kayınpederim

eger yakın bir akraba kuzen vs ise tabikide ilgilensin ama sadece uzak bir tanıdıksa el kızı bu tür şeylere güven olmaz evine alma eşin arasın bir ihtiyacınız olursa arayın ilgilenirim desin yeter bence...
ben öz kuzenimi 4 ay misafir ettim aynı emrivakiyle nerdeyse delircektim evde mini şortla gezmeler ben işteyken eşimle evde yanlız kalması gece gezmesi felan bizim aile düzenimize aykırı şeylerdi ve ciddi sıkıntı yarattı

Sizi arayıp halinizi hatırınızı sormadan eşinizi istemesi hoş değil fakat kız bulma gibi bir düşüncesi olsa eşiniz işteyken eşinizi arardı.Bence siz biraz takıntılısınız.Kızın kötü niyeti olsa bu sene ailem okuluma gelecek ailem gelince görüşürüz demezdi tek buluşmak ya da telefon falan isterdi...Ayrıca kötü niyetli olsalar neden eve gelip seninle de görüşmek istesinler ? Bence kıskançlık yapmışınız ki madem kötü niyetli olduklarını düşünüyorsun sen de yanlarında bulun çağır evine tanışmalarını konuşmalarını gör tek gönderme.

ne oluyor yaa anlamadım ? kayınpederın esıne kız mı bakıyor yoksa kız yenı mı yerleşti oturduğunuz şehre de yardımcı olmak amaçlı mı ? çok tuhaf ne garip aileler ne garip insanlar var. eşini o kızdan uzak tut sonra bavulunu eline alır kapının önüne konursun.

aynı şeyi benim KP de yaptı gerçi benimki kötü niyetdeğil düşüncesizlikten yapmıştır

5 aylık evliyiz o zaman, bigün eşime diyoki falancanın kızı batmana atanmış numaranı verdim, kız att olarak atanmış bende il sağlıkta çalışıyorum en fazla işlemlerini hızlandırırım dedim eşime, kız bi akşam aradı işte ev bulamamış kız kardeşiyle öğretmen evinde kalıyomuş orası da pahalıymış, eşimde dedi ki ben de eşim de çalışıyoruz birimiz boş olsak çıkıp bakalım derdim mecbur emlakçıya gideceksiniz dedi kapattı, kız heralde buyrun bizde kalın dememizi bekledi heralde kp nasıl bi beklenti içine soktuysa, hayır yani sormadan numarayı nasıl verirsin belki ben kıskanıcam aramız bozulacak

geçen sene yerel seçimde eşime ağrı görevi yazmışlar babamı kaybedeli 2 ay olmuş bebeğim 45 günlük Allahım napıcam evde yalnız diyorum, eşim en yakın arkadaşının numarasını ekledi bana ki çocuk te polis okulundan badisi bende tanıyorum sevdiğimiz bi insan, oda o dönem yeni evliydi, neyse gece oldu ben duramadım korktum ama o çocuğu nasıl arayayım gece vakti eşini tanımıyorum, sağolsun bi kız arkadaşım gelip bende kaldı ertesi günde annem ankaradan batmana yanıma gelmişti

bazı insanlar rahat anlamıyorum

Madem kayinpederin böyle biri seni aradığında halini hatrini soracak diye niye sevindin ? Şahsen kim olsa bu sefer ne gibi sürprizle karsilasacagim diye gerilir

Gerçekten garipsiniz
Icimi okudunnn yorumlari okurken aynisiiii gecti aklimdan. Bide bir kac ay önce olmus bu olay diyor konu sahibi. Bu zamana kadar susayim ay simdide kk icimi dökeyimmi diye düsündü acep? Hic inandirici degil inanmiyorum.

O an telefonda kufru basardim cat diye kapatirdim.
Sakami bu ya?
Esiniz ne yapti tum bunlar yasanirken? ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…