Kayinpederin sapkinligi

polis eşiymiş. tabi tabi. sen iyi arkadaş olsan polis eşine söyler, o evi başlarına yıkmasını da bilirdin, devlete sığınmasını da sağlardın.
gelmiş burda önemli bir mevzuyla dalış yapıp millete hakaret edip kendince oynuyorsun.
ne yazsan boş, çünkü konun da sen de yalansınız muhtemelen.
neyse.

Lutfen o engin bilgilerinizi kendinize saklayin. Konu kapatiliyor mu ne yapiliyorsa yapilsin. Kadinin en buyuk dusmani kadindir derlerdi doğruymuş. Bu arada ciddiye alarak ve kendi derdiymis gibi üzülen ve yorum yapan insanlara teşekkür ediyorum. Buralari okutmayacagim arkadasima. Ozet gecerek anlatacagim. Ben bile tahammul edememisken onun bir de burdan böyle seyler gormesini istemiyorum. Saglicakla

Hayatim boyunca kimseye beddua etmedim. Ama benim sana ahim olsun bu. Insallah benzer birsey sen yada yakinindaki biri yasar da caresizlik nasil olurmus gorursun.

kapıyı açmıycak direnirse eşini arasın sen yokken eve niye geliyor madem kıskançsın babanın sen yokken gelmesini istemiyorum ben .Davranışları bi garip desin korkuyorum falan desin.Babasına asla ve asla kapıyı açmasın

Konu olarak dogru yalanmi bilmiyorum ama su kiple me olayinda adil davranilmadığını düşünüyorum birisi kipleniyor aninda bani yiyor bazilarida herseyi yaziyor ama ban falan yok anlamis degilim

Simdi okudum mesajlarini bazilarida kadini o raddeye getiriyorlar ama tabiki oyle konusmamasi gerekiyor sonucta burda arkadasi için cozum ariyor

Orasi oyle tabi ama carsi tarafta ban yemesi gerekiyor çünkü oda tahrik ediyor sonucta hem it kemik meselesi nedir ya
tüm mesajları okudunuzmu söylemedik laf bırakmadı .. onun söylediklerinin yanında bu biraz hafif kaldı yani.. ki arkadaşın söylediklerini bi çok kişi söyledi konu hakkında..neyse gereksiz gerilimler..

Seviye yerlerde hoşt diyenler, kemik it Hesabı diyenler...
Konu sahibi, arkadaşına söyle boşansın.
Böyle bir geniş adamdan ne yol olur ne kasaba.
Saf olsa diyeceğim, ama adam aldatmaya gelince gayet rahat. Yapmış etmiş. Umurunda değil dünya.
Babası desen ayrı vaka.
Hala hangi evlilik, hangi imkandan bahsediyor?
Bu adam iki gün sonra torunlarına bile sarkar. Pis Sapık.

Bakkala bile göndermeyen kıskanç bir koca böyle bir olaya nasıl tepkisiz kalabilir anlaşılır gibi değil. Bence daha net bi ses kaydı veya görüntü elde edene kadar sesini çıkarmasın. Delili çok kuvvetli olsun. Kocası onları gördükten sonra da tepkisiz kalıyorsa boşansın. Babalı oğullu aynı kadını ... tövbe tövbe. Kart ve şerefsiz zampara kayınpeder.hödük koca.

her sayfayı okursan anlarsın neden it kemik hesabına geldi mevzu.

Ben gördüğümü söylüyorum. Her türlü yanlış kelimeyi yanlış buluyorum.
Savunulacak yanını da göremiyorum.
bence gayet yerindeydi benim hesabım ama siz uygun bulmayabilirsiniz, hakkınızdır.

Bu evlilikten o kızcağıza hayır gelmez
Kızın selameti için boşansalar daha kafası rahat olur
Kocası babasına yakıştıramaz kızcağızın üzerine gider
Kötü şeyler olur Allah korusun

Arkadaşının eşi çok kıskanç camdan bile baktırmıyor ama böyle birşeyi umursamıyor.
Arkadaşınınız aldatılmış ama kabullenmiş. Eşi eve alma dediği halde evine alıyor.
Açmasın kapıyı, eşi evde yokken telefona cevap vermesin. Mecbur mu ?
Kayınpeder sapık, eşi sapık. Arkadaşınız iki kızını düşünmeyecek kadar korkak. Bugün gelinini eden, yarın torununu da taciz eder.
Bu hikayede normal birisi yok. Anlatan yani sizde buna dahil, kusura bakmayın ama üslubunuz çok kötü. Siz en başından başlamışsınız sinirden değil, s... çekemez, mahalle k... gibi. yani sizin normal haliniz bu sanırım ama burada yazdıklarınıza dikkat etmeniz lazım. Burası bir forum tam da sizin dediğiniz gibi mahalle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…