• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Fatsam52

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
42
-18
16
25
Arkadaşlar dün başıma bir olay geldi nolur akıl verin bana kaynana kayınpederle yaşıyorum kayinpederim dün klozete büyük tuvaletini yapmış klozet de çalışmıyor kim dedim orayı pislettiyse orayı temizlesin dedim kimsenin şeyini temizlemeye merak değilim dedim bunun üzerine hep yapacam dedi baya bir tartışma yaşandı evde senin babanın evine mi geliyorum dedi benim babamın evine gelmiyorsan kocamın evine geliyorsun dedim bunu dedim diye beni varya bir dövdü benim yatak odamda kaynanam dışarı attı kendini karşı kapıya polisi arayacam dedim telefonu elimden aldı kayınpeder denen o şerefsiz onu da attım dışarı şuan burda değiller diğer oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz evde ne yapacağımı bilmiyorum ailem de beni suçluyor psikolog dan randevu al diyorlar psikiyatriden nolur akıl verin bana ne yapmam lazım 😢😢😢😥

Birlikte mi yasiyorsunuz size mi geldiler o kismi anlamadim. Bozuksa bile keske oyle soylemeseydiniz ya da esinize soyletseydiniz orasi yanlis olmus ama ne demek dovmek ya manyak midir bu adam? Aileniz niye arkanizda durmuyor sizi dovdugunu bilmiyor mu? Esinizde de is yokmus.

Birlikte mi yasiyorsunuz size mi geldiler o kismi anlamadim. Bozuksa bile keske oyle soylemeseydiniz ya da esinize soyletseydiniz orasi yanlis olmus ama ne demek dovmek ya manyak midir bu adam? Aileniz niye arkanizda durmuyor sizi dovdugunu bilmiyor mu? Esinizde de is yokmus.
Birlikte yaşıyoruz evet biraz söylediğime pişman oldum çünkü öncesinde çok söyledim uyardım beni dovecegini bilseydim asla soylemezdim

Önceki konularına baktım. Kv ile birlikte yaşıyorsun. Kv kp ile devamlı sorun yaşıyorsun. Kv beni sevmiyor diyordun. Esin huzursuzluktan şikayetçi, sizi bırakıp uzakta çalışmak istiyor. Sen arada boşanmayı düşünüyorsun..

Ama söylemlerin çok itici. Kim yaptıysa o temizlesin nasıl bi üslup ? 😓 Ardından olanlara hiç girmiyorum.
Anladım sabırlar bitmiş ama bu şekilde ne elde etmeyi umuyordun ?:bicak:

Arkadaşlar dün başıma bir olay geldi nolur akıl verin bana kaynana kayınpederle yaşıyorum kayinpederim dün klozete büyük tuvaletini yapmış klozet de çalışmıyor kim dedim orayı pislettiyse orayı temizlesin dedim kimsenin şeyini temizlemeye merak değilim dedim bunun üzerine hep yapacam dedi baya bir tartışma yaşandı evde senin babanın evine mi geliyorum dedi benim babamın evine gelmiyorsan kocamın evine geliyorsun dedim bunu dedim diye beni varya bir dövdü benim yatak odamda kaynanam dışarı attı kendini karşı kapıya polisi arayacam dedim telefonu elimden aldı kayınpeder denen o şerefsiz onu da attım dışarı şuan burda değiller diğer oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz evde ne yapacağımı bilmiyorum ailem de beni suçluyor psikolog dan randevu al diyorlar psikiyatriden nolur akıl verin bana ne yapmam lazım 😢😢😢😥
Adam seni dövüyor bi de sen mi psikiyatriden randevu alıyorsun? Psikiyatriste bunu anlatsan zaten sana darp raporu alır der ne saçmalık bu. Bu insanlarda beyin nasıl işliyor anlamıyorum, mantık denen şey yok bunlarda

Önceki konularına baktım. Kv ile birlikte yaşıyorsun. Kv kp ile devamlı sorun yaşıyorsun. Esin huzursuzluktan şikayetçi uzakta çalışmak istiyor. Sen arada boşanmayı düşünüyorsun..

Ama söylemlerin çok itici. Kim yaptıysa o temizlesin nasıl bi üslup ? 😓 Ardından olanlara hiç girmiyorum.
Anladım sabırlar bitmiş ama bu şekilde ne elde etmeyi umuyordun ?
B.klu bırakanın hiç suçu yok yani? Afedersin ama sifon çalışmıyorsa kovaya su doldurur bir şekilde yine temiz bırakır insan. 7 yaşındaki çocuğum bile bu şekilde tuvaleti bırakmıyor

Keşke daha yumuşak söyledeydiniz diyeceğim ama ne şekilde söyleseniz de fark etmez dayak atmak nedir ya. Darp raporu alıp şikayet etseydiniz keşke. Eşiniz de ayrı alem. Eşi dövülürken seyretti mi? Nasıl bir rezilliktir anlamadım

B.klu bırakanın hiç suçu yok yani? Afedersin ama sifon çalışmıyorsa kovaya su doldurur bir şekilde yine temiz bırakır insan. 7 yaşındaki çocuğum bile bu şekilde tuvaleti bırakmıyor
Adamı savunmuyorum. Normal değil zaten. Sonrasında yaşananlara baksanıza. 🤷‍♀️

Kim yaptıysa o temizler, kadın o manzarayla karşılaşmak zorunda değil; hakaret gibi bir şey zaten. Burada nasıl bi üslup aranıyor ben de bunu anlamadım; wcye giriyorsun ki affedersin adamın odun gibi hacetiyle karşılaşıyorsun, bir de gidip "Pek sayın kayın babacığım, tuvalete bir eser bırakmışsınız ama biz pek anlamadık, burada bize bir şey mi anlatmak istediniz?" filan mı diyecek? :) İnsanın asabı bozulur bokla bakıştıkça.

Hiç düşünme hiç durma boşan. Bu şekilde hayat geçmez. Adam seni dövüyor kocan senle konuşmuyor. Koskoca adam tuvaleti o halde bırakıp gelin temizlesin diye bekliyor inanılır gibi değil.

Keşke daha yumuşak söyledeydiniz diyeceğim ama ne şekilde söyleseniz de fark etmez dayak atmak nedir ya. Darp raporu alıp şikayet etseydiniz keşke. Eşiniz de ayrı alem. Eşi dövülürken seyretti mi? Nasıl bir rezilliktir anlamadım
Evde değildi eşim evde olsaydı böyle birşey asla yapamazdı köpek

Back