Kayın Valideniz Düğün Yapmak İstemezse...?

orgursa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
75
0
286
İstanbul
arkadaşlar benim gibi kayınvalidesi bohça, nişan,kına gecesi, düğün yapmak istemeseydi tepkiniz ne olurdu ve nişanlınızda annem benim gelinim hiç bir şeyi eksik olmayacak dedi diyorsa bu rağmen kına düğün vs. hiç bir töreni sebepsiz yere istemeseydi ne yapardınız

ay valla çok sinirlenirdim heralde allah göstermesin

Benim de ne nişanım ne de düğünüm oldu,eşimle sadece nikah kıydık,ailesi düğün de yapmadı ayrıca takı falan da takmadılar ,hediye bile vermediler,ama ben zaten kimseden bişey beklemem, çok gururluyumdur,ayrıca bana düğün,takı vs. yapmak gibi bir mecburiyeti yok kimsenin,napalım hayatta herşeyim 4-4lük olacak diye de bişey yok benim,eşimle birlikte çalışarak zamanla bazı şeylere sahip oluruz inşallah, benim de hayatta "teşekkürler"diyeceğim kimse olmayacak.Ama sizi anlayabiliyorum çünkü Türkiyede yaşıyorsunuz,çevreniz akrabalarınız var,insanlara bu şekilde evlenmenizi açıklamak zorunda kalabilirsiniz,bence nişanlınızla birlikte kendinize göre bir plan yapın siz ne yapabilirsiniz o ne yapabilir diye ufakta olsa bi kutlama yapabilirsiniz belki diye düşünüyorum.
Sevgiler..

nişanlınızın bunu yapacak maddi durumu olduğu halde yapmıyorsa.kazandığı tüm parayı ailesine veriyorsa sizin evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyorsa ne yapardınız.

nişanlınızın bunu yapacak maddi durumu olduğu halde yapmıyorsa.kazandığı tüm parayı ailesine veriyorsa sizin evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyorsa ne yapardınız.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki;benim de gerçek sorunum buydu,eşim tam 5 yıl ingilterede çalışmış ve tüm kazandığı parasını ailesine vermişti ve bana düğün-takı vs. yapacak durumu yoktu ,sadece çok az bir birikimi vardı onunla da ev tuttu bikaç parça eşya aldı.Benimde cüz i bir miktar param vardı onunla da bi süre geçindik ve araba aldık.Neyseki eşim ailesinin gerçek yüzünü evlendiğimizde gördü ve artık onlara parasını vermiyor.Evimize harcıyor,yavaş yavaş eşyalarımızı tamamlamaya bile başladık,ben de maaşımı biriktiriyorum.
Umarım Siz de bulunduğunuz durumu en kısa zamanda kolayca atlatır ve mutlu bir evliliğiniz olur.
Sevgiler..

süprizzzzz
maalesef ayrıldık.benim nişanlım iyi para kazandığı halde hepsini ailesine harcıyordu.benim evlilikle ilgili isteklerim olduğunda ise bende para yok diyoru hep.bir gün ben çok gerildim ve kavga ettik.ailesini tercih etti ve benden ayrıldı.siz şanslısınız ki nişanlınız size sahip çıkmış...

Aman iyi olmuş ayrılmışsınız,akıllıca davranmışsınız.Yapamazdınız.vereliniortak

Mademki ayrıldınız,olanda hayır vardır,herşeyden önce kısmet değilmiş,inşallah bu durumu en kısa sürede atlatırsız ve karşınıza sizi anlayacak size değer verecek daha hayırlı birisi çıkar.
Sevgiler..

tek sorun yapmak istememeleri ise bir sorun yok

kimse benim eğlenmemi sağlamak zorunda değil

ne üzülürdüm ne kızardım

bu durumda nişanlım beni değil ailesini önemsediği için iyi bir eş olmazdı ve onu ailesi ile baş başa bırakırdım,kendi yolumu çizerdim

ısabet olmuş ayrıldığınız. . Sizin için hayırlısı olduğu besbelli . .
Bi insan elbette ailesine düşkün olucak ama bu kadarı çok fazla

kurtulmuşsun canım doğru karar ayrılman bence hayırlısı olur inş.hayatında ama moralini sakın bozma seni haketmemiş demekki salla gitsinopuyorumnanaktanşakkıdı

kurtulmuşsun canım doğru karar ayrılman bence hayırlısı olur inş.hayatında ama moralini sakın bozma seni haketmemiş demekki salla gitsinopuyorumnanaktanşakkıdı

çoğu kişi kurutlduğumu söylüyor zaten.ben hala özlüyorum ama yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil.bu düğün meselesi sadece buz dağının görünen yüzü.o kadar umutlarımı yitirmiş durumdayım ki bir daha kimseyi sevemem güvenemem evlenemezmişim gibi geliyor.

ne güzel eşiniz sizin yanınızda olmuş.benimki hep ailesini savundu bana karşı.hep onların yanında oldu.evlensek de öyle olurdu.kayınvalidem sen bu evde yaşamıyormusun elbet destek olacan diyordu evlenseydik evlendinde evlatlıktan çıkardık mı seni elbet yardımn edicen diyecekti muhtemelen.ah emeklerim ah hayallerim...

nişan için kuaföre gittiğimiz de kayınvalidem bana nişan başı demeyelim çok para alırlar.biyere düğüne gidiyoruz dersin dedi bende salak gibi tamam dedim.kuaförde nişan sevincini yaşayamadım düşünün.

herkes ilk ayrıldığında öyle düşünlere giriyorolumunekankayizsmile

üstünden zaman geçtikçe unutacaksın,nasıl unuttupğuna kendin bile şaşıracaksın

gözünü açtığında kendini yeni bir hayat kuruyo olarak göreceksin

ama sabır lazım
:lepi:

parası yok söyleyemiyor açık açık konuşurdum maddi durumun zayıf nı diye!!lmaz:

bu şartlar altında nişanlımda bunu yapıosa EVLENMEZDİM

parası yok söyleyemiyor açık açık konuşurdum maddi durumun zayıf nı diye!!lmaz:

ailesinin birikimi yokmuş.biz herşeyi kendimiz çalışarak yapma kararı vermiştik.ben üzerime düşen herşeyi yaptım kazandığım parayla.oda biriktirecekti.kaç para biriktirdiğini söylemiyordu ama.sonradan öğrendim ki hiç biriktirmemiş.kavga kıyamet koptu tabi ozaman.ne yaptın maaşını dedim.bilmiyorum dedi.maaş kartı babasında kredi kartı kardeşinde nasıl biriktirecektiki.kızınca ben kötü oldum ve ayrıldık.

bu şartlar altında nişanlımda bunu yapıosa EVLENMEZDİM

bende öyle yaptım zaten ayrıldık.giderken bana söylediği şey ne olcakki evlendikten sonra 20 milyar bormcumuz olsa ne olcakmış.hesabını bilmeyen bir insanmış o sevgimizden daha mı önemliymiş bunlar.dedi.inanamadın duyduklarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…