Kayınpeder sorunsalı

Ne saçma ilişki eşiniz kredi çekiyor kayınpeder yatırım yapıyor. Sizin altınlarınızla araba alınıyor ama ortak. Zaten kredi çekip araba alabilirmişsiniz neden ortak alınmış.
Bu ilişki tarzında asla çekirdek aile olamazsınız. Bu durumda eşiniz hatalı.
Aileye yardım edilir anlarım. Ama yatırım yapması için kredi çekilmez. Borcu olsa hasta olsa anlarım. Bu çok saçma geldi bana.

Eşimin üzerine kredi çıkmıyor (Allah' dan şükür) bana senin üzerine kredi çekelim babamla ortak araba alacağız dedi ,ne çektim ne ortak iş yapmasına izin verdim.Ortaklı maldan uzak duracaksınız ,kanınızın son damlasına kadar savaşın

Krediyi ki çekiyor ama ödeyemediği için eşime sen öde diyor. Zor durumda olsalar bende asla sesimi çıkarmam ama tahammül edemiyorum

Eşimede kredi çıkmıyor ki ama babası çekip ona ödetiyor işte. Keşke eşimde azıcık beni dinleseydi bende izin vermedim ama söz geçirmedim

Kayinpeder kişisi eşini daha çok kullanır gibi geldi bana .Ortak araba sorununu çözmeye bakın.Kayinpedere araba almış oldunuz yani.Bir daha ortak mal işine girmeyin.Her yasadiginizdan ders alın.Kendinizi ne eşe ,ne de kayinpedere ezdirmeyin.

Çok haklısınız aslında çok yalvardım ortak araba istemiyorum diye günlerce konuşmadım ama hiç umursamadı bile

Böyle bir şey için sizi yalvarmak zorunda bırakan adamı nasıl sevebiliyorsunuz? Ve böyle bir şey için neden yalvarıyorsunuz?
Bir evlilikte kararlar ortak alınır. Biri karar alır ve diğeri onu vazgeçirmeye ya da ikna etmeye çalışmaz. O karar zaten birlikte alınır.
Sizin sorununuz kayınpeder değil yani, eşiniz. Ve bu muameleyi kabul eden siz.

Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
Burada tonlarca konu var , bebeğim olunca düzelir deyip bebeği olunca duzelmeyip daha beter olduğunu anlatan.

Allah aşkına böyle adamları bebek mi düzeltecek ? Tam tersi dertleriniz büyüyecek , ayrıca yanlış anlamayın ama kendiniz cocuksunuz daha , kendiniz büyümeden çocuk yapıp o yavrunun vebalini almayın üstünüze , her bebeğin olgun , aklı başında anne babaya ihtiyacı vardir

Ortak mal kadar saçma bişey duymadım.benim eşimde araba alacağımız zaman ablamlarda alacak (benim ablamı eniştemi kasdediyor) beraber alalım dedi. Sen aklınla mı konuşuyorsun dedim. Ne onlar ne ben kabul ederim dedim.

Evet bu konuda çok haklısınız hak veriyorum size ama kayınpederim bunları istemese yap demese eşim neden yapsın ki zaten kendi yaşantısı var.
Çok yanlış bir bakış açısı. Eşiniz hayır diyecek, öyle hayat altın tepsiyle sunulmuyor kimseye, insanlar ister, insanlar konuşur, marifet bunları doğru yönetebilmekte.
Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Zaten sorunlu bir evliliğiniz var, bebekle daha da sorunlu hale gelecek

Evet bu konuda çok haklısınız hak veriyorum size ama kayınpederim bunları istemese yap demese eşim neden yapsın ki zaten kendi yaşantısı var.

Eşinize babası demese arkadaşı dese ortak araba alalım diye eşiniz ona da tamam diyecek potansiyelde valla. Hayatta sürekli
Birileri bizden bir şeyler isteyebilir. Önemli olan bizim duruşumuz.

yapış kaçmasın sakın başka birinin canını yakmasın e sen yaşadıklarını haketmişsin kimse birşey yapamaz sana annenin yerinde olsam sustururum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…