• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

Merhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum
Bunu anlamamak için saf olmaniz lazım adam bariz kötü niyetli

Boyundan öpmenin masumiyetimi olur yaa, saçmalama lütfen. Daha neler....adam bildigin sapık. Düpe düz taciz ediyor seni. Bunun bir sonraki adımı cinsel taciz zaten. Vallahi bu adam da o potansiyeli ben gördüm. Sakın bir daha asla bu adamla yalnız kalmayın. Bu durumdan da rahatsız oldugunuzu söyleyin. Böyle sevecekseniz beni sevmeyin ben kendi babamla bile bu kadar samimi degilim, dogru bulmuyorum mesafemizi koruyalim lütfen!!! Diyin bir daha da yüz vermeyin. Pisssss, tacizci...

Fake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:

Bunun gibi konular mesela. Aynı kişi mi bilmem ama zihniyet aynı.
Zavallı kuş kuş olduğu güne lanet ediyordur bunun yüzünden

Bu konuya cevap yazmak istemiyorum
Her yorum her bakış bir pirim demek
Hiç doğru değil okunmamalı ki bu zihniyetin bir karşılığı olmasın
İyi yada kötü her yorum bu zihniyeti destekler

Nolacak zavallı kusa iftira atiyo kuş seni napsın acaba ruh hastası.. allah allah elini sallasa ellisi bu devir de kuş gibi uçabilen erkeği nerden bulcan.. o kuş sana bakar mı acaba bide hamile birakcak 😁
Valla ne zaman moralim bozuk olsa şu fake konulardan birini okuyorum ne dert kalıyor ne tasa. Kahkaha atıyorum resmen.

Merhaba arkadaslar.Hepinizin yardimina ihtiyyacim var.Biliyorum kayipnederler gelinlerini kizlari kadar cok severler.Ama ben biraz bu durumdan rahatsizlandim.Kayinpederim aylarla yalniz kalir evinde.Kayinvalidem calisiyor evde cok zaman olmuyor.Kayinpederime gitdiymizde cok zaman kaliyoruz.Ben bukasik falan yikarken kayinpederim bana arkadan sariliyor boynumu oksuyor,opuyor.Kollarimi opuyor.Ne yapiyorsun baba diyorum bana seni korpem gibi seviyorum der.Daha sonra gelir benim elimden meyve yiceksin der,kendi yedirir bana.Cok rahatsiz oluyorum.sen bu evin kucuk kizisin deyib hep bana sariliyor belimi oksuyor,dun yine evde kimse yokken ustunde gomleyi yokdu bana sarildi siki siki boynumu vahsicesine opmeye basladi.Bagirdim baba ne yapiyorsun diye.ayip ama.Diyorki annen gelince onun yaninda opemicem.Yalnis anlar filan ben seni kizim gibi seviyorum.Ama kizi gibi seviyorsa neden benim yuzumden alnimdan diyilde boynumdan opuyor arkadan sarilmalar falan.Ben yediricem seni.Barincada sen benim korpemsin der,evin kucuyusun der,hep yalniz kalirdim simdi sen varsin der o yuzden cok sevdiyimden yapiyorum.Ama kocam ve kayinvalidemin yaninda yuzume bile zornan bakiyor sanki hic beni tanimiyor.Onlarin ya inda yapmaz,sarilmaz soz bile demez.onlar olmazken yapiyor bunlari.Bu gun sana bu gomlek cok yakisdi der, ben neden gormedimki uzerindekini daha once der.Kayin validem evde oldugu zaman kayinvalideme bakar yuzu donukse peder bana opus gonderir.Lutfen benmi yalnis anliyorum hakketende beni sevdiyi icinmi yapa bilirmi bunlari?yoksa artik bu sapiklikmi?Anlatiyimmi kocama?Benim 25 yasim var.Pederde yasli basli 68 yasi var.Bilmiyorum cok kotuyum
Trol soru sanırım. Allah korusun hiç böyle bir şey görmedim, duymadım.

Ne demek ben mi yanlış anlıyor muyum? Resmen eşinin yapacaklarını sana yapıyor daha neyini yanlış anlamayacaksın? 😠

Okurken şok oldum bunun ayrımını yapamayacak kadar saf mısınız eğer iyi niyetli olsaydı yanında başkaları olduğunda davranışı değişmezdi

Ben öz babamdan bile görmedim bu şekil sevme tarzı bence biran önce kayınvalidenize ve eşinize açın durumu ve gerekirse olay çıkarın daha gitmeyin oraya kayinpederinizin niyeti iyi değil.

Resmen taciz hala daha nasil katlaniyosun

Bu saçma konuya bakmayım diyorum ama niyeyse bakıyorum konuyu açan hakkında bi gelişme varmı diye meraktan.Yetkililerden biri kapatsa artik konuyu,böyle hayalleri olanlara bunu yazacak kadar cesareti varsa bilemiyorum bu kişiler bulunup tedavi edilmeli,topluma karıştiŕlmamalı tedavisi bitmeden. Bunu buraya yazanin gercekten sapkin bi ruhu,beyni var demektir.
Rabbim tüm sevdiklerimizi,herkezi korusun böylelerinden.....

Yav he he.

Kızlar evet konu fake ama böyle hayatlar yok değil. Kızının odasına gizli kamera koyan babalar var bu hayatta. Küçücük kızına tecavüz eden babalar var. Hatta engelli kızını hamile bırakan sonra doğan çocuğu öldürüp gömen babalar var (haberlerde vardı) . Hani böyle şeyler yok değil. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Allah belami versin eger yalan soyluyorumsa.Ne yapdiysa onu yazdim onun icin yardim istedim ya.Benim babam hic beni boynumdan opmedi.Bunlari artik bana yapinca bir qarip oldum.Cok kotu hiss ediyorum size yazdim ya.Ya yardim edin yada sen fakesin yalan diyosun deyilde kimsenin hakkina girneyin lutfen.Allah rizasi icin.Bende gunah nedir bilirim.O yuzden kimsenin gunahina girmek bile istemem.2 yildir evliyim ben.
Kocan bi yere saklansın peder de gelip bunlari yapınca hemi eşin gözüyle görür hemde saklandığı yerden çıkıp babasina hesap sorsun.Bidaha da gitmezsiniz

Back