- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
Slm arkadaslar. Benim esimin aikesiyle yasamadigim kalmadi.. istemediler istemiyirlar istemicekler. Esimde benden yana ce oyleydi.. beyseki bigun ipler kiptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatimda fesat kotu kaloli insan tanidim ama bunlar kadar kimse degildi. 2 senedir esimi tek torunlri olan kizimi aramadilar. Keyifleride yerindeydi hep.. neyseki kayin valide kizimin digum gununu kutladigini yazdi facede.. bende tesekkurettim. Ve buraya geldiginde girmek istedigini yazdi.. ben be diyecegimi bilemedim. Ama tek dedigim belki esim bile olsa tesekkurbile etmezdi. Bi buyuk olarak dusun ve hatalarini anlamaya calis. Benim evliligime saygi duymayan kimseye izin vermem.. dedim.beyse daha fazla ankatamicam cok uzin.. siz olsaniz izin verirmiydiniz gelmesine??esime de abnesinini yazdigini soymemedim dogrumu yaoiyorum bilmiyorum?
Vallah tam bende onu soracaktim, okuyorum okuyorum bisey cözemedim...Bu başlık ne böyle ,şifreli mi yazılmış
Slm arkadaslar. Benim eşimin ailesiyle yaşamadığım kalmadı.. istemediler, istemiyorlar, istemeyecekler. Eşim de benden yana önce öyle değildi.. Neyseki bir gun ipler koptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatımda fesat kötü kalpli insan tanıdım ama bunlar kadar kimse değildi. 2 senedir eşimi, tek torunları olan kızımı aramadılar. Keyifleri de yerindeydi hep.. Neyseki kayınvalide kızımın doğum gününü kutladığını yazdı facede.. Ben de teşekkür ettim. Ve buraya geldiğinde görmek istediğini yazdı.. Ben ne diyecegimi bilemedim. Ama tek dediğim belki eşim bile olsa tesekkür bile etmezdi. "Bir büyük olarak düşün ve hatalarını anlamaya çalış. Benim evliliğime saygı duymayan kimseye izin vermem.." dedim. Neyse daha fazla anlatamayacağım cok uzun.. Siz olsanız izin verir miydiniz gelmesine?? Esime de annesinin yazdığını söylemedim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum?
Ne yazdiginizi siz anladiniz mi?...
Bu başlık ne böyle ,şifreli mi yazılmış
Ben konuyu gectim hala basligi cozmekle ugrasiyorum..
"Kayinvalidesi es kayinvalidesi degil"ne demek?
Yalnız yarıldım yorumlara.
Umarım kayınvalideniz ne yazdığınızı anlamıştır.
aaa nasıl anlamadınız ya gayet açık ve net yazmış arkadaşSlm arkadaslar. Benim esimin aikesiyle yasamadigim kalmadi.. istemediler istemiyirlar istemicekler. Esimde benden yana ce oyleydi.. beyseki bigun ipler kiptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatimda fesat kotu kaloli insan tanidim ama bunlar kadar kimse degildi. 2 senedir esimi tek torunlri olan kizimi aramadilar. Keyifleride yerindeydi hep.. neyseki kayin valide kizimin digum gununu kutladigini yazdi facede.. bende tesekkurettim. Ve buraya geldiginde girmek istedigini yazdi.. ben be diyecegimi bilemedim. Ama tek dedigim belki esim bile olsa tesekkurbile etmezdi. Bi buyuk olarak dusun ve hatalarini anlamaya calis. Benim evliligime saygi duymayan kimseye izin vermem.. dedim.beyse daha fazla ankatamicam cok uzin.. siz olsaniz izin verirmiydiniz gelmesine??esime de abnesinini yazdigini soymemedim dogrumu yaoiyorum bilmiyorum?
Bende ilk öyle sandim ama yok bu "si" nin anlami baska...Yalnız yarıldım yorumlara.
Ben başlıkta si* kısmını okuyunca kayıvalideye ana avrat saydırdı sandım.
Ben konuyu daha okuyamadim,basligi cozmekle mesgulumBu başlık ne böyle ,şifreli mi yazılmış
Bugün degil bi gün ipler kopmus, gelmek degil görmek istiyormus torunu, kaloliyi cözemedim...hadi buda benden olsun...aaa nasıl anlamadınız ya gayet açık ve net yazmış arkadaş
bakın tercüme ediyim
eşinin ailesi konu sahibini istememişler istemiyorlarmış istemiceklermiş
neyse bugün ipler kopmuş , konuşmuyorlarmış onlarla
konu sahibi hayatında fesat, kötü kaloli ( kilolu olabilir kalorili olabilir ) tanımış ama bunlar gibisini tanımamış
2 senedir tek torunları olan konu sahibinin kızını hiç aramamışlar
kv desi kızının doğum gününü faceden kutlamış , konu sahibide tşk etmiş
ve buraya geldiğinde girmek istediğini yazmış kv desi ( gelmek istediğini olsa gerek bu cümle )
ondan sonracııımaa konu sahibi diyokine siz olsaydınız izin verirmiydiniz gelmesine diyo ?
( offff terledim beeee ne zormuş, zar zor bu kadar çözdüm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?