kayınpederim

yasemin008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
12
1
42
bir kaç ay evvel kayınpederim,benim teli aradı. Bende sevinçle kayınpederim halimi hatırımı soracak diye teli açtım.teli acaracmaz esımi telefona istedi ve teli eşime verdim.bende biraz bozuldum, üzüldüm.neyse kayınpederim telefonda eşime bir ailenin bekar kızını söylüyor.Kız üniversitede okuyormuş. Kayinvalidem ve kayınpederim, o aksam kizin ailesine oturmaya gitmişler. Yani kızın ailesiyle sıkı arkadaşlar. Neyse...kayınpederi telde eşime diyor ki.:filancanin kizi.kız sizin orda üniversite okuyor.seninle tanismak istiyor.diyor ve telefonu kıza veriyor.kız eşime diyorki:seninle bir türlü tanisamadik. Tanisalim artik dedim.diyor kiz.Bu sene ailem okuluma gelecek, ailem gelince seninle görüşürüz.Dedi.telefonun sesinden duyuyorum bu konuşmayı. Kız, bu konuşmayı ailesinin yanında eşimle konuşuyor. Ailede rahat heralde. Sonra....telefonu kayınpederim alıyor ve esime telefonda kızlà ve ailesiyle ilgilen , evine caya cagir oğlum diyor.telefon konuşması bu sekilde bitiyor.sizce ben o kızı ve ailesini eve alayım mi ve eşimi o kızla ilgilensin diye onların yanına gondermeli miyim?bir de kayınpederim sizce bunu art niyetli mi düşünüp yapıyor. Kızın telefondaki konuşma şekli pek hoşuma gitmedi. yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? ?????????

Ne münasebet yaa eşin neden ilgilenecekmiş kızla,akraba filan mı??
Akraba degilse hicbi kayinpeder bu denli konusamaz ogluna, bekar bi kiza bak bakistir diyemez..dersede bn onda art niyet ararim..

Ailelerin yanindaki bi konusma yani sorun yok gibi niyet olarak. ama emrivaki olmuş tabi. kızın boyle rahat oluşuna sinir oldum onceden tanistigi biri de değil ki tanimadigi evli biriyle hemen samimi konuşuyor bide konusmasina ne gerek varmis ki

Genelde benim telden onu isterler,böyle birşey yapacakları zaman.eşime kız baktıkları için. Bu sebeple soruyorum.ben mi artık paranoyak oldum.

Aman takılma nasıl konuşursa konuşsun

O bekar sen evlisin

Eşini de çok sıkıntıya sokma

nasıl yani kp evli barklı adama kız ayarlıyor ve sen hala bu kadar sakinsin

kayınpeder az bişey art niyetli gibi geldi yinede günahını almıyım

Kayonpeder fazla artniyetli olabilir ama siz de cok genismissiniz kuzum. Normalde fazla tepki veren biri degilim ama boyle bir olayda kizin ailesine kadar ariza cikarmistim coktan. Yani hic kimse sizin kadar rahat olmazdi...

Genelde benim telden onu isterler,böyle birşey yapacakları zaman.eşime kız baktıkları için. Bu sebeple soruyorum.ben mi artık paranoyak oldum.

Esine kiz bakarken senin fikrini sormuyorlar mi? Sen de gorup fikrini beyan etmelisin bence, begenmezsen hep birlikte yenisini bakarsiniz

Tövbe tövbe eşine niye kız bakıyorlar? Adam zaten evli.. Evli adama okey'e dördüncü aranır gibi kız mı aranır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…