- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyoruz....geçende demiştim diğer konumda cumartesi eşim beni annemlere bırakcaktı iş çıkışı oraya gelcekti kalıcaktık ikimiz..giyindik çıkarken kaynanam" nereye "dedi "beni annemlere bırakcak "dedim.."anne sizde gelin akşam çay içeriz "dedim cevap " gelmemiz lazım zaten annenle konuşucaklarım var babanda babanla konuşcak "dedi imalı imalı..ve benim sinirlerim boşandı...ne konuşacaksın noluyor dedim ses etmedi ...neyse annemlere gittim ağladım böle böle dedi diye onlarda çok kızgı bana bi huzur vermediği için..artık kabak tadı verdi kiralık ev bulup çıkıyosunuz biz eşyanızı alırız dediler saolsunlar bayağa karar vermiştik..akşam geldiler kavga oldu ben bağırdım çağırdım çünkü artık burama kadar gelmişti babam kayınpederim kaynanam annem falan konuştuk bazı şeyleri kaynanam özür diledi bugün evde çıkarken dediğim çok yanlıştı alan dedi ..kocasını aramış hemen ben evden hırlsa çıkınca o laftan sonra..ben böle bi hata yaptım demiş kayınpederde bağırmış çağırmış ona...kaynanam anneme benei şikayet etmiş misafir gelince odaya kapanıyomuşum..resmen iftira...yanlızlığa alışık biri olarak her akşam gelen misafirlerini kafam götürmediği için 2-3 dk lına odama gelip geri yanlarına gidiodum bunu abartmışta abartmış...sonra ben ailemin yanına 1 haftalına kalmaya gidiyorum arada .çünkü psikolojikmen ççktüm kolay değil bir yaşamak ..gidip kafa dinliyodum..bunu şikayet etmiş yok evinde alışamaz falan diye..bende herkezin içinde sinir krizi geçirdim ufak da olsa bayağa bi savundum kendimi ..orası benim evimmide benimseyecem tek birşey mi var bana ait o evde koltuklar beyaz eşyalar benimmi de sevip vebimseyecem kendi evim gibi dedim...babam kaynatama yazın çıksın bunlar dedi..o da çıksınlar ama bizden çoook uzak olsunlar dedi...öyle böyle mecburen eşimin ve ailemin yazın o evde çıkıcaz sözüyle bu eve geldim yine ama sanmıyorum bu yaz çıkıcamızı eşim asla kiraya çıkmıyor ev almak da kolay değil öyle böyle geldim bu eve....ama cehennemmi belli değil..koskoca kayınpeder benle konuşmuyor ..çock gibi benim olduğum odaya bile gelmiyor...ben oturma odasında eşimle tw izliyorum yemeğini yiyip odasına gidiyor yatıyor..kaynanam bağıra bağıra niye böle yapıyon gel aşkım diyor kocasına bana bakarak üflüyor..ben şaşkınlıkla koskoca insanların bana yaptıklarını izliyorm anlam vermeye çalışıyorum...bu akşam dedim büyüklük bende kalsın" baba çayın bitmiş doldurayım mı " dedim " yok" dedi...kızına dedi doldur diye....al işte....artık yaşanmıyor...bitti hepsi kafamda kalbimde...elim kolum bağlı gidemiyorum...nereye gidicemki zaten..ailem hergün arıyor iyi ol takma boşver biz burda rahat edemiyoz diyo..ama şu yaşananları bilmiyolar..aslında söylemekten bıktım onlara içime kapandım artık ...kendimi savundum diye suçlu oldum...bu evde yemekde yiyemiyorum artık ben yerken bişe düşünürler diye...kaynanamda benle konuşmuo bende konuşmuyorm ..huzurum yok...yoruldum ..7 ay da çok yordunuz hakkımı helal etmiyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrr işe girdimmmmmmmm çok mutluyum bugün çalıştım ilk defa çok aşırı yorudlum ama galiba hayatımda ilk kez çalıştığımın verdiği yorgunluk ....eşim çok memnun iyiki girdin işe diyorherşeyde bir hayır varmış gerçekten son olay olmasaydı işe falan giremezdim ben..ama yazın ev almak düşüncesinden vazgeçti seneye kadar para biriktircez diyor ..çalışma kolay değilmiş bende ses etmedim bakalım hayırlısı ..bugün kaynanamı hiç görmedim kayınpederide ...oh be yine aynı evdeyiz ama çalışınca başka ya....ama bana yine teselli verin canlarım harbiden çalışmak çok zormuş ya
bütün cevapları okumadım kusura bakma ama eşinden hiç bahsetmiyorsun o ne diyo?? ve neden kiraya çıkmıyor? kusura bakma ama senin kocan rahata alışık. ekonomik açıdan sıkıntıya gelemiyor belli. 7 ayda insan köşeye para biriktirir çıkar gider. sen kv ve kp'le anlaşmak, arkadaş olmak zorunda değilsin, onlarla evlenmedin onlar sana iyi olmak zorunda değil. koca adamlar sana ayak uydurmak zorunda değil. demek istediğim onların suçu yok, onlar sen olmasan ayşeye de öyle davranacak fatmaya da. sen onları bu saatten sonra değiştiremezsn. KOCAN kocaysa eğer bir yuva kuracak. hayatta her şey olur. ekmeğin olmaz yiyemezsin, paran yoktur veya idaretten aileyle yaşarsın fakat sürekli normalmiş gibi hem de sorunlar varken orda yaşamanıza ses çıkarmıyorsa suçlu kocandır. başka kimse değil. 1+1 bile yeter çocuk olmadıkça, senin huzurundan önemli mi son model mobilya, büyük ev vs???
