• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederin sapkinligi

kp im gelicek benim boynumdan öpücek falan yuh yuh yuh
ben anlamam ya kıyameti koparırdım . almasın evine . işim var desin açmasın kapıyı .

Arkadaslar zaman zaman bu durumun normal olmadığını, buna çözüm bulacak kisinin de yalnizca onun olduğunu söylüyorum.
Kocası bile alma eve diyorken ,arkadaşınız neden alıyor hala evine? Açmasın kapısını,açmasın telefonunu. Terslesin. Adam ne diyecek,beni tersledi mi diyecek utanmadan.

Adam ariyor size gelecegim diye. Evde degilim baba gec giderim diyor. Olsun saat kac olursa olsun haber ver torunlari gorecegim diyor. Arkadasim biraz pısırık maalesef. Ben de cok sinirleniyorum o anlattikca ama ne yapilabilir.

Hatta bir keresinde söyle bir olay anlatmıştı. Tam hatirlayamasamda. Bu herif bir gun yine onlara gitmiş kalmak icin. Arkadasimin kocasi vardiyali calisiyor. Aksam 6 da gidip gece 2.30 da geliyor. Neyse. Bu herif gelince bütün fırsatları degerlendiriyor. Ay canim benim diyerek sarılıp yanaklarini falan seviyor. Cocuklar uyuyunca da kizcagiz yatak odasina kitliyor kendini..uyumus numarasi yapiyor ama herif kapiyi zorluyormus. Haldir huldur degil de. Kolu filan inmiş kapinin. Kilitli olmasa ne olacakti ki!
Bu enteresan baba sevgisini herkesin içinde ayni sekilde yapsa belkiiii yaniliyorumdur denir de..

Bu arada arkadaşım şöyle birsey de demisti. Bu sapıklık gibi değil. Adam sanki sevgilisiymisim gibi asikmis gibi davraniyor.

Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.
yine mi şu "asla bozulmaması gerekn düzen"................
aman bozmayın düzeninizi,aladtılsanız da,kp tacizine uğrasanız da aman düzeniniz bozulmasın...
acı gerçeği yazayım mı size: o adam da babasının sapık olduğunu bilmiyorsa,ben de bu dünyada hiçbişey bilmiyorum...yoksa o kadar kıskanç adam ,o ses kaydını dinleyecek,ona bile gerek yok,karısının söylediklerini duyacak da tepki vermeyecek ..yok yaaa..
kocası da bal gibi biliyor ve görüntü bile verse eline kabul etmeyecek..böyle bir delil yakalarsa polise gitsin,kocasına değil,başka kadınların da başı yanmasın ...

Vay sapik herif seyi kopasica. Asla almasin arkadasiniz eve, terslesin, gerekirse cirkeflessin ama böyle birseye musamaha gostermesin

Arkadaslar zaman zaman bu durumun normal olmadığını, buna çözüm bulacak kisinin de yalnizca onun olduğunu söylüyorum.

Adam ariyor size gelecegim diye. Evde degilim baba gec giderim diyor. Olsun saat kac olursa olsun haber ver torunlari gorecegim diyor. Arkadasim biraz pısırık maalesef. Ben de cok sinirleniyorum o anlattikca ama ne yapilabilir.

Hatta bir keresinde söyle bir olay anlatmıştı. Tam hatirlayamasamda. Bu herif bir gun yine onlara gitmiş kalmak icin. Arkadasimin kocasi vardiyali calisiyor. Aksam 6 da gidip gece 2.30 da geliyor. Neyse. Bu herif gelince bütün fırsatları degerlendiriyor. Ay canim benim diyerek sarılıp yanaklarini falan seviyor. Cocuklar uyuyunca da kizcagiz yatak odasina kitliyor kendini..uyumus numarasi yapiyor ama herif kapiyi zorluyormus. Haldir huldur degil de. Kolu filan inmiş kapinin. Kilitli olmasa ne olacakti ki!
Bu enteresan baba sevgisini herkesin içinde ayni sekilde yapsa belkiiii yaniliyorumdur denir de..

