Anket Kayinpederiniz sizi opuyormu kizlar?

Fake bir adam üye olup gelecekteki fantezilerini yazmış bizim AKILLI kadınlar kulübü buna inanmış yorum yapmış ya hangi akil alır bunu bariz fantezi .. üzücü.. mis gibi FAKE bu arkadaş sinsi ve yoldan sapmış git fantezilerini kendine sakla !

Bildiğiniz sizi taciz ediyor sizdr buna müsaade ediyorsunuz.

Çok art niyetliymişsin boynundan vahşice öpüyor yanlış düşünüyorsun hele bi dudaklarına yapışsın konuyu tekrar değerlendiririz.

Hareketleri hiç normal değil. Ama şimdi eşiyle de aralarını bozmak kötü olur. Bence kayın pederinle bir daha beni öpme diye konuşmalısın

İğrenç bir kp.srfsiz hatta daha bir sürü küfür saymak istiyorum adamın beyni çöp kovası iğrenç kirli

Oy bacım çok fena ya. Kaç kaç. Sert tavır göster. Yaptığı hiç hoş değil. İçim kötü oldu. Taciz ediyor resmen.

Nasıl hala iyi düşünmeye çalışıyorsun.Yalnız kalmamaya çalış .Hangi baba kızına arkadan sarılıp boynundan öper....Allah yardımcın olsun

İçten olsa herkesin yanında da öperdi sizi. Bence niyeti kötü, sapık

İnşallah inanır, kocanız size.

Lütfen fake olduğunuzu söyleyin Yoksa nasıl izin verebiliyorsunuz buna nasıl eşinizle konusmuyorsunuz?Ben sizin yerinizde olsam o evde kalmaya korkardım.Adam bildiğin sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…