Kayinpederin sapkinligi

Boşansın zaten bu kadin tecavuz edilmeyi goze almış belli hatta kacinilmaz sonuc ama iki tane de kizi varmis onlara da tecavuz ederler baba ogul kizlarini dusunuyosa bosansin ama kadinin bu durum hoşuna gitmis bence ewe almayabilir

kayın pederde bayramda el öpmekten başka o kadar yakınlık neymiş geline temas falan kv yokmu onuda cagırın kp geldıği zaman izin vermeyebilir siniz siz sarılmasına izin verdikçe daha rahat davranmaya baslamiş
Kayinvalidesi asiri asiri kilolu. Evden disari sadece zaruri durumlarda cikiyor

O kadın boşanmazsa çekeceği var. Ayrıca neyi bekliyor boşanmak için? Benim annem çok küçük yaşta zorla evlendirilmiş, kocası olacak şerefsiz hem dövermiş,hem aldatırmış en acısı da kadınları eve de getirirmiş.Annemi susturmuş sindirmiş. En son kadın dayanamamış kaçmış evden.Öyle oyunlar yapmışlarki çocuklarını bile alamamış. Sonradan babamla tanışmışlar. Üzgünüm ama senin arkadaşın da o yöne doğru gidiyor,Allah korusun iftira atıp çocuklarını elinden alırlar benden söylemesi.

Yemin ederim.kiyamet alameti bu.
ben kucukken buyukbaba sifatli bir adinin tacizine ugradim anlatmak istemiyorum detayini. sonra hatirliyorum annemin halama aglayarak anlattiklarini annemi de taciz ediyormus ayni evde yasiyorduk birde. annem nasil goz yumdu bilemiyorum ama benim hayatimi mahfetti. kimseye anlatamadim kimse duymadi sesimi sinir krizleri gecirip sapik diye bagirdim kimse neden sapik diyorsun demedi. simdi normal bir hayatim varmis gibi disardan ama cocuk yapmaya olesiye korkuyorum benim yasadiklarimi yasamasin diye.

arkadasiniz cop toplasin temizlige gitsin ama ayrilsin o adamdan kurtulsun babasindan vallahi vok zor herkes icin en cok ta cocuklar icin

Boşansın zaten bu kadin tecavuz edilmeyi goze almış belli hatta kacinilmaz sonuc ama iki tane de kizi varmis onlara da tecavuz ederler baba ogul kizlarini dusunuyosa bosansin ama kadinin bu durum hoşuna gitmis bence ewe almayabilir

Ne kadar çirkin bir düşünce bu. Nasil hosuna gidebilir bu durum? Sizin basiniza ayni sey gelse zevk mi alirsiniz? Kaldi ki hosuna gitmiş olsaa bilee bana neden anlatsin. Ne uyuyabiliyor ne yemek yiyebiliyor nesi hosuna gidecek? Bu kadar kötü kalbi olan insanlarla ayni dünyada yasiyoruz ne acı!

Bence hiç delille uğraşmasın direkt suratına terslesin. Delil toplayana kadar bu arsız pislik daha çoook taciz eder. Eve mi gelmek istiyor arasın karısını da çağırsın yada arkadaşlarım bende kabul edemem desin tepkisini bir şekilde koysun..oğlu bile alma eve diyor yani anlayamıyorum şu durumu..ben olsaydım ilk olayda ağzının payını verirdim.bak arkadaşım bir tanıdığın başına benzer olay kayınbiraderiyle geldi sonunda herkes kadını suçladı madem farkındaydın ne diye kapını açtın dokunmasına izin verdin diye. Ayrıca böyle pislik bir heriften çocuklarınıuzak tutsun.

eşi eve alma o zaman demiş madem almasın eve.
en fazla kötü gelin, kayınpederini eve almıyor derler.
hadi kocası aldattı onu affetti çocukları için, Allah korusun kp tacizleri ilerletip tecavüze yeltenirse yine yuvam, çocuklarım diye susacak mı arkadaşın?
ayrıca boyundan öptürmek nedir ya? onu yapacak kadar yüz verilir mi, kp de olsa erkek sonuçta?
arkadaşının yapacağı belli, eve almayacak. kp ve eşi üzerine gelirse de ayrılacak. böyle şeref yoksunu insanlarla yuvası devam etse ne olur, etmese ne olur.
kız evlatları var madem acilen boşaması lazım. babasına ses etmeyen şeref yoksunu, babayla bir olup kızları da taciz eder ilerde. bu hep böyle olmuştur.
acilen kaymakamlığa, valiye sığınsın, yardım istesin.
hem kendisi, hem kızları tehlikede. koca da kp de azgın sapık.
arkadaşının cesareti yoksa sen isimsiz ihbarda bulun. kadına ve çocuklara aile tacizi var diye. polis gerekeni yapar. arkadaşın kendini düşünmüyorsa çocuklarını düşünsün. devlet korumasına girsin mutlaka.

sustukça taciz artıyor işte.
geçmiş olsun çok. şu anki hayatınızda mutlu olun inş.

