- 30 Haziran 2013
- 21.960
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.074
- 498
Kayinvalidesi asiri asiri kilolu. Evden disari sadece zaruri durumlarda cikiyorkayın pederde bayramda el öpmekten başka o kadar yakınlık neymiş geline temas falan kv yokmu onuda cagırın kp geldıği zaman izin vermeyebilir siniz siz sarılmasına izin verdikçe daha rahat davranmaya baslamiş
ben kucukken buyukbaba sifatli bir adinin tacizine ugradim anlatmak istemiyorum detayini. sonra hatirliyorum annemin halama aglayarak anlattiklarini annemi de taciz ediyormus ayni evde yasiyorduk birde. annem nasil goz yumdu bilemiyorum ama benim hayatimi mahfetti. kimseye anlatamadim kimse duymadi sesimi sinir krizleri gecirip sapik diye bagirdim kimse neden sapik diyorsun demedi. simdi normal bir hayatim varmis gibi disardan ama cocuk yapmaya olesiye korkuyorum benim yasadiklarimi yasamasin diye.Yemin ederim.kiyamet alameti bu.
Boşansın zaten bu kadin tecavuz edilmeyi goze almış belli hatta kacinilmaz sonuc ama iki tane de kizi varmis onlara da tecavuz ederler baba ogul kizlarini dusunuyosa bosansin ama kadinin bu durum hoşuna gitmis bence ewe almayabilir
eşi eve alma o zaman demiş madem almasın eve.Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?
Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
ben kucukken buyukbaba sifatli bir adinin tacizine ugradim anlatmak istemiyorum detayini. sonra hatirliyorum annemin halama aglayarak anlattiklarini annemi de taciz ediyormus ayni evde yasiyorduk birde. annem nasil goz yumdu bilemiyorum ama benim hayatimi mahfetti. kimseye anlatamadim kimse duymadi sesimi sinir krizleri gecirip sapik diye bagirdim kimse neden sapik diyorsun demedi. simdi normal bir hayatim varmis gibi disardan ama cocuk yapmaya olesiye korkuyorum benim yasadiklarimi yasamasin diye.
arkadasiniz cop toplasin temizlige gitsin ama ayrilsin o adamdan kurtulsun babasindan vallahi vok zor herkes icin en cok ta cocuklar icin
Ayni sey benim basima gelmez adami gebertirimNe kadar çirkin bir düşünce bu. Nasil hosuna gidebilir bu durum? Sizin basiniza ayni sey gelse zevk mi alirsiniz? Kaldi ki hosuna gitmiş olsaa bilee bana neden anlatsin. Ne uyuyabiliyor ne yemek yiyebiliyor nesi hosuna gidecek? Bu kadar kötü kalbi olan insanlarla ayni dünyada yasiyoruz ne acı!
Kapıyı yokladığında arkadaşınız uyuyor numarasi yapacağına kalkıp ortalığı ayağa kaldırmasi gerekirdi. Böyle sine sine adama fırsat veriyor farkında değilmi? Adam ufak ufak yokluyor, tepki alamayınca fazlasıyla devam ediyor.Arkadaslar zaman zaman bu durumun normal olmadığını, buna çözüm bulacak kisinin de yalnizca onun olduğunu söylüyorum.
Adam ariyor size gelecegim diye. Evde degilim baba gec giderim diyor. Olsun saat kac olursa olsun haber ver torunlari gorecegim diyor. Arkadasim biraz pısırık maalesef. Ben de cok sinirleniyorum o anlattikca ama ne yapilabilir.
Hatta bir keresinde söyle bir olay anlatmıştı. Tam hatirlayamasamda. Bu herif bir gun yine onlara gitmiş kalmak icin. Arkadasimin kocasi vardiyali calisiyor. Aksam 6 da gidip gece 2.30 da geliyor. Neyse. Bu herif gelince bütün fırsatları degerlendiriyor. Ay canim benim diyerek sarılıp yanaklarini falan seviyor. Cocuklar uyuyunca da kizcagiz yatak odasina kitliyor kendini..uyumus numarasi yapiyor ama herif kapiyi zorluyormus. Haldir huldur degil de. Kolu filan inmiş kapinin. Kilitli olmasa ne olacakti ki!
Bu enteresan baba sevgisini herkesin içinde ayni sekilde yapsa belkiiii yaniliyorumdur denir de..
Bu arada arkadaşım şöyle birsey de demisti. Bu sapıklık gibi değil. Adam sanki sevgilisiymisim gibi asikmis gibi davraniyor.
Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.
Terbiyesizlik yapmanin geregi yok
Mahalle karısı gibi islerine karisacak degilim. Nerde durmam gerektigini biliyorum ben.
Ben de rahatsiz oldum cnm arkadasinin suclu olduğu ortada bana kotu kalpli dedi tövbe tövbe ben oyle hic bi konuya fake fake demedim ama dun gece ayni konu vardi kp bicak zoruyla tecavuz ediyordu geline ayni gece ayni içerikli iki konu incelenmesi lazim ha keske bu konu da fake olsa o kizlar icin cok üzüldüm gercekse pis adam kizlari da öpmeye calisiyorsa insallah konu fakedirsizde benı rahatsız eden bırsey var cözemedım
bu ıkı mesajıda yazan sızsınız
usbulunuz cok tuhaf geldı bana
adam aynı seyı 2 kez yapıyorsa bu arkadasınızın sucu
bukadar basıt
buna ızın vermeyecek
boyundan opmelere kadar ah uh sesler cıkarmaya kadar geldıyse....
bahsettıgınız hayat sartları ne olursa olsun
ben kocası aldattıgı ve sıddet uyguladıgı ıcın 2 cocugu olmasına ragmen kocasını bosayıp kımseye sırtını dayamayıp evde yemek yapıp satan salca yapan satan bu sekılde colugunu cocugunu okutan evlendıren kadın tanıyorum
15 senelık komsumuz
hayat sartlarıyla boynunun mıncırılmasına ızın versın ozaman
ne dıyım...
deme öyle ben söyledım bana senın kadar kötu kalplı bırıyle aynı dunyada yasamak ne kadar acı dedıPısırıklığın bu kadarına kadın da aranıyor denir kusura bakma, kp de eminim böyle düşünüyodur naz sanıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?