Kayinpederin sapkinligi

Kadının yapacağı delil toplamak. Ve o adama kapıyı açmamak. Insan kendine sarkan adamı neden yalnızken eve alır? Ne cesaret?
hakkweeten çok şaşırdım ben eşim yokken kimseyle yalnız kalamam açık açık olmasa da dolaylı yoldan anlayacağı şekilde müsait değilim derim olsun o utanmadan öyle geliyorsa ben de utanmadan söylerim

Sen bu arkadaşınla pek görüşme bence. Bunlar ailecek sapık. Arkadaşın da istiyor kusura bakma ama. Aranıyor belli. Sen kaç kendini kurtar direkt. Çok şikayetçiyse emniyetin yerini biliyor koca kadın.

Arkadaşınız duzenini bozmak istemiyorMuş ya ben ortada bir düzen falan göremiyorum Sanki mükemmel bir hayatı varmış da sudan sebepten boşanmak istemiyornus gibi tavrı var
Kocasi bile eve alma demiş yani adam da babasının ne mal olduğunu biliyor Herkese farkında bence
Delil toplamaya çalışmak öyle dedektifcilik oynamaya çalışmakla olmaz bu iş zaten delil olsa da görünen o ki arkadasa inanmayacaklar çünkü kimse onemsemiyor baksana eşinin tavrina
Kendini düşünmuyorsa çocuklarını düşünecek ya o görmeden aynısını çocuklara yapıyorsa Allah korusun
Yapacağı tek şey kimseye eyvallah demeden çocuklari alıp eşyaları toplayıp evden gidecek

Arkadaşınız düzen bozulmasın diye sustukça hayatını düzen çok olur.
Aldatılmak,sindirilmek,sürekli kınkançlık adı altında baskıya maruz kalmak,taciz bunlar mu düzen??
Sistemli ve süregelen taciz,tecavüz,darp gibi olayların temel sebebi susup sinmek?bu durumlarda ah düzenim vah düzenim diyerek susuyorsa daha çok ellenip mıncıklanır arkadaşınız.
Tek çözümü var bu deveyi güdecek(güdülür yanı yok o ayrı) ya da bu diyardan gidecek.

Boşver cnm böyleleri için banlanmaya değmez ben üslubunu düzeltmesini kibarca söyledim ama o mahalle ağzı ile cevap verdi herkes kendi kalitesini belli eder sende yorumunu yapar geçersin boşver ..
haklısın cnm ewet uslubu da fena

Eve niye alıyor madem öyle almasın.. Bir de bu kadar kıskanç bir kocaya sahip ise eşi nası yutuyor kadın hafif de olsa çıtlatmış ise ??

off çok kötü bir durum açmasın kapıyı adama ya bu nedir böyle !! sanki bir yere gidiyor muamelesi yapsın oğlundanda mı utanmıyor terbiyesiz...Ha diyelim ki devam etsin baba be bu tarz davranışlardan hoşlanmıyorum desin alınırmı gücenirmi ne hali varsa görsün

Daha çok aldatan ya da gözü dışarda olan insanlar kıskanç oluyor gözlemlerimden kp dikkat edin eşiniz evde yokken kapıyı açmayın.

Oturup kayınpederiyle kendi yaşadıklarını başka bir arkadaşı yaşıyormuş gibi anlatsın.
Baba biliyor musun kadın da bu sapık adamı öldürmüş,, bana yapılsa ben de aynısını yapardım desin.
Daha da anlamıyorsa sert çıkışsın. Pısırık diye tacize göz yummasın.

şehvetli sesler mi

az önce haber bölümünde bir konu okudum kp geline tacavüz etmiş

arkadaşın yalnız asla kalmasın

aslında en doğrusu bu evliliğe bir son versin

aldatan koca sapık kp

arkadaşınız delil toplayacak.
o hasta herifi de defetsin başından, zira yaptıkları kıskançlık değil adam hasta.
o kadar kıskanç (?) birinin babasının olayına sessiz kalması da ayrı bir enteresan.
aile boyu şer......siz demek ki?
bir de aldatmış kadını, armut dibine düşmüş.

konu sahıbının o yorumunu okumustum sana dedıgını farketmedım
patavatsızlık etmıs bosver takma canım ...

allah akılı bosuna vermemıs sınırsız kullanma yetısıne sahıbız
asırı kıskanc aldatan bı adam babasının resmen tacızıne goz yumcak
kadın boynunu mıncırıncaya kadar o yere gelene kadar ızın vercek...
sonrada vay arkadasım napsın dıyor
napsın ben soruyorum konu sahıbıne ,sence daha napsın

ya bir şey diycem de arkadaşınız niye uyarmıyor bu sapık adamı? sesini çıkarmadıkça adam ona daha neler yapar. tepki vermek için adamın müstehcen yerlerini ellemesini ya da ileri gidip başka şeyler yapmasını mı bekliyor? ben kıyameti koparırdım ya. desin yani baba mı ne diyosa artık adama, rahatsız oluyorum bu samimiyetten diye. sarılıp öpmek istediğinde kendini geri çeksin kocası evde yokken eve gelmeye kalkıyorsa evde yokum vs desin açmasın kapıyı cok mu zor yani. hiç bir tepki vermeyip sonra vay efendim başıma bunlar geldi demek bana saçma geliyor yaa sinir oluyorum yani

zaten aldatılmış. babası da sarkmış. alahaşkına ne yapacak tabı ki de boşanacak.
bence boşanmadan önce tüm delilleri toplasın babasına oğluna karşı hepsini. şahit mahit delil halletsin. iyi bir tazminat ve nafaka alsın. süründürsün. ne demek eşine söyliyor eşi üstünde durmuyıor. nasıl o adamla devam ediyor ki zaten? eve kamera koysun.

ayy yok be ne takacam onu ıstedıgını desın cnm kıbledım zati

valla busey yapmıyosa hosuna gıdıyo demektır bu acık artık akıllara başka bısey gelmıo kocadan ılgı görmuyısa artık bı de ya senın basına gelse dıyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…