Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocası bile alma eve diyorken ,arkadaşınız neden alıyor hala evine? Açmasın kapısını,açmasın telefonunu. Terslesin. Adam ne diyecek,beni tersledi mi diyecek utanmadan.
yine mi şu "asla bozulmaması gerekn düzen"................Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.
Normal hayatta konuşma tarzınızı bilemem ama burası normal hayatınızı yaşadığınız yer olmadığı için konuşma tarzınızı duzeltin lütfen ..
Arkadaslar zaman zaman bu durumun normal olmadığını, buna çözüm bulacak kisinin de yalnizca onun olduğunu söylüyorum.
Adam ariyor size gelecegim diye. Evde degilim baba gec giderim diyor. Olsun saat kac olursa olsun haber ver torunlari gorecegim diyor. Arkadasim biraz pısırık maalesef. Ben de cok sinirleniyorum o anlattikca ama ne yapilabilir.
Hatta bir keresinde söyle bir olay anlatmıştı. Tam hatirlayamasamda. Bu herif bir gun yine onlara gitmiş kalmak icin. Arkadasimin kocasi vardiyali calisiyor. Aksam 6 da gidip gece 2.30 da geliyor. Neyse. Bu herif gelince bütün fırsatları degerlendiriyor. Ay canim benim diyerek sarılıp yanaklarini falan seviyor. Cocuklar uyuyunca da kizcagiz yatak odasina kitliyor kendini..uyumus numarasi yapiyor ama herif kapiyi zorluyormus. Haldir huldur degil de. Kolu filan inmiş kapinin. Kilitli olmasa ne olacakti ki!
Bu enteresan baba sevgisini herkesin içinde ayni sekilde yapsa belkiiii yaniliyorumdur denir de..
Bu arada arkadaşım şöyle birsey de demisti. Bu sapıklık gibi değil. Adam sanki sevgilisiymisim gibi asikmis gibi davraniyor.
Aynen ben anlamiyorum bu sus pus kadinlari..susturula susturula pisiriklasmislar..Valla ister iftira desinler ister demesinler kafasına ne bulsam geçiririm o kp in. Ç..kü kuruyasıca..
Onun da su an yapmaya çalıştığı şey bu. Ama nasil oluyorsa ses kaydini acinca ben seni torunum gibi seviyorum diyor. Oyleki kiz kullanmadigi bir telefonu kayit yapmak icin bir yerlerini sıkıştırıyor. Nasıl oluyor anlamiyoruz. Adam mi cok sinsi. Bu arada o herifin aldatma defteri de epey kabarik. Ama kayinvalidesi de inanilmaz derecede seviyor ve kiskaniyor. Kisacasi bunlar ailecek rahatsiz. Kayinvalidene belli et durumu diyorum. Kopacak kiyameti kaldiramam beni suclarlar. Bir sekilde siyrilirlar diyor. Adam akilli bi delilim olsa kocam yanimda olsa da olmasa da rezil edecegim diyor ama delil bulamiyor. Simdi bu kalem seklinde olan kameralari da araştırdık. Son çare onu yerlestirecegiz artik eve. Çok dahil olmakta istemiyorum ama sizin kadar bende nefretle doluyorum o anlattikca.Delil toplar agzina tukururum onun..madem iftiradan korkuyor..o kart zamparayi eve niye aliyor..isim gucum var defol git desin ya..öfff agzi, eli armutmu topluyor arkadasinizin..
tovbe estafurullah Allahim sen koru![]()