Kayinpederin sapkinligi

konu sahıbı ona hıc bısey dememıs olmama ragmen bana bıle carladı
zaten klavyesı de kufurlu neydı o kullandıgı kufur oyle ıyy hıckımseye yakısmıyor
konuyu genel olarak kıblerken raporum ozet olarak suydu

sapık koca sapık kayınbaba tuhaf arkadas ve tum bunlara ızın veren bı hatun allah akıl fıkır versın
demeyı tercıh ettım...
kadınlar ayakları ustunde durmayı bılsın
bıze sınırsız kullanmamız ıcın verılen beynı kullanmayı bılsın
ıspat pesıne duserken son adım tecavuz edılmeyı beklemek yerıne
sesını cıkarsa bagırsa tehtıt etse zaten kurtulurdu
sıkayetını cekse bıle kamu davası devam edıyor ve bunu herkes bılıyor
polıs esıymıs bıde konu sahıbı ama bılmıyor bunu bellıkı
neyse hadı gıderayak guzellık yaptım bunuda benden ogrenmıs olsun

makul ve mantıklı yapılan önerilerin hiçbirine cevap vermedi ki..inanmayanlara saldırdı ..
kapıyı açmasın diyoruz telefon açıyormuş çocukları görmek istiyormuş diyor e o zaman telefonuda açmasın..binbir türlü yolu var yahu.. adamı eve almamanın..
takmış bir ispat etmeye ..et et de nasıl edicen tacize müsamaha göstererek... neden yani ne gerek var kendine bunu yapmaya önlem almak varken...

ya anlamıyorum cıngar çıkarsanıza, açıklasanıza herkese, ses kaydını dinletin gizlice videoya çekip eşine izletin, niye hep korku eğer haklıysanız ve mağdursanız sonuna kadar sesinizi duyurun, ortalık birbirine karışsın nolacak.
Nasıl sessiz kalıp, dayanır insanlar ben anlamıyorum. Bide boynunu öpesiye kadar beklemiş maşaAllah yaaa.

Mide bulandırıcı adama açık açık desin senden rahatsız oluyorum ya bir Daha evime kocam yokken gelme yada oğluna anlatacağım kusura bakmasın saklayıp saklayıp işler daha kötüye gider saf olmasın açsın gözünü

Acmasin kapiyi yaa ne oluyoruz arkadas kayinpederim esim yokken ben yanliz iken neden geliyormus evime

Konu olarak dogru yalanmi bilmiyorum ama su kiple me olayinda adil davranilmadığını düşünüyorum birisi kipleniyor aninda bani yiyor bazilarida herseyi yaziyor ama ban falan yok anlamis degilim
Ben konu sahibini dün kibledim, eğer kiblendiği anda banlansaydı dün banlanacaktı...
Yazdığı şeyi okursanız eğer hak verirsiniz belki.
O tarz bir kelimeyi edebilen insanın aslında anında banlanması gerekirdi bence. Ama o zaman olmadı..

off iğrenç ötesi bir durum.Bizim komşularımızda da yaşandı böyle bir olay ama hala eşiyle beraberler.

Oyle şeymı olur ya kız tepkisini koysun kocası zaten sahip çıkmıyor o kendıni koruyacak kocasına desin sen evde yokken baban eve gelmesin desin sapık resmen ya boyle şeylerde boynu bukuk durulmaz kendıni korumak zorunda

Çok zor.olay çıkarırsa.iftira der yırtar.bir şekilde,cikarmazsa kabul.ediyor.diye düşünür serf yoksunu adam işi ileri taşır. En iyisi boşanmak oda olmaz demişsiniz. O zaman kayinpederin gebermesini(eğer niyeti gerçekten sapkinliksa)dilemek kalıyor.

yeni üye kim olacak
o değilde dostum ne konular var şu bdv de
okudukça yok yahu o kadarda değil dedirtiyor
Öyle ya şu konuyu okuyunca şok oldum sonra bir baktım 4 yıl geçmiş aradan Allah bilir neler oldu neler...Bir de kız en son 2016 da girmiş.

Son düzenleme:
Biz kayinpederimize şükredelim valla kızı yerinde olan bize sarkmıyor en azindan.. senin arkadaşda iş yok yalniz.. kıskanç adama 2 çocuk yap.. aldatır boşanma.. daha fenası kayınpeder ve hâlâ etraf ne der... kocası evde yokken kapıyı acmasin

Güzel arkadaşım iftira desin eşi kendine inanırsa gereğini yapar zaten yok eşi de babasına inanırsa onu da boşamak farz olur kayınpederi de şikayet eder bu kadar basit.. arkadaşın boşanmaya niyet olmadığı için iş boşanmaya gider diye cekiniyo bence buyuzden sessiz

Eş bozuntusu inanamaz gibi geldi,kim.babasina konsurabilir ki böyle bir şeyi. Sağlam kanıt olacak telefon video kaydını açık tutacak cekecek,gösterecek. Ama işte bosanma olamasin diyor. Allah selamaet versin ne diyelim.

Camdan bakdırmamak aşkın değil hastalığın kıskançlığı.. orda çok ince bir çizgi var.. aşkın kıskançlığı sevdiğini korur hastalığın kıskançlığı sevdiğinden başka herkesi

Adam emin ama sevmiyor kadını umrunda değil kıskançlığı da hastalıktan sevgiden değil.. hastalık kıskançlığı varsa sevgi yoktur.. aslında inanıyor ama babası daha kıymetli adamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…