Canımmmm.. Allah seni daha iyileriyle karşılaştırsın.. hakkında hayırlısı olsun..
bizim de 1 saatlik bir aramız vardı,kayınvalidem şimdi git gel uzun sürer misafirler yalnız kalır kınayı herkes kendi tarafında yapsın,bizden kimse gelmesin size dedi.hala unutamadım,1 saat nedir ki yaa,her sabah işe gitmek için harcıyoruz bu vakti,kadın kına için çok görüyor.olmaz dedim tabi,istemiyorum kendi kendimize kına mı olurmuş ama yine de siz bilirsiniz dedim.mecburen geldiler.
böyle saçma şey mi olurmuş canım düğünü de herkes kendi evinde yapsaymış bari.ne garip istekleri oluyor insanların yaa
Evet tatlım aynen öyle diyeceklerdi.Nerden biliyorum?Benim eşime öle yaptılar ordan biliyorum.Tamam ben kimseden düğün vs. beklemiyorum,kendi çabamızla yeni hayatımızı kurmaya karar verdik ama evlendik, ilk ay eşim yine maaşını annesine vermişti.Yani evliliğimiz için tek başıma çırpınır halde buldum kendimi.O zaman eşimle ciddi şekilde konuştum ve bunu kabul edemiycemi söyledim,ve çok ciddiydim böyle bir evliliği sürdürmektense 1 aylık evliyim demez ayrılırdım.Allahtan eşim durumu anladı ve o gün ailesiyle konuştu,artık evli olduğunu sorumlulukları olduğunu söyledi ve çok şükür sözünde de durdu.ne güzel eşiniz sizin yanınızda olmuş.benimki hep ailesini savundu bana karşı.hep onların yanında oldu.evlensek de öyle olurdu.kayınvalidem sen bu evde yaşamıyormusun elbet destek olacan diyordu evlenseydik evlendinde evlatlıktan çıkardık mı seni elbet yardımn edicen diyecekti muhtemelen.ah emeklerim ah hayallerim...
İsabet olmuş ayrıldığınız. . Sizin için hayırlısı olduğu besbelli . .
Bi insan elbette ailesine düşkün olucak ama bu kadarı çok fazla
Keyifleri bilir, bana hiçbirşey yapılmadı, nikahıma bile gelindi takıyı bırak tebrik bile olmadı, düğünümüze de gelmediler çok da güzel oldu, bir eğlendik bir coştuk sorma.Allaha çok şükür hem kendi ailem hem de eşim borç harçla bile olsa herşeyin en güzelini yaptık ve evlendik.İnsana çok dokunuyor tabii ki, bana da "düğüne hatta düğün yemeğine bile gerek yok, sadece nikah yapın oluversin" demişlerdi ben de içimden 30 yaşına gelmiş kızını birgün birisi ister evlenirse ona bunları yaptırır ya da yaptırmazsın demiştim.Sonuçta her istediğim oldu çok şükür, arkanızda size destek olacak , elinizden tutacak aileniz ve sevdiğiniz , inanabileceğiniz, güvenebileceğiniz nişanlınız/eşiniz varsa dağ olsa dayanmaz kendi ellerinizle her işi evelallah halledersiniz.Ha düğün, nişan bilmemne çok şart mıdır tartışılır, bazen kişilerin bütçesi kısıtlı, durumları müsait değildir , o zaman maksat mıtluluk diye küçük şeylerle de mutlu olunabilir, büyütülmeden mevzu.
bu arada mesleğine yönetici asistanı yazmışsın..maalesef benim nişanlım arkamda durmadı biz herşeyi zaten beraber yapacak güce sahiptik.ikimiz de mühendisdik.maaşımız iyiydi.yapabilirdik düğünümüzü ve herşeyimizi.ama o ailesinin dolduruşuna geldi.bırakıp gitti.bizim en çok ihtiyacımız olan zaman da tüm maaşını ailesine harcadı.üstelik ihtiyacı da yoktu ailesinin.sonuçta üzülen ben oldum.
bu arada mesleğine yönetici asistanı yazmışsın..
belli ki hala seviyorsun.. ama unutma her işte bir hayır vardır.. bence ondan ayrılman iyi olmuş gibi görünüyor. çünkü anlattığına göre evlenseydiniz de çok büyük sorunlar çıkacaktı ve mutlu olamayacaktınız. evlilikten soğuma. giden gitti boşver. o kaybetti de. sen yeni umutlara yelken aç :) daha yaşın çok genç bence. zararın neresinden dönülürse kardır. umarım herşey gönlünce olur..
orgursa inan bana en iyisini yapmışsın başta ayrılmakla hiç üzülme hemde hiç başta öle davranıyosa inan bana hep öle gidiyo bak ben 3 yıl bekledim evlenecegiz diye sonunda evlendik ama evlendiğime bin pişmanım .... Böyle olmasındansa evlenmemek çok daha mantıklı sonra fedakarlık emek bilmem ne boş yani hep veren sen oluyosun sonra karşıdaki hep alışıyo yapmayınca böyle olmasını istiyorum desen tartışsan bile boş eger ailesinin özellikle annesinin sözünü dinliyosa uzak durun...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?