- Konu Sahibi zehracaner
Kp nize ne oluyor ne hakla yorum yapıyor?” Paşa gönlüm isterse 70 kere girerim başvuru ücretini sen ödemiyorsun” deseydiniz keşke.. hayır bir de o potansiyeli göremiyorum diyor kimmiş ki o.. hakkınıza hayırlısı olsun ama 7 yıl herhangi bir yerde çalışmayıp sırf KPSS çalışmqk da bir değişikmiş..Merhaba arkadaşlar. Ben 7 senedir kpssye giriyorum. Bolumumun ataması gerçekten çok zor ama yinede ben ümidimi kaybetmedim hiç. Çok emek verdim. Geçen sene de evlendim şuan hamileyim. Hamile kalmadan önce kpssye calisiyordum ortalama 3 ay falan çalıştım gerisine çalışamadım hamileligim çok zor geçti bulantilar kusmalar hatta bazen yataktan cikamiyordum bile o yüzden bu sene çok boşladım dersi. Sınava yinede girmek istedim bu sene Bi şansımı denemek istedim o yüzden de başvurumu yaptım. Belki biliyorsunuzdur yarın kpss sinavi var. Gel gelelim konuya. Kayinpederim ikidir yüzüme vuruyor. Gireceksin ama boşuna giriyorsun sen yapamazsın sende o potansiyeli görüyorum dedi. Bu sabah da oturuyorduk hepimiz konu açıldı eşim ben yarın izin alacağım calismayacagim sınava goturecgim seni dedi. Baktım tekrar kayinpederim aynı şeyi söyledi giriyorsun da boşa gibi cümleler kullandı. Gerçekten çok kırıldım. O an o kadr üzüldüm ki tüm hevesimi yerle bir etti. Şuan heves falan kalmadı girsem mi girmesem mi kararsizim. Çok sinirlendim kendime bunca sene yapamadın tabi böyle elalemin diline düşersin diye söylendim kendime. Bilmiyorum ne yapsam şuan. Arkadaşlar siz olsanız benim yerime ne yapardınız. Sınava girip ya tekrar olmasa diye çok korkuyorum. Kayinpederi haklı çıkartmak istemiyorum.bir yandan da girmeyi çok istiyorum. Çünkü yarın girmesem 2 sene daha beklemiş olcm 2 senem boşa gidecek. Siz olsanız ne yapardiniz