• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

Sizin yazdıklarınizdan bunlar çıkıyor hanımefendi sizde bir hossunuz. Jartiyer vardı ortada demişsiniz evde kp varken jartiyer giymenize sasirana giydiğimi kim söyledi diyorsunuz üstte yine odanızı karistirmamislar ya temizlik amacli girmişler yazılmış karistirmadiklarini nerden biliyorsunuz yazmışsınız 😁 sizin yazdıklarınizdan çıkartıyor insanlar nereden cikartacaklar🤷 onu nerden biliyosunuz, bunu nerden biliyosunuz🤦
Fal açmamız lazımdı, melis o gece jartiyerini giydi mi diye. 🥲

Benim çekmecem öyle değil demekki konumuz bu mj
Jeanlerle aynı yere koyuyorsunuz yani jartiyerlerinizi, ok.

Abuk subuk cevap vermeseydiniz konunuz çerçevesinde yorum alırdınız.

Siviştiğimi kim siylidi yapınca tüm iticiliği kp uzerinden alıp kendi üzerinize topladınız.

Sizin yazdıklarınizdan bunlar çıkıyor hanımefendi sizde bir hossunuz. Jartiyer vardı ortada demişsiniz evde kp varken jartiyer giymenize sasirana giydiğimi kim söyledi diyorsunuz üstte yine odanızı karistirmamislar ya temizlik amacli girmişler yazılmış karistirmadiklarini nerden biliyorsunuz yazmışsınız 😁 sizin yazdıklarınizdan çıkartıyor insanlar nereden cikartacaklar🤷 onu nerden biliyosunuz, bunu nerden biliyosunuz🤦
Çok saçma bunu açıklamak ama jartiyeri giydiğim için yatakta değil birsey ararken fırlattığım için yatakta insanlar sadece yorumlarını söylüyor çok net bir şekilde bende bazıları öyle olmadığı için neden bir yerinden uydurdun demiyorum nerden çıkardın diyorum

Jeanlerle aynı yere koyuyorsunuz yani jartiyerlerinizi, ok.

Abuk subuk cevap vermeseydiniz konunuz çerçevesinde yorum alırdınız.

Siviştiğimi kim siylidi yapınca tüm iticiliği kp uzerinden alıp kendi üzerinize topladınız.
Donlarla aynı yere koyuyorum ahahha ne alaka sacmaladiniz nöbet icin birsey ararken fırlattım belki jean diyen olmadı ok.

Haklısınız.. ama ona göre az bile kalıyorlar yatak odası konusunda gerek uyarıyı verdi neyseki artik
Sorun odaya girmeleri değil. Eşinizin ailesiyle dip dibe yaşama arzusu. Az bile diyorsa kışları size kapağı da atar bunlar.
Çözmeniz gereken şey yatılı mevzusu. Ben kimseyi bir hafta bilemedin 10 günden öte çekmem. Siz de çekmek zorunda değilsiniz. Bir daha uzun kalmalarını kabul etmeyeceğinizi söyleyin. Israrcı olursa da başka yerde kalın. Ama buna aşılmasınlar.
Sorun kalış süresi.

Sorun odaya girmeleri değil. Eşinizin ailesiyle dip dibe yaşama arzusu. Az bile diyorsa kışları size kapağı da atar bunlar.
Çözmeniz gereken şey yatılı mevzusu. Ben kimseyi bir hafta bilemedin 10 günden öte çekmem. Siz de çekmek zorunda değilsiniz. Bir daha uzun kalmalarını kabul etmeyeceğinizi söyleyin. Israrcı olursa da başka yerde kalın. Ama buna aşılmasınlar.
Sorun kalış süresi.
Peki sizce bu konuda diretirse benim gitmem ne kadar doğru olur ki muhtemelen bunu yapacağım

Farklı şehirlerde misiniz peki kusura bakmayın çok sordum
Evet üç saat uzakta bir şehirdeler. Kayınpeder bir kere geldi. O da oğlumun doğumu. Kayınvalidem de üç senedir gelmedi öncesinde de yılda bir gelir bir hafta kalırdı. Yaz tatilinde biz 7-8 gün kalırız bir de bir bayramda gider üç gece kalırız. Yılda 15 günü geçmez kalmalarımız

Evet üç saat uzakta bir şehirdeler. Kayınpeder bir kere geldi. O da oğlumun doğumu. Kayınvalidem de üç senedir gelmedi öncesinde de yılda bir gelir bir hafta kalırdı. Yaz tatilinde biz 7-8 gün kalırız bir de bir bayramda gider üç gece kalırız. Yılda 15 günü geçmez kalmalarımız
Darısı başıma amin 🤲

Darısı başıma amin 🤲
O eşle zor. Benim eşim kendisi 3 hafta istemez. Sorun eşinizde. O evde sizde yaşıyorsunuz ve rahatsızsınız söylüyorsunuz ve sizi umursamıyor. Eşinizle bu problemi çözmezseniz birden bire gelmekten vazgeçecek değiller. Ben ve eşim mesafeyi ayarladığımız için böyle durum

Back