Kayınpeder yine beraber oturalım diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence açık açık söyle bunun saygısızlık yapmakla bir alakası yok sen sessiz kalırsan onlarda baskı yapıcaklardır eşine emin ol önce eşini al karşına güzel bir şekilde konuş kendi evinizdeki rahatlınızdan orda rahat hareket edemediğinizden vs konuş onlarda kabul etmediğini söyle saygısızlık yapmış olmazsın canım

Gidersen çok başın ağrıyacak hele görümceler de herşeye burnunu sokabiliyorsa ama derim.
Kuru soğan ye gerekirse ama asla gitme derim ben.Altlı üztlü oturuyorum ben buradan kurtulmak için kırk takla atıyorum ,huzurunuzu kaçırmayın bence.

evet gitmicem kurnazlık yapıyolar beni çalıştırıp kayınpeder ve kocam istediği gibi paraları çevirecekler ellerinde ben çocuğumda ayrı kaldığımla kalıcam

Canim zaten dusunmuyorsun ayni evde olmayi. bence kayinpederdern cok esini ikba et. oyle soylenmisse nasil doner ki o eve. bence bunu bahane edebilirsin. yani biz kovuldugumuz yere geri donmeyiz. diye. hem de evimin kirasi dokunmjyor bize. eger yardim edecekseniz bu sekilde edin de. iyi bir sekilde soyler kesin tavrini koyar, sunecek laflar kullanmazsan kararinin keisn oldugunu anlar. esine de dokundur. senden bunu beklemezdim, kovuldgun yere nasil donersin, demezler mi iclerinden, ancak 6 ay dayandi, g.tun g.tun geri dondu diye.

bence en iyisi söylediklerini duymamazlıktan gelin..böylece kırmadan nasıl söylerimi düşümezsiniz
konuşur konuşur susar
eşim hep öyle yapıyor valla işe yarıyor

O zaman kararlı olman gerekiyor ve kararlı olduğunu kayınpederine göstermen gerekiyor.ıstemediğini ve kovulduğun eve geri dönmeyeceğini söyle.Maddi sıkıntı çekmeye razı olacağını ama oraya dönerek huzurunu kaçırmayacağını söyle.ınsanlar kırılmasın diye de fazla sessiz kalmamak lazım sonra tepenize çıkarlar canım.

Teşekkürler hanımlar kendimi yalnız hissediyodum verdiğiniz cevaplar ilginizle çok mutlu oldum

ben olsam bu durumda açık olur ve direkt derim ben aynı evde oturmak istemiyorum diye..
bu kadar cnm..kırılan kırılsın..mucbur değilsin onlarla yaşamaya..

sen kesin kararını ortaya koyarsan sanmıyorum karşı geleceklerini....
ayy allah senede iki defa toplam 1 aylık izin kullanıp kayınvalideme gidiyorz ve inanki zaman geçmez oluyo onlarla beraberken.insan ayağını uzatıp uzanmak istiyo en basit örneği...
yardımcın olsun canımmma.s.

Ya aslında kayınpederin kaynnanın derdi torunu benim ailemden uzak olsun hep onlarla olsun, gelin hem çalışsın parasını onlar versin hem hizmetlerini yapsın oğlulları çalışırsa çalışır çalışmazsa babası evi geçindirir oğlu önemli olan oğullarının sıkıntı çekmemesi canını üzmememesi

aynen katılıyorum
bunu eşine ve kayınbabana söyle canım.aynı zamanda tek odada rahat edemediğini artık düzenini kurduğunu ve kendi ayaklarının üstünde durmak istediğini söyle

bu erkek tarafını anlayamıyorum ya:uhm:
kız ailesi erkek ailesi diye ayrım mı olur ne kadar bağnaz bir düşünce:jeyyar:
sadece oğlunun rahatınımı düşünüyolar be nasıl bir bencillik
sanırım eşin çalışmayıda pek sevmiyo.sakın canım kendini ezdirme
şimdi onlara daha çok kızdım

arkadaşında dediği gibi ev ev üstüne olmaz.ben kayınvalidem,kayınpederim ve görümcemle çok iyi geçiniyorum çok anlayışlı insanlar ama aynı evde oturmak istemem.yarına çıkacağımızın garantisi varmı?mal olsa n'olur olmasa n'olur?aç değil açıkta değilse insan.gerisi boş.geçtim kayınvalidemleri kendi annemlerle bile aynı evde oturmak istemem.ALLAH nasip etmesin İNŞAALLAH.bence hiç rahatını bozma ama 3 günlük ölümlü dünya kırmadan tatlı dille söyle kayınpederine.ALLAH kolaylık ve sabır versin.dilinden dua eksik olmasın.

