- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- Konu Sahibi yasemin008
İstedigi reaksiyonu alamayinca kacmis kinu sahibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu bana da mantıklı geldi.Hımm ben çözdüm. Hem konu sahibi hem eşi erkekler aslında ve Hollanda'da evlenmişler. Eşin ailesi hala olaya anlam veremediğinden ısrarla oğullarına kız bakıyorlar...
Eşine eskiden ayarlanmaya çalışılan kız madem bu tabi ki evinde ağırlamalısın. Yatıya da kalsın. Ara sıra eşin onu ziyarete gitsin ya da en iyisi kız sizin yanınıza taşınsın. Git-gel zor olur. Gelip bize sorduğun hata.Cevaplayan herkese teşekkür ederim.şaka yapanlarda baya eğlenmis. durumu net anlatamadım. Eşime kız gosteriyorlarki beni boşasin onu alsın diye.yoksa kuma falan yok.ben kabul etmem zaten.bu görüşmesini istedikleri kız, eşim benle evlenmeden önce ayarlanmaya çalışılan kız. Kız o sebeple telde senle tanismak nasip olmadı diyor.eşimin ailesi zaten beni istemiyorlar. Kız bakıyorlar ki eşimin aklınà girip boşanmak için.
eşime kız mı bakıyorlar dedin kal geldi banaGenelde benim telden onu isterler,böyle birşey yapacakları zaman.eşime kız baktıkları için. Bu sebeple soruyorum.ben mi artık paranoyak oldum.
yok artık esinde kabahat ne konusuyo kızla telde evliyim ben ne sacmalıyon lan garı diyemedi miCevaplayan herkese teşekkür ederim.şaka yapanlarda baya eğlenmis. durumu net anlatamadım. Eşime kız gosteriyorlarki beni boşasin onu alsın diye.yoksa kuma falan yok.ben kabul etmem zaten.bu görüşmesini istedikleri kız, eşim benle evlenmeden önce ayarlanmaya çalışılan kız. Kız o sebeple telde senle tanismak nasip olmadı diyor.eşimin ailesi zaten beni istemiyorlar. Kız bakıyorlar ki eşimin aklınà girip boşanmak için.
bizde merak ettik anlatta gülekBilgece. , yaşadığım bir olayı anlatsam iyice Gülersin. ..
yaw bu ne biçim aile canım görüşme anasıyla babasıyla küfür ettircekler insana tövbe tövbe konusma onlarla eşinede resti çek gitmicem annenlere deSoyle söyleyeyim. Bir bayramda eşimin ablasına gitmiştik. Bayramı beraber geçirelim diye.bayramın 2. günü gorumcem , bize arkadaşlarına bayramlasmaya gideceklerini soyledi ve sende gelirmisin dedi. Tamam ablam gidelim dedim.ben ne bileyim olayın farklı olduğunu. Kimin aklına gelir.eşim , ben ve gorumcem ve ailesi gittik.evin çalışan bekar bir kizi da vardı. neyse....kız ve ailesi bana dusman gibi davraniyordu.anlam vermemişti. Kız eşimle ilgileniyor ve ailesi beni suzuyordu.laf sokuyordu.iskilendim durumdan ve kavga çıkarmadan geceyi bitirdim.eşime de bosanalim dedim.tabi kabul etmedi.o gorumcem le artık gorusmuyorum. Kız , meğer evlenmeden önce esime ayarlanan kızmış. gorumcem beni iğrenç bir duruma düşürdü ve beni eşimin eski kız arkadaşının evine götürdü. Kızı eşime yeniden gösteriyor ki bosanalim diye.yani bir nebze aptal yerine konuldum.
eşin ne diyor bu kız ayarlama işlerine ?Üniversitede okuyan kız 24 yaslarinda ve ben kızın eşime önceden goruculuk için söylendiğini yeni öğrendim. Akrabalardan biri söyledi. Sakin değilim ama yapacak birseyimde yok.yuvami en az zararla kurtarmaya çalışıyorum. ama yoruldum ve artık zamana bıraktım. Durumlar biraz beni eşimden soguttu.
Cansumeryem,evet haklısın söylediklerinde. Eşimi ikide bir uyarmaktan, ailesini kötü niyetli durumlar oluşturduğunu söylemekten, eşimin gözünü açmaya çalışmaktan yoruldum.o farkında değil ama soguyorum.boşanmayı düşünmekten çocuk yapamıyorum.
sende sessiz kalma bak sen sessizsin diye senden yüz bulmuslar bana yapcaklar maffetmiştim onları,Kız yakınlarda gelecek.telaşım ondan.artık eşimin ne yapacağına bakıp ona göre yolumu çizicem.kaderi, eşimin davranışları belirleyecek.kayınpederi ne kadın bak diyen arkadaş. , onuda düşündüm. Aynı durumu onlara yasatayim.sonra uğraşmaya değmez dedim.Allah'a havale ettim, hepsini.herkese teşekkür ederim cevapları için. Olayları başkalarının gözünden de görmek fikir oluşturuyor.
Bir seyi atlamissin ya atlamasaydin belki bi nebze inanirdim.
Esinin telefonundan degil de niye senin telefonundan ariyorlar degil mi??
Olmamis, yarin tekrar gel