• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

O eşle zor. Benim eşim kendisi 3 hafta istemez. Sorun eşinizde. O evde sizde yaşıyorsunuz ve rahatsızsınız söylüyorsunuz ve sizi umursamıyor. Eşinizle bu problemi çözmezseniz birden bire gelmekten vazgeçecek değiller. Ben ve eşim mesafeyi ayarladığımız için böyle durum
Kesinlikle öyle benim tek başıma yapacağım birsey değil ama belki huzuru bozulursa anlar

Peki siz onlarla muhattap olmayıp odanıza geçince sorun olmuyor mu evinizde misafirler ya hani problem çıkmıyor mu?
Ya asında sizi iyi anlıyorum ama yüksek ihtimal adam kadina yardım etsin diye suyu o taşısın diye öyle yaptı. Erkekler çok dikkatsiz sanmıyorum odanıza baksın bazen bazı mecburiyetlerden bizlerin de babaları giriyor ben büyütmem böyle seyleri

Peki siz onlarla muhattap olmayıp odanıza geçince sorun olmuyor mu evinizde misafirler ya hani problem çıkmıyor mu?
Kv kendi evi gibi davranıyor misafir çağırıyor mutfakta kalkıp yemek yapıyor eşyaların yerleri değişiyor bana soran yok eşimle kavga ediyorum bende o da tipik yaşlı alttan al deyip duruyor ancak bir yere kadar

Ya asında sizi iyi anlıyorum ama yüksek ihtimal adam kadina yardım etsin diye suyu o taşısın diye öyle yaptı. Erkekler çok dikkatsiz sanmıyorum odanıza baksın bazen bazı mecburiyetlerden bizlerin de babaları giriyor ben büyütmem böyle seyleri
3 hafta 21 gün kayınvalide kayınpeder çeker misiniz yani!
Valla küsura bakmayın ama şu zamanda kimse o kadar süre başkasıyla yaşamaz. Yaşamaya da mecbur tutulamaz. 20 gün ne demek

3 hafta 21 gün kayınvalide kayınpeder çeker misiniz yani!
Valla küsura bakmayın ama şu zamanda kimse o kadar süre başkasıyla yaşamaz. Yaşamaya da mecbur tutulamaz. 20 gün ne demek
E ama mecbur tutulmuşsunuz işte, eşiniz bir şekilde ikna etmiş sizi. Etmeseydi şu an ya ailenizde ya boşanma aşamasında olursunuz öyle veya böyle ok demişsiniz. Gelene git denmiyor bundan sonra çaresine bakın bence. Kaldı ki kesinlikle uzun kalabilen ailelerin hep öyle devam ettiklerini gözlemliyoruz yani bu insanlar seneye yine gelecekler

E ama mecbur tutulmuşsunuz işte, eşiniz bir şekilde ikna etmiş sizi. Etmeseydi şu an ya ailenizde ya boşanma aşamasında olursunuz öyle veya böyle ok demişsiniz. Gelene git denmiyor bundan sonra çaresine bakın bence. Kaldı ki kesinlikle uzun kalabilen ailelerin hep öyle devam ettiklerini gözlemliyoruz yani bu insanlar seneye yine gelecekler
Konu sahibi ben değilim zaten.
Dediğiniz de doğru 3 hafta bile az diyor eşi, muhtemelen bu bir ay iki ay olacak. Tüm kışı geçirecekler.

Belkide bu tepkim bir ise yarar ve gelmezler bilmiyorum baştan alıştırmak istemiyorum

İnsanları kovmaktan beter etmişsiniz birde demagoji yapıyorlar diyorsunuz gerçekten kırılmış olabildiklerini dusunmuyorsunuz. Kayinbabanizin davranışı gerçekten hoş değil ama sizinde tepkiniz çok ağır olmuş. Daha guzel bir üslupla uyarabilirdiniz. Sonuçta insanlar kendi yontemleriylede olsa size yardımcı olmaya çalışmışlar. İyi niyet göstermişler. Ayrıca misafir olan evde jartiyer ve sütyen gibi özel eşyalarınızı yatağın üzerinde bırakmanız çok garip.

İnsanları kovmaktan beter etmişsiniz birde demagoji yapıyorlar diyorsunuz gerçekten kırılmış olabildiklerini dusunmuyorsunuz. Kayinbabanizin davranışı gerçekten hoş değil ama sizinde tepkiniz çok ağır olmuş. Daha guzel bir üslupla uyarabilirdiniz. Sonuçta insanlar kendi yontemleriylede olsa size yardımcı olmaya çalışmışlar. İyi niyet göstermişler. Ayrıca misafir olan evde jartiyer ve sütyen gibi özel eşyalarınızı yatağın üzerinde bırakmanız çok garip.
Üstleri okumadıysanız güzel dille çok kez söylediğimi belirttim fakat sabir tası değilim patlayabiliyorum istemediğim halde bin kez olursa dayanamayabilirim öyle değil mi

Haklısın ama evde misafir varken donunu jartiyerini sudyenini yatağın üstüne bırakmamak zor değil. Tabii ki kimse girmemeli ama evinde misafir olan insan çamaşırını iki saniye dolabına tıkar.
Bence çözüm jartiyerli sevişmek değil 'babanlar evdeyken rahat edemiyorum,ses gider diye korkuyorum' diyip seks orucuna girmek. O zaman eşin yollar belki ailesini

