- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
- Konu Sahibi yasemin008
Resmen kahkaha attim yaaaEsine kiz bakarken senin fikrini sormuyorlar mi? Sen de gorup fikrini beyan etmelisin bence, begenmezsen hep birlikte yenisini bakarsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen kahkaha attim yaaaEsine kiz bakarken senin fikrini sormuyorlar mi? Sen de gorup fikrini beyan etmelisin bence, begenmezsen hep birlikte yenisini bakarsiniz
bir kaç ay evvel kayınpederim,benim teli aradı. Bende sevinçle kayınpederim halimi hatırımı soracak diye teli açtım.teli acaracmaz esımi telefona istedi ve teli eşime verdim.bende biraz bozuldum, üzüldüm.neyse kayınpederim telefonda eşime bir ailenin bekar kızını söylüyor.Kız üniversitede okuyormuş. Kayinvalidem ve kayınpederim, o aksam kizin ailesine oturmaya gitmişler. Yani kızın ailesiyle sıkı arkadaşlar. Neyse...kayınpederi telde eşime diyor ki.:filancanin kizi.kız sizin orda üniversite okuyor.seninle tanismak istiyor.diyor ve telefonu kıza veriyor.kız eşime diyorki:seninle bir türlü tanisamadik. Tanisalim artik dedim.diyor kiz.Bu sene ailem okuluma gelecek, ailem gelince seninle görüşürüz.Dedi.telefonun sesinden duyuyorum bu konuşmayı. Kız, bu konuşmayı ailesinin yanında eşimle konuşuyor. Ailede rahat heralde. Sonra....telefonu kayınpederim alıyor ve esime telefonda kızlà ve ailesiyle ilgilen , evine caya cagir oğlum diyor.telefon konuşması bu sekilde bitiyor.sizce ben o kızı ve ailesini eve alayım mi ve eşimi o kızla ilgilensin diye onların yanına gondermeli miyim?bir de kayınpederim sizce bunu art niyetli mi düşünüp yapıyor. Kızın telefondaki konuşma şekli pek hoşuma gitmedi. yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? ?????????
Genelde benim telden onu isterler,böyle birşey yapacakları zaman.eşime kız baktıkları için. Bu sebeple soruyorum.ben mi artık paranoyak oldum.
Resmen kahkaha attim yaaa
Ahahahaha çok güldümNe sıklıkta "eşinize kız bakarlar"?
Ahahahahahah kayinpederinede kadin baksinSende kaynanana koca bak.. Dişe diş kana kan intikam intikam ;D
Evet ergen olduğu " eşime kız bakıyorlar " demesinden belli. Terimin anlamını bilse kullanmaz ve daha destekli sallardı belki :))Bu nasil konu ya hu! Yeni yetme ergenlerin actigi sacma sapan konulardan azcik hallice ama olmamis,biraz daha ekleme yapmaniz lazim.Yeterince inandirici olmamis.
Canim senin cocuğun mu olmuyor? Ya da erkek cocuğunmu yok? Yani acik sorayim boyle bir sorunmu var? Onun icin sana kuma falanmi bakiyorlar?Genelde benim telden onu isterler,böyle birşey yapacakları zaman.eşime kız baktıkları için. Bu sebeple soruyorum.ben mi artık paranoyak oldum.
Yani genelde boyle seyler olunca bazilari kiz bakmayi dusunuyorda o yuzden sordumCanim senin cocuğun mu olmuyor? Ya da erkek cocuğunmu yok? Yani acik sorayim boyle bir sorunmu var? Onun icin sana kuma falanmi bakiyorlar?
tobe bismillahHımm ben çözdüm. Hem konu sahibi hem eşi erkekler aslında ve Hollanda'da evlenmişler. Eşin ailesi hala olaya anlam veremediğinden ısrarla oğullarına kız bakıyorlar...
Art niyet yoktur cnm.universite ogrencisi olsa olsa 18,19 yasinda olur.cocuk gozuyle bak sen ona sen kac yasindasin bilmiyorum ama.....neyse esinle beraber gidersiniz gormeye.bir kezde caya davet et.sonra bitti zaten kayinpederin ricasini kirmamis olursun hem emin ol bu gorusmenin devamida gelmez.bir iki kez ablalik yapiver iste sende nolcak.esinin yaninda olduktan sonra ne zarar gelirki..hem diyorum ya cocuk iste...kesin kayinpederinin hatirli bi arkadasinin kizidir.bizimde gelinle oglan orda yardimci olurlar vs diye ovunmus adamcagiz anlicagin.bundan bi sey cikmaz yuregini ferah tut...bir kaç ay evvel kayınpederim,benim teli aradı. Bende sevinçle kayınpederim halimi hatırımı soracak diye teli açtım.teli acaracmaz esımi telefona istedi ve teli eşime verdim.bende biraz bozuldum, üzüldüm.neyse kayınpederim telefonda eşime bir ailenin bekar kızını söylüyor.Kız üniversitede okuyormuş. Kayinvalidem ve kayınpederim, o aksam kizin ailesine oturmaya gitmişler. Yani kızın ailesiyle sıkı arkadaşlar. Neyse...kayınpederi telde eşime diyor ki.:filancanin kizi.kız sizin orda üniversite okuyor.seninle tanismak istiyor.diyor ve telefonu kıza veriyor.kız eşime diyorki:seninle bir türlü tanisamadik. Tanisalim artik dedim.diyor kiz.Bu sene ailem okuluma gelecek, ailem gelince seninle görüşürüz.Dedi.telefonun sesinden duyuyorum bu konuşmayı. Kız, bu konuşmayı ailesinin yanında eşimle konuşuyor. Ailede rahat heralde. Sonra....telefonu kayınpederim alıyor ve esime telefonda kızlà ve ailesiyle ilgilen , evine caya cagir oğlum diyor.telefon konuşması bu sekilde bitiyor.sizce ben o kızı ve ailesini eve alayım mi ve eşimi o kızla ilgilensin diye onların yanına gondermeli miyim?bir de kayınpederim sizce bunu art niyetli mi düşünüp yapıyor. Kızın telefondaki konuşma şekli pek hoşuma gitmedi. yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? ?????????
Tovbe ki hem de ne tovbeee:))tobe bismillah
Eşine neden kiz bakiyolar anlamdim cnm ???Genelde benim telden onu isterler,böyle birşey yapacakları zaman.eşime kız baktıkları için. Bu sebeple soruyorum.ben mi artık paranoyak oldum.