Hanımlar yazının sonunu okumamıssınız, O zaten gıtmeyecek de nasıl etsemde kırmadan
bunu kabul ettırsem dıyor.
Bence bır oncekı bahanenı tekrar soyleyebılırsın, hem ev kurmussan esyaların ne olucak?
O kadar esya bir odaya sıgarmı? Kızın kac yasında bilmiyorum ama okulunu bahane edebılırsın? Duzenını bozmak ıstemedıgını soyleyebilirsin? Bence kırılmazlar, bıraz
kırılsalarda bısey olmaz Allah yardımcın olsun.
aynen katılıyorumO zaman kararlı olman gerekiyor ve kararlı olduğunu kayınpederine göstermen gerekiyor.İstemediğini ve kovulduğun eve geri dönmeyeceğini söyle.Maddi sıkıntı çekmeye razı olacağını ama oraya dönerek huzurunu kaçırmayacağını söyle.İnsanlar kırılmasın diye de fazla sessiz kalmamak lazım sonra tepenize çıkarlar canım.
Ya aslında kayınpederin kaynnanın derdi torunu benim ailemden uzak olsun hep onlarla olsun, gelin hem çalışsın parasını onlar versin hem hizmetlerini yapsın oğlulları çalışırsa çalışır çalışmazsa babası evi geçindirir oğlu önemli olan oğullarının sıkıntı çekmemesi canını üzmememesi
Elbette haklısın.Aklıma ilk başta gelenler:
Bu önemli kararda duygularına yenilip haksız yerine geçme
"Kadınlıgını" evin her yerinde kullan mutfak salon tv izlerken..özellikle yatak odanızın dışında..
Annenleri bugünlerde fazla çağırma..
Çocuk varmı anlamadım yoksa istiyorsa çocuk odası seç belirt fikrini sor hangisi uygun gibi.
Sevdigi insanları (annesine gelemeyen fazla ) varsa çagır onların önünde onure et evle ilgili kocanı öv.
Evinin reisi olmasından gurur duyduğunu sık sık belirt.
Bir taktik yaramıyorsa ötekine geç ,yarayan elbet olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?