Herkese selamlar başlık içinde aslında çok dallı anlatmaya başlayayım ben normalde sağlık çalışanıyım ve henüz tam 2 senelik bile evli değilim esim doğulu bende Manisaliyim esim ve ben severek evlendik eşimin dogulu oluşu normalde aileme ters olabilirken düşünce yapısı daha çok batılı gibidir neyse esim ve ailesi bize geldiler şehirdisindan 3 haftadır bizde kalıyorlar bir yerden sonra hem konuşacak birsey kalmadığından hemde yorgun geldiğimden selam verip odama çekiliyorum ancak iki gün önce isim erken bitti ve eve geldim ben normalde yatak odamızın kapısını kapatip çıkarım özel eşyalarımız vardır girmesinler görmesinler diye neyse bir baktım evi temizliyorlar(iki hafta bir ablamız geliyor) ve asil dumur olduğum şey kayinbaba bizim yatak odasındaki lavabodan su alıp taşıyor (balkona daha yakın) ama benim yatakta sütyenim ve jartiyerim duruyor görünce şok oldum tabi bırakın temizlemeyin diyorum ne kadin anlıyor ne adam en sonunda sesimi yükselterek bırakın kimse sizden temizlik istemiyor dedim odama çekildim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz eşim evet beni haklı buluyor ailesini kirmak istemiyor bu neden yumuşak geçiş yapıyor ama
Benim sinirim hala geçmedi bu arada aynı sehirde eşimin abisi var o da evli coluklu couklu en sonunda esime yeni evli çiftin evinde bir ay kalınmaz benim ailemde geliyor bıktırmadan 3-4 gün kalıp gidiyor senin ailenle yüzgöz olduk önümüzdeki sene ben ailemin yanına giderim sen oturursun ailenle bir ay dedim ona göre ben bencilim ama işi gereği geç geliyor ailesiyle ilgilenmiyor bende sürekli sürekli onlarla olmaktan bıktım ve gitmelerini istiyorum sizce ben bu konuda bencil miyim ve kayınbabanın yatak odasına o denli girmesi ne kadar doğru
Yani tabiki girilmemeli. Evde olun veya olmayın. Girilmez. Ama benim anlamadığım ne olur ne olmaz neden yatağınızın üstünde giysilerinizi almadınız ki .hem de jartiyer sasirdim açıkçası. Gireceklerini dusunmemis olabilirsiniz ama bırakın kayınbabayi kaynana görümce vs artık onlar olsa bile dikkat edilir diye düşünüyorum . Bu benim düşüncem.

Ben gaddar bir insan değilim ama bıktırırcasina ısrar huyları var mesela yemekte bile doydum diyorsunuz ille de bir tabak daha annecim yorulma diyorsun yok istemediğim şeyler için bin kez söylemem felan gerekiyor
Bu doğu kültüründe vardır. Hadi bir çay daha bir tabak yemek daha vereyim yani bu ısrar sizi biktirmis olabilir ama bu bir iyi niyet. Kültür farkı diyelim buna. Yani ben sizi suçlamıyorum fakat biraz empati lütfen . Sizin aileniz gelse eşiniz selam verip hemen odasına mi çekiliyor ? Ben şahsen o kadar sert bir uyarı yapmam insanlik hâli neticede keşke bana gelen beni bu kadar düşünse. Kaldı ki misafir yahu. Eşiniz ailesine gidin mi desin diyebiliyorsa şayet pes doğrusu.

Yani tabiki girilmemeli. Evde olun veya olmayın. Girilmez. Ama benim anlamadığım ne olur ne olmaz neden yatağınızın üstünde giysilerinizi almadınız ki .hem de jartiyer sasirdim açıkçası. Gireceklerini dusunmemis olabilirsiniz ama bırakın kayınbabayi kaynana görümce vs artık onlar olsa bile dikkat edilir diye düşünüyorum . Bu benim düşüncem.
48dim o zaman nöbet usulü uyumayınca bi milyon oluyor kafa dikkat etmemişim

Bu doğu kültüründe vardır. Hadi bir çay daha bir tabak yemek daha vereyim yani bu ısrar sizi biktirmis olabilir ama bu bir iyi niyet. Kültür farkı diyelim buna. Yani ben sizi suçlamıyorum fakat biraz empati lütfen . Sizin aileniz gelse eşiniz selam verip hemen odasına mi çekiliyor ? Ben şahsen o kadar sert bir uyarı yapmam insanlik hâli neticede keşke bana gelen beni bu kadar düşünse. Kaldı ki misafir yahu. Eşiniz ailesine gidin mi desin diyebiliyorsa şayet pes doğrusu.
Gidin demesini asla düşünmüyorum düşünmedim de ama biz iki çalışan insanız ki çoğu zaman eşim benden geç geliyor ben ilgileniyorum nöbet tutuyorum zaten uykusuzluğa dayanamıyorum bir de bir aya yakın misafir ağırlamak zor geliyor açıkçası kendinizi benim yerime koyun

Gidin demesini asla düşünmüyorum düşünmedim de ama biz iki çalışan insanız ki çoğu zaman eşim benden geç geliyor ben ilgileniyorum nöbet tutuyorum zaten uykusuzluğa dayanamıyorum bir de bir aya yakın misafir ağırlamak zor geliyor açıkçası kendinizi benim yerime koyun
Elbette zor . Yaşamadim değil. O konuda haklısınız . Kalınmaz o kadar. Bunu onların düşünmesi gerekiyor. Ama eşinin ailesi . ben şahsen o sert uyarıyı asla yapamam ha inanın eş korkusu falan değil bu benimle alakalı yani kiramam yapamam. Ne güzel eşiniz de sizi dinleyen hak veren biri. Duzeltilmeyecek konuşulmayacak bir mevzu değil.

Back