Benim de ne nişanım ne de düğünüm oldu,eşimle sadece nikah kıydık,ailesi düğün de yapmadı ayrıca takı falan da takmadılar ,hediye bile vermediler,ama ben zaten kimseden bişey beklemem, çok gururluyumdur,ayrıca bana düğün,takı vs. yapmak gibi bir mecburiyeti yok kimsenin,napalım hayatta herşeyim 4-4lük olacak diye de bişey yok benim,eşimle birlikte çalışarak zamanla bazı şeylere sahip oluruz inşallah, benim de hayatta "teşekkürler"diyeceğim kimse olmayacak.Ama sizi anlayabiliyorum çünkü Türkiyede yaşıyorsunuz,çevreniz akrabalarınız var,insanlara bu şekilde evlenmenizi açıklamak zorunda kalabilirsiniz,bence nişanlınızla birlikte kendinize göre bir plan yapın siz ne yapabilirsiniz o ne yapabilir diye ufakta olsa bi kutlama yapabilirsiniz belki diye düşünüyorum.
Sevgiler..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki;benim de gerçek sorunum buydu,eşim tam 5 yıl ingilterede çalışmış ve tüm kazandığı parasını ailesine vermişti ve bana düğün-takı vs. yapacak durumu yoktu ,sadece çok az bir birikimi vardı onunla da ev tuttu bikaç parça eşya aldı.Benimde cüz i bir miktar param vardı onunla da bi süre geçindik ve araba aldık.Neyseki eşim ailesinin gerçek yüzünü evlendiğimizde gördü ve artık onlara parasını vermiyor.Evimize harcıyor,yavaş yavaş eşyalarımızı tamamlamaya bile başladık,ben de maaşımı biriktiriyorum.nişanlınızın bunu yapacak maddi durumu olduğu halde yapmıyorsa.kazandığı tüm parayı ailesine veriyorsa sizin evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyorsa ne yapardınız.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki;benim de gerçek sorunum buydu,eşim tam 5 yıl ingilterede çalışmış ve tüm kazandığı parasını ailesine vermişti ve bana düğün-takı vs. yapacak durumu yoktu ,sadece çok az bir birikimi vardı onunla da ev tuttu bikaç parça eşya aldı.Benimde cüz i bir miktar param vardı onunla da bi süre geçindik ve araba aldık.Neyseki eşim ailesinin gerçek yüzünü evlendiğimizde gördü ve artık onlara parasını vermiyor.Evimize harcıyor,yavaş yavaş eşyalarımızı tamamlamaya bile başladık,ben de maaşımı biriktiriyorum.
Umarım Siz de bulunduğunuz durumu en kısa zamanda kolayca atlatır ve mutlu bir evliliğiniz olur.
Sevgiler..
nişanlınızın bunu yapacak maddi durumu olduğu halde yapmıyorsa.kazandığı tüm parayı ailesine veriyorsa sizin evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyorsa ne yapardınız.
kurtulmuşsun canım doğru karar ayrılman bence hayırlısı olur inş.hayatında ama moralini sakın bozma seni haketmemiş demekki salla gitsinopuyorumnanaktanşakkıdı
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki;benim de gerçek sorunum buydu,eşim tam 5 yıl ingilterede çalışmış ve tüm kazandığı parasını ailesine vermişti ve bana düğün-takı vs. yapacak durumu yoktu ,sadece çok az bir birikimi vardı onunla da ev tuttu bikaç parça eşya aldı.Benimde cüz i bir miktar param vardı onunla da bi süre geçindik ve araba aldık.Neyseki eşim ailesinin gerçek yüzünü evlendiğimizde gördü ve artık onlara parasını vermiyor.Evimize harcıyor,yavaş yavaş eşyalarımızı tamamlamaya bile başladık,ben de maaşımı biriktiriyorum.
Umarım Siz de bulunduğunuz durumu en kısa zamanda kolayca atlatır ve mutlu bir evliliğiniz olur.
Sevgiler..
çoğu kişi kurutlduğumu söylüyor zaten.ben hala özlüyorum ama yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil.bu düğün meselesi sadece buz dağının görünen yüzü.o kadar umutlarımı yitirmiş durumdayım ki bir daha kimseyi sevemem güvenemem evlenemezmişim gibi geliyor.
nişanlınızın bunu yapacak maddi durumu olduğu halde yapmıyorsa.kazandığı tüm parayı ailesine veriyorsa sizin evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyorsa ne yapardınız.
parası yok söyleyemiyor açık açık konuşurdum maddi durumun zayıf nı diye!!lmaz:
bu şartlar altında nişanlımda bunu yapıosa EVLENMEZDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?