- 25 Aralık 2024
- 2.160
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.643
- 48
- 28
- Konu Sahibi Nerdeeskigunler
-
Emekli maaşı düşük ama herkese düşük bu adam emekli olana kadar niye hiçbir şey yapmamış şimdi de başkasının huzurunu bozuyorEmekli maaşı bu devirde neye yeter ki ?
Kiralar malum.
Sigarayı bırakabilmek kolay mı? Bide onca yıl sonra.
Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Yardımcı olurdum ben.
Babanızı boş verin siz o size versin siz babanız adına biriktirirsiniz. Kardeşiniz var mı bilmiyorum ama eşiniz babanızın evinde kira vermeden kalarak bir nevi kardeşinizin hakkından da yiyor kendi de kusura bakmayın ama “asalak” babasını beslemeye çalışıyor bu hiç adil değilOnada teklif ediyor ama babam kabul etmiyor
Bir de konu sahibinin kardeşi olduğunuzu düşünsenize babanız sizin de hakkınız olan evi vererek eniştenize ve anasına babasına bir nevi sponsor oluyor.. ay evlerden Irak bir durumEski konulara baktım da ohoooo. Kv hasta zaten çalışmıyor, o yakında başınıza kalır. Kp tembel ve yüzsüz o zaten başınıza kaldı. Kardeşe de bakarsınız. Bi de zorlaya zorlaya çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Babanıza ciddi anlamda çok üzüldüm. Bi tane babasını kocasına döndüren üye vardı ondan sonra en üzüldüğüm baba bu oldu. Keşke size evler alıp verene kadar oturup yeseymis adam o parayı valla.
Konu sahibinin geliri atıyorum 50 binse adamın kirası 25 se vermesin evet.Emekli maaşı düşük ama herkese düşük bu adam emekli olana kadar niye hiçbir şey yapmamış şimdi de başkasının huzurunu bozuyor
Siz durumunuz musaitse ev alın borca girin çünkü dediniz ya araba borcu varken istemedi bitince istedi diyeKızlar merhaba size bir akıl danışmam lazım. Benim eşimin anne ve babası ayrı babası ilede arası pek iyi değil. Tek başına yaşayan bir adam ve korktuğum başıma geldi. Oturduğu evde çıkacakmış emekli maaaşı kiraları karşılamaya yetmediği için eşimden destek istiyor. Ama benim gönlüm hiç razı değil biz yeni evliyiz daha kendi evimiz yok biz benim babamın evinde kira vermeden oturuyoruz. Kendimiz ev alalım para biriktirelim diye babası bizden istiyor benim babamda eşimin babasıda emekli aynı maaş ile geçiniyorlar ama eşimin babası bizde isterken benim babam yardım ediyor. Bu konuda çok rahatsızım. Bu arada eşim tek çocuk başka isteyecek kimsede yok. Çok fazla görüşmüyoruz bayramdan bayrama ama her bayramda bir maddi sorun çıkarıyor. İlk önceleri bana köye ev yaptır diye söyleniyordu. Onu benim istemediğimi anlayınca bıraktı. Şimdide kiramı ver diyor. Anne babası ayrı olduğu için anne tarafıda hiç razı değil vermesine ama eşim ne yapacağız sokağımı atacağız diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Biz daha elimizi ayağımızı toplayamadık ailesi eşimin benim maaşıma göz dikmiş. Ailesinde tek memur olan eşim ile benim bizi garanti görüyorlar. Ama ben istemiyorum başkası için çalışmak. Ne yapacağım bilmiyorum. Eşime istemiyorum da diyemedim.
İşte bunu düşünecekti konu sahibi babasının evinde oturup kayınpederin kirasını ödeyecek ondan sonra anneye yardım edecek iki memur aman aman yüksek maaş değil bunun geleceği var. Adam daha genç çalışsın bi zahmet. Kayınpederim hala çalışıyor bu adamdan da yaşlı. Hiç mi ben ne olacağım dememişKonu sahibinin geliri atıyorum 50 binse adamın kirası 25 se vermesin evet.
Şuan herkes kendi kendini zor geçindiriyor.
Ama ufak yardımlar yapılabilir bence.
