Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

bu resmen aile içi taciz izin vermeyin lütfen biraz mantıklı düşün canından kanından olan baban sana böyle yapıyor mu taki el olan kayınbaba yapsın bu resmen sapıklık kızım diye sevse hiç bunlara girmez valla canım boşanacağını bile bilsen asla ama asla izin verme resmen adam seni taciz ediyor.

Adam bildiğin abaza canım benim kayın peder alnımdan yüzümden bile öpmez saygıdan ayyy ne öyle arkadanda sarılma falan salakça söyle kocana tabıkı de o hareketi sadece Kocan yapmalı sapık adamm

Adam nerdeyse tecavuz edecek sen hala babam diyorsun tecavuze az kalmis.insanin oz babasi bile kizini boynundan opmez arkadan sarilmaz adam size goz koymus.tek kalma kusluk cikartin gidip gelmeyin adam yoklamalarini cekmis tek kelime etmemissiniz iyice gozune kestirmis sizi.

ayy bu ne ?
tamam sever eder falan ama yok sarılıp öpmeler.. boyundan öpmek nedir bee :/
tek başınıza gitmeyın bence ..
eşinizi de ispat etmeniz gerekir , bu seferde inanmaz sizi suçlar..

Mumkun oldugunca yanliz kalmayin belli ki niyeti iyi değil ve lutfenn bebeginiz var ise ve olacaksada sakin kucagina vermeyin ve yanliz bırakmayın cok rica ediyorum...

Yav bu kayinpederin bu hareketlerine şaşırdım şaşırdım diyip durmuşsunuz...kusura bakmayim da şaşıracak ne var ...kıyameti koparip ortalığı ayaklandirmaniz lazim....kizim diyerek böyle yaklaşılır mi..adam.bayagi sapik belli bunu buraya sorcak kadar saf mısınız baska bisiymisiniz anlamasim açıkçası...sizde de hata var ....sessiz kalarak

Ooo peder yürüyor sana ..... Çok ayıp ya aleni adam öpüyor okşuyor daha ne benmi yanlış düşünüyorum diyorsun hmn anlat eşine bu adamın zihniyeti kötü herşeyi yapar sen suçlu olursun iftira atar bu arada sen anlatınca eşin sana inanacakmı kimse babasına böyle bişeyi konduramaz elinde bi kanıtın varmı bunun için nasıl böyle sakin Kaldın peder medet at tokadı suratına feleği şaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…