Ben konu sahibini dün kibledim, eğer kiblendiği anda banlansaydı dün banlanacaktı...Konu olarak dogru yalanmi bilmiyorum ama su kiple me olayinda adil davranilmadığını düşünüyorum birisi kipleniyor aninda bani yiyor bazilarida herseyi yaziyor ama ban falan yok anlamis degilim
Oyle şeymı olur ya kız tepkisini koysun kocası zaten sahip çıkmıyor o kendıni koruyacak kocasına desin sen evde yokken baban eve gelmesin desin sapık resmen ya boyle şeylerde boynu bukuk durulmaz kendıni korumak zorundaArkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?
Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
yeni üye kim olacakAllah aşkına 4 yıllık konuyu kim ısıttıhatta dogru soruyu sorayım nasıl ısıttı
Öyle ya şu konuyu okuyunca şok oldum sonra bir baktım 4 yıl geçmiş aradan Allah bilir neler oldu neler...Bir de kız en son 2016 da girmiş.yeni üye kim olacak
o değilde dostum ne konular var şu bdv de
okudukça yok yahu o kadarda değil dedirtiyor
Güzel arkadaşım iftira desin eşi kendine inanırsa gereğini yapar zaten yok eşi de babasına inanırsa onu da boşamak farz olur kayınpederi de şikayet eder bu kadar basit.. arkadaşın boşanmaya niyet olmadığı için iş boşanmaya gider diye cekiniyo bence buyuzden sessizÇok zor.olay çıkarırsa.iftira der yırtar.bir şekilde,cikarmazsa kabul.ediyor.diye düşünür serf yoksunu adam işi ileri taşır. En iyisi boşanmak oda olmaz demişsiniz. O zaman kayinpederin gebermesini(eğer niyeti gerçekten sapkinliksa)dilemek kalıyor.
Eş bozuntusu inanamaz gibi geldi,kim.babasina konsurabilir ki böyle bir şeyi. Sağlam kanıt olacak telefon video kaydını açık tutacak cekecek,gösterecek. Ama işte bosanma olamasin diyor. Allah selamaet versin ne diyelim.Güzel arkadaşım iftira desin eşi kendine inanırsa gereğini yapar zaten yok eşi de babasına inanırsa onu da boşamak farz olur kayınpederi de şikayet eder bu kadar basit.. arkadaşın boşanmaya niyet olmadığı için iş boşanmaya gider diye cekiniyo bence buyuzden sessiz
Camdan bakdırmamak aşkın değil hastalığın kıskançlığı.. orda çok ince bir çizgi var.. aşkın kıskançlığı sevdiğini korur hastalığın kıskançlığı sevdiğinden başka herkesiBakkala bile gondermeyen camdam bile bakmasina izin vermeyen o bicim kiskanc bir koca nasil olurda boyle biseye tepkisiz kalir? Demek ki arkadasinizin esi arkadasinizdan vazgecmis coktan bitirmis bazi seyleri cok afedersiniz arkadasinizin esi tam bir pe....k yani. Arkadasinizin hala ne isi var o evde tecavuz edilmeyi mi bekliyor boyle sessiz kaldikca tecavuz edilince de sessiz kalir! Aklini basina alsin esi bile tepkisizken kimden ne medet umuyor yani? Aklim almiyor cidden kacinilmaz bir felaket kapida arkadasiniz alsin o ses kaydini ve hemen polise gitsin ailesi varsa o evi terketsin yoksa da siginma evlerini arastirsin insallah hersey icin cok gec kalinmaz
Adam emin ama sevmiyor kadını umrunda değil kıskançlığı da hastalıktan sevgiden değil.. hastalık kıskançlığı varsa sevgi yoktur.. aslında inanıyor ama babası daha kıymetli adaminEş bozuntusu inanamaz gibi geldi,kim.babasina konsurabilir ki böyle bir şeyi. Sağlam kanıt olacak telefon video kaydını açık tutacak cekecek,gösterecek. Ama işte bosanma olamasin diyor. Allah selamaet versin ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?