Evlenince birlik mi oturacaksınız ? Ben anlamadım.Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Evlilik düşüyorsunuz bir de, önce biraz olgunlaşın, böyle bir dert olamaz çünküKızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Buna niye sürekli ağlayıp durduğunuzu anlamadım bileKızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Sözlünüzün babasi yeniden dogamayacagina göre? Nasılsa o sekilde kabul etmek gerek.Etmemekte muhtemel elbette o zaman da sözlüm de sözlüm diyemeyiz ama...Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Ksyinpederiniz ile değil oğlu ile evleneceksiniz.O halde nedir bu dramKızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Arkadaşlar burda sürekli ağlıyorum derken lafın gelişi oturup da 7 24 buna ağlamıyorum yani. Adamın yapısı bu olabilir ama evine gelen misafirlere aileme yani sus pus yapıp saygısızlık yapamaz. Bunu kastediyorum. Ailemde ısınmadığı için içleri buruk e böyle olunca da zil takıp zurnayla oynanmıyo haniKızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?