• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederime ısınamıyorum

Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Kayın babanıza isinsaniz ne isinmasaniz ne adamın doğası o demekki ailecek bir garipsiniz ne yapmasını bekliyordunuz davulla zurnayla erik dalı oynayarakmi karşılasın sizi ve ailenizi

Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve yeni sözlendik, her şey iyi hoş ama sözlümün babasını sevemiyorum, doğru düzgün konuşmaz, küçüklerine saygı göstermez, kendini çok üst görüp ağır abi gibi takılıyor, alttan alttan böyle laf sokuyor, ailemle bir araya geldiğinde de çok konuşan biri değil, bizimkiler ısınamıyor bir türlü ve içleri buruk. Bu durum beni çok üzüyor ben napicam ne yapmalıyım? Adamla aynı ortamda bulunmak bile negatif enerji yayıyor ortama ben ilerde ne yapcam sürekli ağlıyorum. İlerde aileme bi saygısızlık yapar diye ödüm kopuyor. Aileme çok düşkünüm. Nolur yardımcı olun bana
Ailenize ağlayacak kadar düşkünseniz lütfen evlenmeyin milletinde başını yakmayın.

Aileniz ve kayın aile aynı evde kalmayacak çok büyük bir samimiyete gerek yok zaten. Buna ağlamayın ya. Göz yaşınızı kayın aile sorunlarına saklayın.

Bu iş olmaz bence iyice düşün ayrıl sozlunden ilerde sıkıntı çıkar görürsun.tecrubeyle sabit.aile ortamına uymayan erkek tarafı hep seni yipratir

Back