kızlar çok kötü bişey oldu inanamıyorum hala...
sabah işe gittim kapıdan girdim baktım benim yerimde başka eleman var tecrübeli eleman koymuşlar benim yerime...patronun karısına dedim bu kim abla yeni elemanmı (bana yardım için aldılar sandım) cevap; yok biz senden önce onla anlaşmıştık..başka cevap yok gel benle dedi patronun yanına götürdü nolucak şimdi kaderiinoyunu dedi ben şaşkın tabi..patronda hiç elemana ihtiyacı olmadığı küçücük bir bebek giyim yerleri var orda tecrübeli eleman ver ve patron kendisi var ..sen burda dur dedi..ölesiye dedi hemde kibarca beni çıkarmak istediler sanırım...bana artık ihtiyaçlarının olmadığını sölemeye getirdi.çünkü yerime başka eleman aldılar..bende eşimle konuşmam lazım dedim ne konuşca dedi bilmiyorum şuan onla konuşmalıyım dedim...gidiş o gidiş ...dahada geri dönmedim...okadar sinirlendimki ..eşim niye çıktın gel konuşalım falan dedi patronla ben de dedim daha ben onlarla çalışmam beni salak yerine koymaya çalıştılar dedim .tamam sen bilirsin dedi...ve şuan evdeyim....iyimi yaptım bilmiyorum ama haksızlığa gelemiyorum ...artık başka işlere başvururm napayım ..
kızlar çok kötü bişey oldu inanamıyorum hala...
sabah işe gittim kapıdan girdim baktım benim yerimde başka eleman var tecrübeli eleman koymuşlar benim yerime...patronun karısına dedim bu kim abla yeni elemanmı (bana yardım için aldılar sandım) cevap; yok biz senden önce onla anlaşmıştık..başka cevap yok gel benle dedi patronun yanına götürdü nolucak şimdi kaderiinoyunu dedi ben şaşkın tabi..patronda hiç elemana ihtiyacı olmadığı küçücük bir bebek giyim yerleri var orda tecrübeli eleman ver ve patron kendisi var ..sen burda dur dedi..ölesiye dedi hemde kibarca beni çıkarmak istediler sanırım...bana artık ihtiyaçlarının olmadığını sölemeye getirdi.çünkü yerime başka eleman aldılar..bende eşimle konuşmam lazım dedim ne konuşca dedi bilmiyorum şuan onla konuşmalıyım dedim...gidiş o gidiş ...dahada geri dönmedim...okadar sinirlendimki ..eşim niye çıktın gel konuşalım falan dedi patronla ben de dedim daha ben onlarla çalışmam beni salak yerine koymaya çalıştılar dedim .tamam sen bilirsin dedi...ve şuan evdeyim....iyimi yaptım bilmiyorum ama haksızlığa gelemiyorum ...artık başka işlere başvururm napayım ..
Kesinlikle iş ahlakına sığmayan bir şey yapmışlar. Böyle insanlarla çalışmaya devam etmediğin için şanslısın. İlerde maaş vermezler, sigortanı ödemezler haberin olmaz falan... Sakın üzülme. Belki de daha iyi bir iş bulacağın için böyle olmuştur. Sakın ümidini kaybetme.
Kaderiminoyunu, senin başına gelen de bi pişmiş tavuğun başına geliyo nedense
Gitmekle iyi yapmışsın da keşke madem çıkarıyorsunuz haber verseydiniz de bugün gelmeseydim deseydin
Bi gariplermiş
İlk günden hemen seni çıkarmaları çok ilginç
Yanlış bi hareketin mi oldu
Abla demen dikkatimi çekti, işyerinde hanım bey diye hitap et
Neyse nasip değilmiş demek orası
Başka başvurular da bulun
Madem kayınpeder sizi görmek bile istemiyo
Gidip snein ailende kalın bi süre , kısa bir süre ama
Sonra bi kira öder bi baza alırsınız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?