- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?
Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
konu sahıbının o yorumunu okumustum sana dedıgını farketmedım
patavatsızlık etmıs bosver takma canım ...
allah akılı bosuna vermemıs sınırsız kullanma yetısıne sahıbız
asırı kıskanc aldatan bı adam babasının resmen tacızıne goz yumcak
kadın boynunu mıncırıncaya kadar o yere gelene kadar ızın vercek...
sonrada vay arkadasım napsın dıyor
napsın ben soruyorum konu sahıbıne ,sence daha napsın![]()
Boşver cnm böyleleri için banlanmaya değmez ben üslubunu düzeltmesini kibarca söyledim ama o mahalle ağzı ile cevap verdi herkes kendi kalitesini belli eder sende yorumunu yapar geçersin boşver ..
Oturup kayınpederiyle kendi yaşadıklarını başka bir arkadaşı yaşıyormuş gibi anlatsın.
Baba biliyor musun kadın da bu sapık adamı öldürmüş,, bana yapılsa ben de aynısını yapardım desin.
Daha da anlamıyorsa sert çıkışsın. Pısırık diye tacize göz yummasın.
boşansın gitsin yahu. kime hesap verecek? Kusura bakmayın kayınpederim yüzünden boşanıyoruz demek zorunda mı millete....
hem eşi aldatsın sineye çeksin hem k peder taciz etsin..Arkadaşın da kusura bakma ama ya saf ya da ........
Nasıl bir insan ya gelini sonuçta utanmaz herifArkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?
Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
Arkadaşısınız destek verin kayinpederini eve almamasını söyleyin bak sen böyle pasif ve pısırık olursan senden faydalanır başına daha büyük dertler açılır 2 tane çocuğun var yüzüne bakamiycak hale getirir bu adamciklar seni diye gözünü açınSaf ve korkak maalesef.
ah kıyamammm....Simdi sizin mic mic birbirinizi onaylarcasina yazdığınız bos yazilari gormek istemiyorum. Varsa fikriniz söyleyin. Yoksa da hakarete varan seyler sarfetmeyin. Herseyden once suçtur bu!
Gerçekten iğrenç bi durum, arkadaşınıza üzüldüm. Malesef bazı insanlar böyle durumlarda daha pasif oluyolar ses çıkaramıyolar, ve malesef aile içinde bu durumu dile getirdiğinde arkadaşınızı suçlu çıkarma olasılıkları yüksek. Madem eşi babam gelince kapıyı açma demiş o zaman o adam aradığında telefonlarına bakmasın geldiğinde kapıyı açmasın, eğer birilerine beni eve almıyor falan dicek olursa da hareketlerinden rahatsız oluyorum eşim yokken eve almak istemiyorum desin arkadaşınız, torunlarını görmek istiyosa oğlu götürsün göstersin torunlarını. Bu arada eve kamera yerleştirip olanlarını kayıt altına alsın ve eşine izletip bu adam bir daha evime gelirse savcılığa tacizden suç duyurusunda bulunurum desin, eğer bunu da yapamıyorsa bizim burdan verebileceğimiz bir öneri yok malesefDogru düzgün delil toplamadan yaparsa kocan seni aldattidiye sende biyle intikam aliyorsun gibi seyler duyacak. Bu kesin. Ustelik sadece onlardan degil kendi ailesinden de. Gerçekten cok zor bir durumda. 45 kilo şuan. Sedefle bogusuyor. Kocasiyla her gün tartisiyorlar. Bir de üstüne bu pislik herif firsat bulmus gibi davraniyor. Seni kiskaniyorum. Oraya gitme bunu yapma vs vs. Akşam kocasi gidince bütün yazismalari okuyacak. Gerci okumasini da pek istemiyorum. Hoşuna gidiyor diyenler bile var. Kadin kadini korumuyor anlamiyorken erkeklerden cok mu sey istiyoruz acaba biz.