kayinbabamin hediyesi

Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela
sizin derdiniz başka.. mevzu hediye değil.

Kötü niyetli biri değil diyosunuz..Size gelen o takvimi hic göremeyenler de var kayinpederi hic yuzune bakmayan insanlar var..kafaniza taktığıniz seye dikkat edin ne kadar takilmamasi gereken bir durum..

Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela

Hediyeyle sorununuzun alakası yok o zaman. Hizmet etmeyin siz de, herkes kendi işini kendi görsün. Açıkcası ben, bana gidicisin diyen insanların bırak hediyesini almayı yüzüne bile bakmazdım.

şimdi anlaşıldı :)
o ayrı bu ayrı bu konulardan dolu olduğunuz için batıyor size herşey

Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?
adama neden kızıyorsun ki adam saçma şeyler seçerken kvaliden neredeymiş?

hediyenin küçüğü büyüğü olmaz diye düşünüyorum
fiyatı da önemli değil
düşünüp alması önemli ayırmaması
bence boşuna kendini sıkıyorsun
ayrıca herkes senin gibi ince fikirli olmaz

Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?

Çok nazik bir yaklaşımı kriz haline getirmişsiniz,
Benim bi arkadaşım memleketime gitmişti. Orada bir market poşetinin içine hava doldurmuş getirmiş. Sana memleketinin havasını getirdim diye. O kadar değerlidir ki benim için, ofisimin baş köşesinde durur o buruşuk poşet.

Biraz hayattan zevk alama baksanız iyi edersiniz ..

kötü niyetli değil yazmışsınız peşine de terbiyesizlik olarak gördüm demişsiniz. demek ki sorun sizde . adam kötü niyetli değil sonuçta...

millet bilezik yapmadı bilmem ev almadı diye konu açar bayanın sıkıntısı bambaşka :KK53::KK53:

Vay be, su tesadüfe bak. Tam herkes sana yüklenirken, kp'in yeni vukuatlari ortaya cikiyor, 6-7inci sayfada.
Evet, evet cok inandirici...:KK14:

Yani surda benim icin gidici diyen bir insanin hediyesini hic önemsemem, hatta almak bile istemezdim, hatta magnet bile olsa, düsün magnet yani! :KK57:

Not: konu baslangicinda adam'in kötü niyetli olmadigini söylüyordun. Yani seni güya ezen, seni gidici olarak gören bir adam icin bunlari diyorsun...

Bi kücük hediye üzerine hakli cikmak icin yalan atmak ne büyük acizliktir. O kp'e bol sabir diliyorum gercekten.

düşünmesi yeter bencede takma kafana :) koy kenara girsin Allah aşkına eşime her gittiği yerde bana ne hediye aldın diye sorarım hiç önemsiz küçük şeyler bile olsa isterim bir baktım ev bir sürü hediyelik dolmuş sor kullanıyormusun hayır ... :)

Yurtdışı pahalıdır.Üstelik eşinizle size eşdeğer hediye almış önemli olan düşünmüş olması bence abartmamalısınız.

Yurt dışına gidince hediye almak çok zor iş zaten gidince 3 gün gidiyorsan 1 günü hediye almakla geçiyo. Orayı hatırlatan bi şey olsun istiyorsun ama dandik dundik şeylere 3€ 5€ veriyorsun. Sırf hediyeye toplam 100-200 € veriyosun. Alsan bi dert almasan bi dert. Düşünmüşler almışlar. Büyütmeyin...

Bende böyle şeyleri önemserim ve bir görgü olarak değerlendiririm bu durumu.
Bence bozulmakta haklısınız, baba dediğiniz insan sonuçta. Durumu olmaz anlaşılır ama yurtdışına gitmiş yani pes.
Eşiniz yorum yapmadı mı?

X