Elbette haklısın.Aklıma ilk başta gelenler:
Bu önemli kararda duygularına yenilip haksız yerine geçme
"Kadınlıgını" evin her yerinde kullan mutfak salon tv izlerken..özellikle yatak odanızın dışında..
Annenleri bugünlerde fazla çağırma..
Çocuk varmı anlamadım yoksa istiyorsa çocuk odası seç belirt fikrini sor hangisi uygun gibi.
Sevdigi insanları (annesine gelemeyen fazla ) varsa çagır onların önünde onure et evle ilgili kocanı öv.
Evinin reisi olmasından gurur duyduğunu sık sık belirt.
Bir taktik yaramıyorsa ötekine geç ,yarayan elbet olacak.

Düm akşam da eşim bişi söylemedi kayınpederdende ses çıkmadı günlük dünya kimsenin kalbi kırılmasın diyorum.Allah Sonumuzu hayır etsin.

Aslında veridiğin taktikler iş yarar ama eşimin hangi iyi yönümü söyleyipte onure edyim öveyim işi yok çalışmıyo
annemlere gelince kzıma annem bakıyo iş çıkışı kızımı alıyorum evime gidiyorum kadıncağaz akşam kadar yaramzın peşinde döne döne yorul gelmiyo zaten bize....

selam Sude, konunu okuyunca diğer sayfalara bakmadım canım ,arkadaşlarda aynı seyleri söylemiştir diye öncelikle ikinizde çalışıyorsunuz ev kiranızda gayet ucuz,borçlarınızı kendiniz ödeyebilirsiniz bence.Zorluklukta çekseniz kendi evinizde çekin.asla dönmeyi düşünmeyin,eşinizde birşey söylememiş zaten,eğer fikir değiştirip "gidelim" derse kardeşlerinin kovulduğun eve tıpış tıpış döndü diyerek daha büyük sorun yaratacaklarını söyleyin ve kesin olarak tavrınızı koyun.Asla hayatınızı karartmayın

valla yeri geldi mi azicik agir laf konusmayi biliceksin

sen bence esine sunu soyle:

BACILARININ DEDIGI LAFLARI NE CABUKTA YUTMUSSUN

SEN YUTTUN AMA BEN YUTMUYORUM DE ! ! !

valla canım tek sen zor durumda değilsin teksen krade değilsin bak evdende ayrılmıssın bidaha bu fırsatı bulamaya bilirsin ben kesinlikle kayınpedergile tasınma derim azıcık asımm agrısız basım eşin ayakların üzeründe durmasını ögrenir kendi borclarınızı kendiniz ödersiniz ha gitseniz bu adamlar değişmişmi olacak hayır aynı tas aynı hamam yine masraf cıkartacaklar size olan senin huzuruna olacak aska taviz verme ay nasıl kırmam saygızıslık etmem felan deyim kendini atese atma söyle eşine konus eşinde ailesine söylesin sen yanında eşine katuldıgını belirtirsin kafanı sallamak düşer sadece yanii sana sözüm sen eşini ayarla asla bidaha dönmeyecegini busekilede cocuklarının ve ilişkilerinin huzurlu oldugunu onlarlayasamak istemediğini hepsini anlat ve ona baban konusmaya gidelim de herseyi anlatmasını iste sen fazla kafanı yorma eşin konussun sen arada kafa salla ha eşin diyemem mi diyo ozaman eli sopalı olmayı bileceksin agır olacaksın dediğin dedik olacak sen halledeceksin üzmim saygusuzlık olmasın diye bişi yok kıım o ne öyle napalım adamlar güzellikten anlamıyosa her dilden konstugunu bildiğini bildireceksin aaaaaaa kızım bak bidaha bu hatayu yapma kurtulusun olmaya bilir ayy onlarla nasıl oturulur ya herbişeye karısırlar onlar borc yigidin kamcısıdır herkesin borcu var ama herkesin huzuru yok onun için dogru karar ver kesinlikle aklına tasınmayı getirme kaderimmiş cekerim gibisinden...
allah yardımcın olsun emin ol seni cok ii anlıyorum sen evlendinki kendi evinin hanımı olasın bunu bozmalarına kimseye izin verme bu senin en dogal hakkın bitanem kendine iyi bak

Son düzenleme:
sakın kabul etme...
evde kuru ekmek ye ama yine beraber oturmayın...
valla evdeki huzur herşeyden önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…