Bazıları gerçekten yardımı haketmiyor evet ama, sokaklara düşerse yine üzülecek olan çocukları olacak.
Ya da adam evlenmeyecekti başkasının hayatını mahvetmeyecektiValla şu durumda babanız ve siz eşinizin ailesini geçindirmek için evlenmişsiniz gibi görünüyor.
Kayınvalideniz boşanırken bu günleri düşünecekti, kayınpederiniz de aynı şekilde. İkisi de el kızının maaşına ve babasının mülküne mi kaldı şimdi?
Hiç olacak iş mi ya?
Benim kayınpederde 65 yaşında hala gurbette inşaatta çalışıyor.İşte bunu düşünecekti konu sahibi babasının evinde oturup kayınpederin kirasını ödeyecek ondan sonra anneye yardım edecek iki memur aman aman yüksek maaş değil bunun geleceği var. Adam daha genç çalışsın bi zahmet. Kayınpederim hala çalışıyor bu adamdan da yaşlı. Hiç mi ben ne olacağım dememiş
İşte bizim babalarımızın canı yok mu mesela. Benim kayınvalidem de ev alacaktı ama kızının üstüne bizden destek istedi vermedik. Eşime anaya bacıya bakmak senin görevin diye ağlamıştı. Bu zamana kadar aldığın parayı ne yaptın diye sor düşman olursun nefret ediyorum parazitlerden. Burada ne anne çalışıyor ne baba kocası destek olacaksa evlenip başkasının hayatını yakmayacaktı. Hangi birine destek olacak anneye mi babaya mıBenim kayınpederde 65 yaşında hala gurbette inşaatta çalışıyor.
Aynı şekilde kendi babam da. Hem emekli hemde şoförlük yapıyor.
Konu sahibinin başı dertte eş ailesiyle. Çünkü geçmiş konusunda kayınvalidesinden yakınmış.
Kusura bakmasın ama eğer evlendiyse anaya,bacıya bakmak kimsenin görevi değil.İşte bizim babalarımızın canı yok mu mesela. Benim kayınvalidem de ev alacaktı ama kızının üstüne bizden destek istedi vermedik. Eşime anaya bacıya bakmak senin görevin diye ağlamıştı. Bu zamana kadar aldığın parayı ne yaptın diye sor düşman olursun nefret ediyorum parazitlerden. Burada ne anne çalışıyor ne baba kocası destek olacaksa evlenip başkasının hayatını yakmayacaktı. Hangi birine destek olacak anneye mi babaya mı
Sigara içmese bile 15 bin maaş alan biri kira faturalar bitti yemeğe bile para yokki? Ben herkes yaptığını götürür diyorum. Tamamı olmasa bile bir kısmına destek olunmalı.Emekli maaşı bu devirde neye yeter ki ?
Kiralar malum.
Sigarayı bırakabilmek kolay mı? Bide onca yıl sonra.
Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Yardımcı olurdum ben.
Ya burdaki eş de ayrı bir olay ama. Sırtını dayamış kadının ailesineSigara içmese bile 15 bin maaş alan biri kira faturalar bitti yemeğe bile para yokki? Ben herkes yaptığını götürür diyorum. Tamamı olmasa bile bir kısmına destek olunmalı.
Kira ödemek büyük bir yük. Bu adam belki 40 sene yaşayacak. Herkes geleceğini düşünmek zorunda valla. Yazık değil mi konu sahibinin babası zorluklarla ev almış kızı oturuyor o da emekli kiraya verse belki rahatlar. Kocası önce kayınpederine kira ödesin. Benim ruhum bunaldı konudan yaKusura bakmasın ama eğer evlendiyse anaya,bacıya bakmak kimsenin görevi değil.
Ya şuan en iyi mesleğin maaşıyla bile zor geçiniliyor. Ekonomi o kadar berbat.
Tamam küçük yardımlar yapılabilir,cep harçlığı,arada mutfak masrafı gibi.
Ama bu sürekliliğe bağlanamaz.
Herkesin bir düzeni var.
Ama yinede çok üzülüyorum yaaaa. Of
Aynen öyle, benim annem babam muhtaç ben olmazsam mahvolurlar diyen evlenmemeli çok zengin değilse.Ya da adam evlenmeyecekti başkasının hayatını mahvetmeyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?