Ayni sey benim basima gelmez adami gebertirim

EVE alma demek olayı kabul etmek gibi eşi bunu söylüyorsa galiba babasının sapkın olduğunu bilio... bu nedir yahu insanın tel tel saçlarını yolası gelio...

başına kötü bişey gelmeden mesafe koymalı yakınlaşmasına izin vermemeli sesini çıkarmadıkça suçlu duruma düşebilir baba rahatsız oluyorum demeli sustukça adam ileri gidiyor gibi

Kapıyı yokladığında arkadaşınız uyuyor numarasi yapacağına kalkıp ortalığı ayağa kaldırmasi gerekirdi. Böyle sine sine adama fırsat veriyor farkında değilmi? Adam ufak ufak yokluyor, tepki alamayınca fazlasıyla devam ediyor.
Neredeyse tecavüz edecek,arkadaşınız hala üç maymun misali,görmedim,duymadim,bilmiyorum modunda. Versin ağzının payını bir daha yapabilirmi

yahu delil toplasa ne olacak?
koca kadını umursamıyor, kp desen keyfine, tecavüz için fırsat kolluyor.
kamera kaydını silerler, arkadaşını da döverek susturup tacize devam ederler aile kararıyla. kızlar büyüyünce sıra onlara gelir, Allah korusun.
arkadaşının tek yolu acilen devlete sığınıp ayrılmak.
kendisi için değil evlatları için bunu yapmak zorunda. kendi için değil çocukları için korksun.

Terbiyesizlik yapmanin geregi yok
Mahalle karısı
gibi islerine karisacak degilim. Nerde durmam gerektigini biliyorum ben.

sizde benı rahatsız eden bırsey var cözemedım
bu ıkı mesajıda yazan sızsınız
usbulunuz cok tuhaf geldı bana

adam aynı seyı 2 kez yapıyorsa bu arkadasınızın sucu
bukadar basıt
buna ızın vermeyecek
boyundan opmelere kadar ah uh sesler cıkarmaya kadar geldıyse....
bahsettıgınız hayat sartları ne olursa olsun
ben kocası aldattıgı ve sıddet uyguladıgı ıcın 2 cocugu olmasına ragmen kocasını bosayıp kımseye sırtını dayamayıp evde yemek yapıp satan salca yapan satan bu sekılde colugunu cocugunu okutan evlendıren kadın tanıyorum
15 senelık komsumuz
hayat sartlarıyla boynunun mıncırılmasına ızın versın ozaman
ne dıyım...

kayinpederinin sapik oldugunu bile bile kapiyi acmasini anlamiyrm.delil toplasin diye orasini burasini ellemsine izin mi vercek..bu olay duyuldugunda kimse arkadasina inanmicak kocasi da..kadin kotu olucak..herif o beni ayartti diye bile diyyebilir..koca desen zaten manyak..kimbilir ne sartlarda ayrulicak o evden kovarak kufur hakaret..bnce bunlar yasanmadan (ki zaten aldatilma olayinda da ypmasi gereken buydu) o evi terketsin ..ne sartlarda calisip coluguna cocuguna gul gibi bakan nice kadinlar var..

Ben de rahatsiz oldum cnm arkadasinin suclu olduğu ortada bana kotu kalpli dedi tövbe tövbe ben oyle hic bi konuya fake fake demedim ama dun gece ayni konu vardi kp bicak zoruyla tecavuz ediyordu geline ayni gece ayni içerikli iki konu incelenmesi lazim ha keske bu konu da fake olsa o kizlar icin cok üzüldüm gercekse pis adam kizlari da öpmeye calisiyorsa insallah konu fakedir

Pısırıklığın bu kadarına kadın da aranıyor denir kusura bakma, kp de eminim böyle düşünüyodur naz sanıyodur
deme öyle ben söyledım bana senın kadar kötu kalplı bırıyle aynı dunyada yasamak ne kadar acı dedı

9 yıldır her gün gelip ilk işi karısının telefonunu kurcalamak olan adamı akıl hastanesine kapatmalı..
Öküze hooop demek bu kadar zor olmamalı arkadaşım,kendini bil kendini toparla .Ne demek kayınpedere boyun öptürtmek.İğrenç bir insanmış midem bulandı,kendini çek biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…