Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

Belki zamanla bende bu kıvama gelirim ama henüz yeniyim inanılmaz tuhaf geliyor

Nerden biliyorsunuz kurcalamadiklarini biz gittikten sonra normalde temizlikte yapmıyorlardı saçma sapan nedenlerle giriyorlardı odamıza
Evin degil mi ? Jartiyer de olur, babydoll'da ister tangayla oturup kalkarim. Gelmesinler yatili, otelde kalsinlar. Ic ice yasayan aileleri ilkel buluyorum

Çok yoğun olduğunuzu biliyorum tabiki ama misafir var evde yatağın üstünde iç çamaşırı olmasaydı keşke. Çok kez yüz yüze geleceksiniz eşinizin ailesi onlar. Ve özellikle karıştırmak için yapmamış yardımcı olmuşlar. Biraz daha sakin olmayı deneyin.

İnanın konuşmuyorum çünkü sabrım taştı belki normalde böyle tepki vermem ama artık sıktı varliklari

Çok haklısınız belki zaten bunu son günlerde yapıyorum belki tahammülüm kalmadı işten yorgun argın geliyorum esim bende de geç geliyor artik sabrım kalmadi yatıp uzanmak istiyorum
iyice bunalmışsınız çok normal bunları hepimiz yaşıyoruz ve hepimiz bunalırdık böyle bir durumda ama inanın fevri davranmak asla çözüm değil keşke gidip kvdenize anlatsaydınız durumu konuşarak her şey çözülür bağırıp çağırarak maalesef olaylar büyür sadece.

Belki zamanla bende bu kıvama gelirim ama henüz yeniyim inanılmaz tuhaf geliyor
Bende sinir oluyordum ilk başta ama ne görebilir ki yani görürsede görsün onun ayıbı olur o utanır siz sadece süre konusunda konuşun eşinizle inanın inatlasarak onlar gelirse ben giedrim diyerek gönül kırarak aranızı bozarsiniz çalışıyorum yorgunum rahat olamıyorum diye eşinizle konuşursanız tatlı tatlı o anlar zaten bir şekilde ki adam sizi haklı bulmuş zaten bu şekilde gözündeki değeriniz sarsılabilir gibi yatak odasının kapısını kilitlemek bile okey ama bu tavır sert bence

Çok haklısınız biz bu konuyu masaya yatırdık ama o az bile kaldıklarını söyleyince bende inada bindirdim belki birde eşim hep gec geliyor bende hep benim ilgilenmemi bekliyor ancak benim yorulduğumu ilgilenmek istemediğimi hiç düşünmüyor

Giydiğimi kim söyledi birsey ararken fırlatmışım dedim 3 haftadır sarılık uyuyoruz

Sizde yoksunuz esinizde yok tum gun evde sikilip bunalmiyorlar mi bu insanlar? Eltiniz calisiyor mu? Onlara gitsinler esinizde calismadigi zaman gitsin ilgilensin. Sizin degil onun ailesi sonucta daha fazla siz goruyorsunuz neden geliyorlar bu insanlar sizi gormeye mi esinizi mi? Ne anlami var yani ogullarinin yuzunu gormuyorlarsa 4 hafta kalmanin. Cok haklisiniz yani bende olsam cildirmistim

Giydiğimi kim söyledi birsey ararken fırlatmışım dedim 3 haftadır sarılık uyuyoruz
Sizin yazdıklarınizdan bunlar çıkıyor hanımefendi sizde bir hossunuz. Jartiyer vardı ortada demişsiniz evde kp varken jartiyer giymenize sasirana giydiğimi kim söyledi diyorsunuz üstte yine odanızı karistirmamislar ya temizlik amacli girmişler yazılmış karistirmadiklarini nerden biliyorsunuz yazmışsınız sizin yazdıklarınizdan çıkartıyor insanlar nereden cikartacaklar onu nerden biliyosunuz, bunu nerden biliyosunuz

3 haftadır kalmaları konusunda haklısınız.Karı koca neden ziyareti kısa tutup evlerine gitmezler ki.1 hafta gelip görmeleri ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…