- 30 Nisan 2016
- 1.141
- 2.354
- 133
- Konu Sahibi Nerdeeskigunler
-
Daha ne yapsinlar sevisip cocuk yapmislar yaAynen Rosa hem sadece baba değil ki, anası da işsiz güçsüz yatmış ömür boyunca, boşanmayı bilmiş maşallah ama lütfedip bı işe girip çocuklarına destek olmayı bilememis hatun, yersen...
Anne şimdi küçük kardeşe yıkılmış, bikac sene sonra anası da konu sahibine kalacak belli ki, baba zaten malûm, bu kadın it gibi çalışıp maaşıyla üç ayrı ev gecindirecek ömrü boyunca o kadar belli ki...
E yapılacak bir şey yok o zaman. Her ay kredi öder gibi kayınpeder kirası vereceksiniz artık.Vicdanı el vermiyor işte. Bir şey olursa benim yüzümde diyor ömür boyu bunun vebalını çekerim diyor
Biraz onlarda çabalasa çalışıp yetiremeseler ya da zamanında evlatlarına sahip çıksalar bu kadar dert edinmem. Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyorE yapılacak bir şey yok o zaman. Her ay kredi öder gibi kayınpeder kirası vereceksiniz artık.
Maalesef herkes anne babama olmamalı eşimin kaderide bu. Koskoca adem bir kere benim hiç kimse sevmedi beni herkes biraktı sende bırakma diye ağladı. Ben nasıl arkamı dönüyümBenim babamın evinde kira vermeden oturacak, sonra gidip kendi anne babasına para verecek. Oldu ya. Valla beni kalpsizlikle suçlayabilirsiniz. Benim babam tam 70 yaşına kadar çalıştı. 58 yaş nedir ki? Kocanız kendi tuttugu evde oturup babasına yardım etse hadi neyse dicem. Benim babam hem bize hemde kocamın ailesine ne diye baksın. Hamal mı? Ahmak mı? Aşırı sinirlendim. Hiçte yardım etmezdim kusura bakmasınlar. Onun babasının canı canda benim babamın değip mi derdim. Sizin babanız o evi kiraya verip kendine maddiyat sağlayabilirdi adam bundan feragat etmiş. Yüzsüz kp de para istiyor. Su hayatta şöyle insanlara uyuz oluyorum.
Maalesef herkes anne babama olmamalı eşimin kaderide bu. Koskoca adem bir kere benim hiç kimse sevmedi beni herkes biraktı sende bırakma diye ağladı. Ben nasıl arkamı dönüyüm
Kocanız ev bulup kiraya çıksın. Ya da babanıza düzenli kira versin. Ondan sonra babasınında kirasını karşılasın. Eşiniz sizin için önemli olabilir de babanız önemli değil mi? Elin kocaman adamı benim babamın üzerinden niye geçinsin ?Maalesef herkes anne babama olmamalı eşimin kaderide bu. Koskoca adem bir kere benim hiç kimse sevmedi beni herkes biraktı sende bırakma diye ağladı. Ben nasıl arkamı dönüyüm
Neler yaptı mesela eşiniz fedakarlık olarak?Bu arada eşim benim için fedakarlık çok yaptı ben ona sırtımı asla dönemem ama aileside dediğiniz gibi parazitler
İstediğini düşünebilir.Biraz onlarda çabalasa çalışıp yetiremeseler ya da zamanında evlatlarına sahip çıksalar bu kadar dert edinmem. Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyor
Eee tabiki paraya önem vereceğiz , esek gibi çalışıyoruz . Ailemiz bizi elin asalak kadını , adamini beslemek için okutmadı .Biraz onlarda çabalasa çalışıp yetiremeseler ya da zamanında evlatlarına sahip çıksalar bu kadar dert edinmem. Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyor
Babama defalarca söyledi ama kabul etmiyor. Şöyle söyleyim babamın durumu iyi tüm evlatlarına yapıyor abimede ev aldı o konuda sıkıntı yok ben sizden paramı alacağım diyor. Bende annemin ihtiyaçlarını alıyorum anneme babama kıfayet hediye falan alıyorum. Anneme para veriyorum altta kalmamak için.Kocanız ev bulup kiraya çıksın. Ya da babanıza düzenli kira versin. Ondan sonra babasınında kirasını karşılasın. Eşiniz sizin için önemli olabilir de babanız önemli değil mi? Elin kocaman adamı benim babamın üzerinden niye geçinsin ?
Kocanıza istiyor deyin. Babanızla anlaşın durum bu baba ben para vermesini istiyorum deyin. Kenarda sizin için biriktirsin. Eşiniz anlasın paranın kolay kazanılmadığını.Babama defalarca söyledi ama kabul etmiyor. Şöyle söyleyim babamın durumu iyi tüm evlatlarına yapıyor abimede ev aldı o konuda sıkıntı yok ben sizden paramı alacağım diyor. Bende annemin ihtiyaçlarını alıyorum anneme babama kıfayet hediye falan alıyorum. Anneme para veriyorum altta kalmamak için.
Ay yemin ediyorum kesicem kendimiMaalesef herkes anne babama olmamalı eşimin kaderide bu. Koskoca adem bir kere benim hiç kimse sevmedi beni herkes biraktı sende bırakma diye ağladı. Ben nasıl arkamı dönüyüm
Bu konuşların üstüne olursa benim yaptırdığımı anlar. Çünkü buna benzer şeyler söyledim bende.Kocanıza istiyor deyin. Babanızla anlaşın durum bu baba ben para vermesini istiyorum deyin. Kenarda sizin için biriktirsin. Eşiniz anlasın paranın kolay kazanılmadığını.
Ya numara değildir ben tanıyorum eşimi. Biz yıllardır birlikteyiz çok emek harcadık birbirimize annesini biliyordum ama babasından hiç haberim yoktu çünkü eşimde 10 yıldır hiç görüşmemişti zorla halaları barıştırdı babasız düğün olmaz diye.Ay yemin ediyorum kesicem kendimiyavrum yeme bu numaraları, o kadar bilindik numaralar ki bunlar, 15 yaşında kızlar bile yemiyor artık
Valla o zaman yapacak bir şey yok. Ben hayatta müsade etmezdim karar sizin. Allah yardımcınız olsunBu konuşların üstüne olursa benim yaptırdığımı anlar. Çünkü buna benzer şeyler söyledim bende.
Kendisi paraya önem vermiyorsa icguveysi gibi kp in evinde oturmasın, senin de maaşından kuruş iatemesin pislik.Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyor
İstemiyor ve kendi maaşınıda bana veriyor zaten. Ben birikim yapıyorum ev konusuda söyledim babam tüm çocuklarına ev verdi diye yani benim hakkım olan evdiKendisi paraya önem vermiyorsa icguveysi gibi kp in evinde oturmasın, senin de maaşından kuruş iatemesin pislik.
Ya numara değildir ben tanıyorum eşimi. Biz yıllardır birlikteyiz çok emek harcadık birbirimize annesini biliyordum ama babasından hiç haberim yoktu çünkü eşimde 10 yıldır hiç görüşmemişti zorla halaları barıştırdı babasız düğün olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?