Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru düzgün delil toplamadan yaparsa kocan seni aldattidiye sende biyle intikam aliyorsun gibi seyler duyacak. Bu kesin. Ustelik sadece onlardan degil kendi ailesinden de. Gerçekten cok zor bir durumda. 45 kilo şuan. Sedefle bogusuyor. Kocasiyla her gün tartisiyorlar. Bir de üstüne bu pislik herif firsat bulmus gibi davraniyor. Seni kiskaniyorum. Oraya gitme bunu yapma vs vs. Akşam kocasi gidince bütün yazismalari okuyacak. Gerci okumasini da pek istemiyorum. Hoşuna gidiyor diyenler bile var. Kadin kadini korumuyor anlamiyorken erkeklerden cok mu sey istiyoruz acaba biz.
Insan herseyi düşünüyor işte. .belki oglan kendi ayibini gizlemek icin babasiyla oyunmu kurdu ne biliyim aklim almiyor cok kotu durum
Madem esi bilip ses cikarmiyor Allah o esin belasini versin derim bennnn !!! Sinirlendim. Direkt direkt bosansinnnnnnArkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?
Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
herkes bir sürü çözüm yolu gösteriyor ama bu saf(!) ve korkak, tacize dahi ses çıkarmayan, kendi için korkmaktan çocuklarını düşünemez hale gelmiş arkadaşının senin gibi yol yordam bilmez arkadaşı olunca çaresiz kalır tabi.Aynisin ben de soyledim. Bu kadar olur :)
herkes bir sürü çözüm yolu gösteriyor ama bu saf(!) ve korkak, tacize dahi ses çıkarmayan, kendi için korkmaktan çocuklarını düşünemez hale gelmiş arkadaşının senin gibi yol yordam bilmez arkadaşı olunca çaresiz kalır tabi.
herkese çemkirmek yerine o kızın durumunu siz ihbar edin diyoruz, polis gerekeni yapar zaten.
herkes ona inanmasın, iftira desin, ne olur? en fazla dayak yer, boşanır.
en azından hayatı kurtulur bu sapıklarla yaşamaktansa.
herkes bir sürü çözüm yolu gösteriyor ama bu saf(!) ve korkak, tacize dahi ses çıkarmayan, kendi için korkmaktan çocuklarını düşünemez hale gelmiş arkadaşının senin gibi yol yordam bilmez arkadaşı olunca çaresiz kalır tabi.
herkese çemkirmek yerine o kızın durumunu siz ihbar edin diyoruz, polis gerekeni yapar zaten.
herkes ona inanmasın, iftira desin, ne olur? en fazla dayak yer, boşanır.
en azından hayatı kurtulur bu sapıklarla yaşamaktansa.
hmm. sen muhtemelen erkeksin ama adam değilsin.Sen ne şuursuz bir kadinsin. Okuma yazman var ama algi namına hic birsey yok. Senden alâ saldiran mi var. Defol git şimdi açtığım konudan. Banliyorlarsa da banlasinlar. Her boka illa muhalefet olun zaten. Kendi yasantina bir bak. Çürük ucube. Sen ve senin gibi kezbanlarin yorum yapabilecegini zaten beklemiyordum da. Bu kadari da fazla. Embesil
hukuku bilsen böyle atar gider yapamazsın, sanalda bile olsa. sonunu bilirsin.Bir bokta bildigin yok ayrıca. Hukuk boyle mi isliyor ? Delil olmadan ne yapacak bu kiz? Komsularinla dedikodu yaparkenki tavrini takinamazsin hadsiz
Ayrica hakaret edersen karşılığını alirsin. Öğretmediler mi sana bunu.
çok güldüm.Ayrica hakaret edersen karşılığını alirsin. Öğretmediler mi sana bunu.
Ben bu durumdan memnun muyum sanıyorsun?? Birbirimize uzagiz. Kaldi ki aile ici meselesi benim ne haddime polisi aramak. Ben polis esiyim. Aile ici bir konu olup gidildiginde esim cok sahit olmustur. Kocam o sever de döver de diyen tiplere. Allahaskina bu nasil kadinlik ya. Ortada bir durum var. Sadece fikir soruyorum. Kimi hosuna gidiyordur diyor bu nasil gaddarlik nasil is anlamıyorumhukuku bilsen böyle atar gider yapamazsın, sanalda bile olsa. sonunu bilirsin.
aile içi şiddetin adı geçince polis isimsiz mail atınca dahi kapıya dayanıyor, delil falan sormuyor, haberin yoksa öğren. bir de üstüne pedofili riskini ekle, o baba kp denen şeref yoksunları görür mazlumu ezmeyi.
Magdem karismiyosun neden konu aciyorsun o zmn ? Bizde sana yol gosteriyoruz burada.. arkadasin anormal.. kusura bakma benim arkadasim bu tarz seylere maruz kalsa goz yumamam yani..Terbiyesizlik yapmanin geregi yok
Mahalle karısı gibi islerine karisacak degilim. Nerde durmam gerektigini biliyorum ben.
Belli zaten böyle bir konudan bile malzeme cikarip gulebilecek bir insan oldugun.çok güldüm.
yayılırsa da yayılsın çok mu önemli milletin duyması.Adamın sapkınlıklarına izin vermesin ve o aileden çabucak kurtarsın kendini.Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?
Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.