- 13 Ocak 2019
- 508
- 1.915
- 33
- Konu Sahibi Zeliha_yilmaz
-
Fake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:bu bir fake fantezi konu mu yoksa gercekmi? babam bile böyle yapmaz
Fake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:
Taciz şantaj sübyaniyet korku iğrençlik içerisindeyim.
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatu. Kimsenin beni tanımaması için bir nick kullanarak üye oldum çünkü af buyurursunuz ki sizinle mahremimden bahsedeceğim. Estağfurullah. Diyarbakırda lice ilçesinde yaşıyorum eşimin şark görevi için 1 yıldır buradayız elhamdülillah. Çarşaflı da bir...www.kadinlarkulubu.com
kayınteyzem eşinin bacanağına çaktırıyormuş ben şok
Arkadaşlar beni biliyorsunuz bir kadın hakları savunucusuyum ve eril bakış açısına son derece karşıyım bir haftadır herşeyi detaylıca size anlattım erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım falan bugünde kayınteyzemle tanıştım herşey çok güzel ilerliyordu kayınteyzem havalar soğudu biraz vanayı...www.kadinlarkulubu.com
Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...www.kadinlarkulubu.com
Bunun gibi konular mesela. Aynı kişi mi bilmem ama zihniyet aynı.
Ohoo daha çok var da hepsini eklemeye üşendimBir kuştan hamile miyim'e öldüm hahsjsjjsjsjs ben bu konuları nasıl kaçırmışım yaa
Fake tabi ki. Bir ara biri vardı böyle konular açıp duruyordu farklı farklı üyelikler alıp:
Taciz şantaj sübyaniyet korku iğrençlik içerisindeyim.
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatu. Kimsenin beni tanımaması için bir nick kullanarak üye oldum çünkü af buyurursunuz ki sizinle mahremimden bahsedeceğim. Estağfurullah. Diyarbakırda lice ilçesinde yaşıyorum eşimin şark görevi için 1 yıldır buradayız elhamdülillah. Çarşaflı da bir...www.kadinlarkulubu.com
kayınteyzem eşinin bacanağına çaktırıyormuş ben şok
Arkadaşlar beni biliyorsunuz bir kadın hakları savunucusuyum ve eril bakış açısına son derece karşıyım bir haftadır herşeyi detaylıca size anlattım erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım falan bugünde kayınteyzemle tanıştım herşey çok güzel ilerliyordu kayınteyzem havalar soğudu biraz vanayı...www.kadinlarkulubu.com
Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim. Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim. Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum. Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki...www.kadinlarkulubu.com
Bunun gibi konular mesela. Aynı kişi mi bilmem ama zihniyet aynı.
Yaratıcılıkta son noktaYa Allah iyiliğini versin bu kuş olayını unutmuştum ben :)))
Böyle adamlara bu cesareti verirseniz hepimizi severler aman ölçüyü kaçırmamakta fayda var.Ne kadar kotu niyetli bakiyorsunuz olaya adam size deger verdiginden yapmis boyle ayip denen bisey var
Sapik diyen arkadaslara bakmayin kayinpederleri onlari sevmiyo diye kiskaniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?