- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi sultannazik
-
Başlığı ilk okudum anladığım şu idi. Eş Valide değil kayın Valide. Yani eşimin annesi değil kaynımın ailesi. Sonra düşündüm kaynımın var eşimin anne babası da kayınvalide kayınpeder ise isimden dolayı sadece kaynımın annesi mi oluyor. Gece gece böyle bişiler düşünürken buldum kendimi
Slm arkadaslar. Benim esimin aikesiyle yasamadigim kalmadi.. istemediler istemiyirlar istemicekler. Esimde benden yana ce oyleydi.. beyseki bigun ipler kiptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatimda fesat kotu kaloli insan tanidim ama bunlar kadar kimse degildi. 2 senedir esimi tek torunlri olan kizimi aramadilar. Keyifleride yerindeydi hep.. neyseki kayin valide kizimin digum gununu kutladigini yazdi facede.. bende tesekkurettim. Ve buraya geldiginde girmek istedigini yazdi.. ben be diyecegimi bilemedim. Ama tek dedigim belki esim bile olsa tesekkurbile etmezdi. Bi buyuk olarak dusun ve hatalarini anlamaya calis. Benim evliligime saygi duymayan kimseye izin vermem.. dedim.beyse daha fazla ankatamicam cok uzin.. siz olsaniz izin verirmiydiniz gelmesine??esime de abnesinini yazdigini soymemedim dogrumu yaoiyorum bilmiyorum?
şunu bilir şunu söylerim böyle aile mevzularına karışmamak,,,çünkü kv ile eşiniz iyi olur kötü siz olursunuz,,,Slm arkadaslar. Benim esimin aikesiyle yasamadigim kalmadi.. istemediler istemiyirlar istemicekler. Esimde benden yana ce oyleydi.. beyseki bigun ipler kiptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatimda fesat kotu kaloli insan tanidim ama bunlar kadar kimse degildi. 2 senedir esimi tek torunlri olan kizimi aramadilar. Keyifleride yerindeydi hep.. neyseki kayin valide kizimin digum gununu kutladigini yazdi facede.. bende tesekkurettim. Ve buraya geldiginde girmek istedigini yazdi.. ben be diyecegimi bilemedim. Ama tek dedigim belki esim bile olsa tesekkurbile etmezdi. Bi buyuk olarak dusun ve hatalarini anlamaya calis. Benim evliligime saygi duymayan kimseye izin vermem.. dedim.beyse daha fazla ankatamicam cok uzin.. siz olsaniz izin verirmiydiniz gelmesine??esime de abnesinini yazdigini soymemedim dogrumu yaoiyorum bilmiyorum?
olur keyfine bakBen bi kahvemi iceyim de oyle yorum yapayim. Bi 10 dkya gelirim.
basligida aciklayayim
kayin valide deriz ya esimizin validesi gibi degilde sadece kaynimizin validesi gibi davraniyorlar bize ezizet ediyorlar onun icin yazdim....
soyle acikliyayim.. kayin valide ler hep ogullari evllenince gelincen dolayi yapmadiklarini birakmiyorlar.. yani sadece kaynimizin baska ccogununu annesi gibi davraniyorlar.. mesela benim esim sanki sadece kardesimin annesi der.ondan dolayi dedim.. kayin valide si bunlar eslerimize yapmadiklari yok. eslerimizine annelri olduklarini unutuyorlar... oyuzden Boyle baslik sectimbu açıklama olmamış ki..yine şifreli..beni yazımla eleştiren üye vardı..benden daha beteri var..gerekirse açıklamayın bence..çünkü açıklayamıyorsunuz..
kayinvalide eski kayinvalide degil demek istedi sanirim..Ben konuyu gectim hala basligi cozmekle ugrasiyorum..
"Kayinvalidesi es kayinvalidesi degil"ne demek?
soyle acikliyayim.. kayin valide ler hep ogullari evllenince gelincen dolayi yapmadiklarini birakmiyorlar.. yani sadece kaynimizin baska ccogununu annesi gibi davraniyorlar.. mesela benim esim sanki sadece kardesimin annesi der.ondan dolayi dedim.. kayin valide si bunlar eslerimize yapmadiklari yok. eslerimizine annelri olduklarini unutuyorlar... oyuzden Boyle baslik sectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?