• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederin sapkinligi

Gelinine bunu yapan torunları nada yapar çocukları onunla yalnız bırakmasın açmasın kapıyı Allah kahretsin böyle sapıkları

şimdi dur eşi çok kıskanç dedin . eşinede kısmen bu durumdan bahsettiğini söyledin . o kıskanç adam yıkardı her tarafı böyle bir durumda . nasıl sakin karşılamış bu kadar bu bir
ikincisi belkide abartıyorsunuzdur diyecem ama anlattıklarına bakılırsa farklı bir durum var
Yahu adam kıskanç değil sadece hasta ruhlu baskıları bundan.. seviyorsa da kıskanır insan bu kıskançlık sevdiğine zarar verecek boyutta olmaz.. zarar verecek boyuttaysa sevmiyordur hastalıktır.. bu tip insanlar hayatina giren cogu kadina boyle davranir baski uygular dover kisitlar ayrilmak istese izin vermez oldurmek pahasina bunlar sadece hastalik yani.. kadini sevdiginden degil yani bu davranışlar..çünkü sevginin olduğu yerde böyle kötü şeyler yoktur.. konu da eskiymis 10 mesaj yaz ondan sonra te allahim ya

Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?

Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.

Alla alla bu nasıl kıskanmak? Babaya gelince yabancıya gitmiyo nasılsa diye serbest sanırım? Yahu boynundan öpmeye müsaade etmek neden? Eve almak neden? Koca bunu neden önemsemiyor? Tecavüz etmesini ni bekliyoruz? Herif bal gibi sapık! Ve koca müsveddesi de olaya kulak tıkıyor.Ama bir yerde doğruyu söylemiş,alma eve o zaman demiş.Kullansın bu izni işte? (Hasbam izin vermiş bak zahmet edip) Almasın şrfs..zi eve? Zorla eve girmeye kalkarsada zaten olayın boyutu bi şekilde değişir.Bu tarz olaylarda mağdurun susması sapkın tarafın işine gelir ve durum ilerler ilerler gider..Kayınpederinin yıllarca tecavüzüne maruz kalan kadın en sonunda öldürdü hatırlarsınız herifi.Yol yakınken pislik herifi eve almamakla başlamalı işe.Yoksa yarın bir gün koca da başlayabilir DEMEK Kİ SEN DE İSTEDİN demeye..Aksini nasıl ispatlayacak bu durumda? Mevzu taciz aşamasında,tecavüze taşınmadan önlenmeli,dik duruş lazım,kararlılık lazım..Pısarsa daha hazin sonlara doğru yol alacak aklınızı başınıza devşirin.

Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?

Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.

Eşim aldatmış, kp sapık. Ben boşanırdım. Çocuklarımı öyle bir ortamda büyütmek istemezdim. Annenin huzursuzluğu gerginliği bütün evi etkiler. Hadi diyelim boşanamıyor kp ile arasına mesafe koysun. Geldiğinde bende dışarı çıkıyordum şimdi arkadaşım çağırmıştı gibi. Başbaşa kalmamaya özen göstersin. Bunu da yapamıyorsa eşine baban sen yokken gelsin istemiyorum diye söylesin.

Yani aldatan kocanın karısına davranış şekli çok manidar..
Sanki kadın kocayı aldatmış gibi takipler..
Denir ya zaten kişi kendinden bilir diye buda o hesap..

Es kişisinin babasinada kapıyı acmicak evde yokmuş gibi davranicak..

Bu ne sacmalik yahu midemi bulandirdi boynundan opmus bilmem ne? İftirayi filan dusunecegime cekip giderim ben oradan ya da adami eve almam. Başkasinin ne dusundugunun ne onemi var?
Eşim isteyken kpin evde işi ne zaten? Ben olsam baştan almazdim eve. İyi niyetli dusunmekte biyere kadar, kp sapik ve arkadasiniz da buna ses cikartmamis.

Cok kskanc olup aldatmasina da hic sasirmadim. Boyle asiri kiskanc tiplerin altindan bu gibi seyler cikar hep.
Cok kiskanc olunca, cok seviyor olmuyor. Kişi kendinden bilir işi oluyor.

Oyle şeymı olur ya kız tepkisini koysun kocası zaten sahip çıkmıyor o kendıni koruyacak kocasına desin sen evde yokken baban eve gelmesin desin sapık resmen ya boyle şeylerde boynu bukuk durulmaz kendıni korumak zorunda

Bu konuyu nasıl buldunuz çok merak ettim ve neden böyle bir konuda arama yaptınız onu daha çok merak ettim .

Oyle şeymı olur ya kız tepkisini koysun kocası zaten sahip çıkmıyor o kendıni koruyacak kocasına desin sen evde yokken baban eve gelmesin desin sapık resmen ya boyle şeylerde boynu bukuk durulmaz kendıni korumak zorunda
4 yillik konuyu arayip tarayip bulmaniza kac puan verelim

Back