• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

Cok gecmeden kurtul bu adamdan Allah korusun ya namusundan olursun ya canindan sapik bu adam resmen insan nasil byle bsy yapar insan kendi kizina boyle yaksirmi sapik kendini tatmn edyr resmen yarin bidr iftira atar gorursun boyle azgnlardan hersey beklenir esinle konus gerekiyorsa kayit yap goster kendine boyle bsy yapilmasina musade etme

Senn kocan kayinvaliden yokken ne diye bu adamin yanına gidiyosun ki. Yapilacak işi fln varsa karısı oflu yapsin. Ayrıca bildigin taciz ediyo seni sende bunu anlayamayacak kadar safsin yada troll sun heralde

Ayy iğrenç ya.. sen onu bi güzel azarla ağzına geleni söyle pislik herif zaten sapıklık olduğu için ağzına etsende söylemez kimseye kanıt topla kocana öyle anlat ses kaydı görüntü falan adi herif

bu bir fake fantezi konu mu yoksa gercekmi? babam bile böyle yapmaz
Fake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:

Bunun gibi konular mesela. Aynı kişi mi bilmem ama zihniyet aynı.

Fake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:

Bir kuştan hamile miyim'e öldüm hahsjsjjsjsjs ben bu konuları nasıl kaçırmışım yaa 🤣

Oha bu ne böyle erotik site yazısı gibi biraz daha şehvetli yazılabilirmiş aslında (sonra ellerini oramda buramda gezdirdi :KK70:) ama bu haliylede iş görür.

Ya Allah iyiliğini versin bu kuş olayını unutmuştum ben :)))

Vala konu gerçek mi yalan mi bilemem de geline benimle evlen oğlumu birak da bana gel diyen kp biliyorum karşı komşumuzdu.
Evet konu gerçekse o sana sarilip boynunu öperken neden engel olmuyorsun? Karnini sıkmış falan yani ittir bas çığlığı polise giderim de video kaydı yap. Bu arada Türk sineması mi çekiyorsunuz da herseyi eşten saklıyorsun? Anlatacaksın inanmazsa kocana da yol vereceksin . Bu kadar saf olunmaz ya inanmak istemiyorum o yuzden fakat cok saf insanlar da var ne diyim ki adam seni bildigin taciz ediyor.

Ne kadar kotu niyetli bakiyorsunuz olaya adam size deger verdiginden yapmis boyle ayip denen bisey var
Sapik diyen arkadaslara bakmayin kayinpederleri onlari sevmiyo diye kiskaniyorlar

Ne kadar kotu niyetli bakiyorsunuz olaya adam size deger verdiginden yapmis boyle ayip denen bisey var
Sapik diyen arkadaslara bakmayin kayinpederleri onlari sevmiyo diye kiskaniyorlar
Böyle adamlara bu cesareti verirseniz hepimizi severler aman ölçüyü kaçırmamakta fayda var.

Back