusun hiç böyle bir şey görmedim, duymadım.
Ne demek ben mi yanlış anlıyor muyum? Resmen eşinin yapacaklarını sana yapıyor daha neyini yanlış anlamayacaksın?
Ben öz babamdan bile görmedim bu şekil sevme tarzı bence biran önce kayınvalidenize ve eşinize açın durumu ve gerekirse olay çıkarın daha gitmeyin oraya kayinpederinizin niyeti iyi değil.Merhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum
Resmen taciz hala daha nasil katlaniyosunMerhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum
Kocan bi yere saklansın peder de gelip bunlari yapınca hemi eşin gözüyle görür hemde saklandığı yerden çıkıp babasina hesap sorsun.Bidaha da gitmezsinizAllah belami versin eger yalan soyluyorumsa.Ne yapdiysa onu yazdim onun icin yardim istedim ya.Benim babam hic beni boynumdan opmedi.Bunlari artik bana yapinca bir qarip oldum.Cok kotu hiss ediyorum size yazdim ya.Ya yardim edin yada sen fakesin yalan diyosun deyilde kimsenin hakkina girneyin lutfen.Allah rizasi icin.Bende gunah nedir bilirim.O yuzden kimsenin gunahina girmek bile istemem.2 yildir evliyim ben.