Öyle yorumlar gelmiş ki konu sahibi yatak odasını umuma açık bir şekilde kabullenmediği için suçlanıyor. Yatak odanda şunu bıramazsın, bunu yapamazsın, efendim onun orada ne işi var, girseler ne olmuş... Tek bir kelime "istemiyor". Tartışmaya dahi açık değil. Ayrıca jartiyer olmasa, bir çorap olsa dahi normalde rahatsız olunur ki? O gün aceleden yatağı toplamamıştır mesela, başkası neden görsün? İnsan kendi evinde de diken üstünde olacaksa öeh yani. Neymiş dikkat edecekmiş. Bir gün edersin iki gün edersin haftalarca da hazır ol vaziyette yaşamak mümkün değil. İnsanlık hali denen şey var.
Terbiyesizlik ortada jartiyerini bırakmak değil, evli bir çiftin evinde haftalarca kalmak. İnsan üç gün kalıyorsa bile haddini bilmeli, kimse kimsenin evinin düzenine karışamaz. Memlekete annemin evine gidiyorum bazen, tuzluğu alsam tam olarak aldığım yere bırakıyorum onun düzeni diye. Yatak odasının kapısı hep açıktır koridordan görünür direkt. Girmem, yine de girmem. Sadece bişey ister şunu getir, ancak öyle. 10 yaşında bile öyleydim, bu insanlar 60 üstü, hiç mi öğrenmemişler. Ben jartiyerimi alırım duvara asarım istersem kime ne ya... Evli bir çiftin odasına izinsiz girilmez bitti...