- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi yasemin008
Bilgece. , yaşadığım bir olayı anlatsam iyice Gülersin. ..
Kaç yillik evlisin? Cocuk yapmadiğindan boyle seyler dusunuyor olablirlermi? Eksik anlattiğin birseyler var bi turlu anlayamiyorumCansumeryem,evet haklısın söylediklerinde. Eşimi ikide bir uyarmaktan, ailesini kötü niyetli durumlar oluşturduğunu söylemekten, eşimin gözünü açmaya çalışmaktan yoruldum.o farkında değil ama soguyorum.boşanmayı düşünmekten çocuk yapamıyorum.
afarin yapman gerekem buo gün telefonda görüşüldüğü gün,eşimle ailesinin yaptiklarindan dolayi tartistık. kizi ve ailesini eve almayacağımı söyledim.kızlada gorusme, ilgilenme dedim.kocaman kız sana mi düştü ilgilenmek.akrabada değil. ama kayınpeder yine ısrar edince eşim yine ona uydu.bende ya ayrılalım yada yuvamiza sahip cik.ailene gereken duruşu göster.dedim.eşim, ayrılmak istemiyorum dedi.ben gerekeni yapıcam. bunuda atlattık. Ama ben artık onlarla gorusmem.mesafeli ve uzak olucam.ne zaman eve gelseler , telefon etseler huzursuzluk oluyor.eşimin ailesiyle gorusmeyecegim.inşallah bir dahà böyle bir şey olmaz. olursa da bu sefer kavga ederim heralde. ...benden uzak olsunlar....zaten gorumcelerimle yukarda yazdığım sebepten dolayı gorusmuyorum artık. Kayınvalide ve kayınpederlede görüşmem olur biter....
Çüşşşşş yuh başka söz çıkmıyor ağzımdan kayınpederin Allah mustakını versin.bir kaç ay evvel kayınpederim,benim teli aradı. Bende sevinçle kayınpederim halimi hatırımı soracak diye teli açtım.teli acaracmaz esımi telefona istedi ve teli eşime verdim.bende biraz bozuldum, üzüldüm.neyse kayınpederim telefonda eşime bir ailenin bekar kızını söylüyor.Kız üniversitede okuyormuş. Kayinvalidem ve kayınpederim, o aksam kizin ailesine oturmaya gitmişler. Yani kızın ailesiyle sıkı arkadaşlar. Neyse...kayınpederi telde eşime diyor ki.:filancanin kizi.kız sizin orda üniversite okuyor.seninle tanismak istiyor.diyor ve telefonu kıza veriyor.kız eşime diyorki:seninle bir türlü tanisamadik. Tanisalim artik dedim.diyor kiz.Bu sene ailem okuluma gelecek, ailem gelince seninle görüşürüz.Dedi.telefonun sesinden duyuyorum bu konuşmayı. Kız, bu konuşmayı ailesinin yanında eşimle konuşuyor. Ailede rahat heralde. Sonra....telefonu kayınpederim alıyor ve esime telefonda kızlà ve ailesiyle ilgilen , evine caya cagir oğlum diyor.telefon konuşması bu sekilde bitiyor.sizce ben o kızı ve ailesini eve alayım mi ve eşimi o kızla ilgilensin diye onların yanına gondermeli miyim?bir de kayınpederim sizce bunu art niyetli mi düşünüp yapıyor. Kızın telefondaki konuşma şekli pek hoşuma gitmedi. yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? ?????????
Cevaplayan herkese teşekkür ederim.şaka yapanlarda baya eğlenmis. durumu net anlatamadım. Eşime kız gosteriyorlarki beni boşasin onu alsın diye.yoksa kuma falan yok.ben kabul etmem zaten.bu görüşmesini istedikleri kız, eşim benle evlenmeden önce ayarlanmaya çalışılan kız. Kız o sebeple telde senle tanismak nasip olmadı diyor.eşimin ailesi zaten beni istemiyorlar. Kız bakıyorlar ki eşimin aklınà girip boşanmak için.
Senin eşindede iş yok bu durumda ailediyle görüsüyor hala ne eşmiş kardeş brqd pitt mi bir kiz gelcekte evli adama bakacak allah askina mantiksizSoyle söyleyeyim. Bir bayramda eşimin ablasına gitmiştik. Bayramı beraber geçirelim diye.bayramın 2. günü gorumcem , bize arkadaşlarına bayramlasmaya gideceklerini soyledi ve sende gelirmisin dedi. Tamam ablam gidelim dedim.ben ne bileyim olayın farklı olduğunu. Kimin aklına gelir.eşim , ben ve gorumcem ve ailesi gittik.evin çalışan bekar bir kizi da vardı. neyse....kız ve ailesi bana dusman gibi davraniyordu.anlam vermemişti. Kız eşimle ilgileniyor ve ailesi beni suzuyordu.laf sokuyordu.iskilendim durumdan ve kavga çıkarmadan geceyi bitirdim.eşime de bosanalim dedim.tabi kabul etmedi.o gorumcem le artık gorusmuyorum. Kız , meğer evlenmeden önce esime ayarlanan kızmış. gorumcem beni iğrenç bir duruma düşürdü ve beni eşimin eski kız arkadaşının evine götürdü. Kızı eşime yeniden gösteriyor ki bosanalim diye.yani bir nebze aptal yerine konuldum.
Kız yakınlarda gelecek.telaşım ondan.artık eşimin ne yapacağına bakıp ona göre yolumu çizicem.kaderi, eşimin davranışları belirleyecek.kayınpederi ne kadın bak diyen arkadaş. , onuda düşündüm. Aynı durumu onlara yasatayim.sonra uğraşmaya değmez dedim.Allah'a havale ettim, hepsini.herkese teşekkür ederim cevapları için. Olayları başkalarının gözünden de görmek fikir oluşturuyor.
Senin eşindede iş yok bu durumda ailediyle görüsüyor hala ne eşmiş kardeş brqd pitt mi bir kiz gelcekte evli adama bakacak allah askina mantiksiz
eşimin ailesiyle aram zaten iyi değildi. bende hatalarını anladılar. , evliligimizi kabullendiler de arıyor ve hal hatır soracak sandım. Ama artık o durumdayım kimbilir şimdi neler yapacaklar.tedirginim. Eşime dedim: artık bu tarz olaylar olursa beni unut.Madem kayinpederin böyle biri seni aradığında halini hatrini soracak diye niye sevindin ? Şahsen kim olsa bu sefer ne gibi sürprizle karsilasacagim diye gerilir
Senin ailen yok mu ?
Çıkarsana bir rezillik, bu nedir arkadaş
Senin evinde bir de kız göstermeye mi gelecekler
Eşin dahil sülalece mezhepleri geniş, töbe yaa bu nedir ?
kızların ailelerini anlamıyorum zaten.ailelerde de var anormallik.tüm yaşananlarda benim eşime olan sevgim azaldı. Ailesinden nefret ediyorum ve allaha havale ediyorum.insanın arkasında ailesi olmayınca tek başıma mücadele ediyorum evliliğim için. Eşimde birşeyleri öğrendi anladı ama biraz geç kaldı.sürekli böyle bişey yapıyorlar madem eşin neden tepki vermiyor. hoşuna gidiyorsa senden ayrılsın. ayrıca gösterilen kızların aileleride bu durumdan pek memnun anladığım kadarıyla sana da tepki gösteriyorlar. oysa boşanıp ayrılan erkekle kızların evlenilmesine bile tepki gösterilir.