• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederime ısınamıyorum

Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Mesafeli kalın siz de onla yaşamicaksiniz ya bu kadar takilmayin

Ayrı yaşayacaksanız fazla takılmayın aynı evde oturacaksanız evlilik kararınızı gözden geçirmelisiniz benimde kayınpederimle sıkıntılarım var mesela ben aynı evde oturmaya dayanamazdım arkamdan konuşur hakaret vs yani demediği yapmadığı kalmamıştır ben kendini sevmiyorum o da beni sevmiyor ayrı oturduğumdan artık çokta umrumda değil açıkçası ama aileme karşı bi saygısızlığını görmedim zaten pek fazla bir araya gelmezler

Evlilikte aileler de görüşüyor ya hani? Dünürlerin yanında surat asıp saygısızlık yapılınca sadece oğluyla değil aileyle de evlenmiş oluyosunuz
Ben iki yıldır evliyim dünürler daha bir kere bile görüşmedi. İstemezlerse görüşmezler bir mecburiyetleri yok. Öyle oturup salya sümük ağlanılacak bir şey yok ortada çok abartıyosunuz. Biraz sakinleşin.

Ayrı yaşayacaksanız fazla takılmayın aynı evde oturacaksanız evlilik kararınızı gözden geçirmelisiniz benimde kayınpederimle sıkıntılarım var mesela ben aynı evde oturmaya dayanamazdım arkamdan konuşur hakaret vs yani demediği yapmadığı kalmamıştır ben kendini sevmiyorum o da beni sevmiyor ayrı oturduğumdan artık çokta umrumda değil açıkçası ama aileme karşı bi saygısızlığını görmedim zaten pek fazla bir araya gelmezler
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🤍

Sessiz sakin konuşmuyor diye mi saygısız oldu? Aileniz niye gözleri arkada kalıcak diye buruk kalsın ? Kayınpederle sanki evleniyorsunuz.
Sessiz sakin olmak başka. Eve gelen misafire suratı asık olup doğru düzgün konuşmamak başka. İkisi arasındaki farkı idrak edemiyosanız çok da size bi laf anlatmaya gerek yok

Kayınpederinizle evlenmiceksiniz ki bu üzüntü niye ?
Herkes şen şakrak olmak zorunda değil.Adamın karakteri böyle demek ki sırf siz sevin diye şaklabanlık mı yapsın ?

Sessiz sakin olmak başka. Eve gelen misafire suratı asık olup doğru düzgün konuşmamak başka. İkisi arasındaki farkı idrak edemiyosanız çok da size bi laf anlatmaya gerek yok

Peki genel olarak yani herkese karsi mi öyle yoksa sadece sizin ailenize mi?
Belki bunu nisanliniza sorabilirsiniz, yani uygun bir dil ile.

Sizde insanların mizacına karışamayacağınızı idrak edemiyorsanız ağlamaya devam

Kayınpederinizle evlenmiceksiniz ki bu üzüntü niye ?
Herkes şen şakrak olmak zorunda değil.Adamın karakteri böyle demek ki sırf siz sevin diye şaklabanlık mı yapsın ?
Mevzu şen şakrak olması değil. Eve gelen dünürlere suratı asık olup doğru düzgün konuşmaması

Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Benimde kayınvaldem böyle negatif patavatsız ve aşırı olumsuz resmen felaket tellalı . Ailemle olabildiği kadar aynı ortama sokmuyorm çünkü çok boş konuşur. Bende elimden geldiğince pek görünüyorum açıkçası seviye ve mesafe olduğu sürece çok kafana takma derim en güzel günlerini zehir etme düşünerek

Peki bu agresiflik niye?Şu ısinamadığınız kayinpederinizden bir farkınız kalıyor mu?Belki de adam size ısınamamıştır,bir düşünün derim.

Kayınpederinizle değil oğluyla evleneceksiniz. Sürekli ağlamanız çok yersiz. Sizin isteğiniz gibi bir insan olmak zorunda da değil, yapabileceğiniz bir şey yok. Mesafeli olursunuz fazla içli dışlı olmazsınız.

İyi evlenmeyin o zaman. ne diyebiliriz ki başka? Büyük bir problem değil diyoruz hayır büyük bir problem diyosunuz. Adama bir şey yapamayacağınıza ve bu kadar problem edip sürekli ağladığınıza göre evlenmeyin o zaman. Başka bir çözüm yok.

Arkadaşlar burda sürekli ağlıyorum derken lafın gelişi oturup da 7 24 buna ağlamıyorum yani. Adamın yapısı bu olabilir ama evine gelen misafirlere aileme yani sus pus yapıp saygısızlık yapamaz. Bunu kastediyorum. Ailemde ısınmadığı için içleri buruk e böyle olunca da zil takıp zurnayla oynanmıyo hani
Gitmesin ailenizde surat asılan eve bu kadar rahatsızsanız.

Back