Bu arada arkadaşım şöyle birsey de demisti. Bu sapıklık gibi değil. Adam sanki sevgilisiymisim gibi asikmis gibi davraniyor.

gelinine aşık olmakta bir sapıklıklıktır..
nasıl sapıklık gibi değil.. basbayağı adam gözünü karartmış ne bekliyor arkadaşın kapıyı kilitlemeyi unuttuğu bir gün tecavüze uğramayı mı?

tabiki almayacak eve görüşmeyecek mümkün mertebe ... arkadaşında nasıl bu kadar şeye sessiz kalır hayret

Okudukça sinir oldum! Kocam evdeyken gel desin olur biter. Böyle sessiz kalursa Allah korusun tacize tecavüze varır sonu baksana adam kapıyı zorluyor gece yarısı! Ben olsam içeriden bağırır direkt oğlunu arardım böyle böyle diye!
Olacağı söyleyeyim, sonunda görürsünüz bu kadın suçlu çıkacak. Olay duyulunca herkes diyecek ki e almasaydın eve madem farkındaydın. Boynundan öpmüş sessiz kalmış bu bana çok ilginç geldi..insan istediği kadar sizin deyiminizle pısırık olsun böyle bişeye sessiz kalamaz.
Kayınpederin zaten Allah cezasını versin. Kendi kendine diyordur ki onca taciz ettim ses etmedi hoşuna gidiyor. Aynen de böyle düşünüyordur.

ya bu arkadaşınızın kafası çalışmıyor mu gerçekten?
yani kafasını çalıştırıp bir çözüm buluyor da cesaret mi edemiyor, o zaman gaz verelim.
ama bir çözüm üretemiyor mu cidden!!!
böyle bir problemim olsa sabah akşam düşünürüm, on binlerce plan yaparım.
çok ciddi bir mesele, bence "bir derdim var" dan çok daha önemli.

Delil toplar agzina tukururum onun..madem iftiradan korkuyor..o kart zamparayi eve niye aliyor..isim gucum var defol git desin ya..öfff agzi, eli armutmu topluyor arkadasinizin..

pislik ya...midem bulandı resmen...
almasın eve kocası işe gittiğinde..

yaklaşmaya çalıştığında napıyorsun falan desin..kayıtları eşine dinletsin gerekirsede boşansın...

Delil toplar agzina tukururum onun..madem iftiradan korkuyor..o kart zamparayi eve niye aliyor..isim gucum var defol git desin ya..öfff agzi, eli armutmu topluyor arkadasinizin..
Onun da su an yapmaya çalıştığı şey bu. Ama nasil oluyorsa ses kaydini acinca ben seni torunum gibi seviyorum diyor. Oyleki kiz kullanmadigi bir telefonu kayit yapmak icin bir yerlerini sıkıştırıyor. Nasıl oluyor anlamiyoruz. Adam mi cok sinsi. Bu arada o herifin aldatma defteri de epey kabarik. Ama kayinvalidesi de inanilmaz derecede seviyor ve kiskaniyor. Kisacasi bunlar ailecek rahatsiz. Kayinvalidene belli et durumu diyorum. Kopacak kiyameti kaldiramam beni suclarlar. Bir sekilde siyrilirlar diyor. Adam akilli bi delilim olsa kocam yanimda olsa da olmasa da rezil edecegim diyor ama delil bulamiyor. Simdi bu kalem seklinde olan kameralari da araştırdık. Son çare onu yerlestirecegiz artik eve. Çok dahil olmakta istemiyorum ama sizin kadar bende nefretle doluyorum o anlattikca.
Kocasi olacak herif yüzünden bir yildir sedefle uğraşıyor birde...

kayın pederde bayramda el öpmekten başka o kadar yakınlık neymiş geline temas falan kv yokmu onuda cagırsın kp geldıği zaman izin vermeyebilir sarılmasına izin verdikçe daha rahat davranmaya baslamiş

Yuhhhh:KK57:

1 telefonlarini acmasin.
2 kapiyi acmasin.
3 cıngar çıkarsın. Kayinvalidesine anlatsin.

ya şimdi delil toplayın diyoruz da.
kamera görüntüsü ses kaydı falan yapacak.
yani bir şekilde bile isteye tacize sessiz kalcak.
ben çok iğrenç buldum.
kimseye kendini kanıtlamak zorunda değil ki, def etsin kp ri, kim neye inanıyorsa inansın, ama arkadaşınız daha fazla tacize maruz kalmasın.

Back