- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
ÖzgüvensizlikKur'an Kursunda okudum deseniz. Böyle söyleyince çok mu havalı oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÖzgüvensizlikKur'an Kursunda okudum deseniz. Böyle söyleyince çok mu havalı oluyor.
Bizde büyüklerin olarak yazıyoruz zaten,diyoruz ki yaşlı bir kadını önce küçümsemişsin,sonra arayıp azarlamışsın burda da köylü kadını diye küçümsüyorsun,eltini de kıskanıyorsun,diyoruz sen hala bana ayıp olmadı mı diyorsun,madem kendi bildiğinizi okuyacaksınız niye tavsiye için yazıyorsunuz anlamıyorum..senin istediğin cevabı verenler de oldu kaynananla görüşme eltine de gitme diye öyle yap madem nefretinle yaşamaya devam etBen burda bu olayi dert ederek yazdim buyuklerimden tavsiye icin neden bu kadar kötüsünüz anlamış degilim. Bu saatte insani dert uyutmaz peki ya siz ? Dalga gecmek icin mi ayaktasiniz
Ay Allah aşkına abart biraz daha dertten uyuyamıyorum dediğin eltini kıskanmak mı? Valla hayatım kusura bakma eltini bal gibi kıskanmışsın. Kendi kendine yarışa girmişsin. Ayrıca insan biraz haddini bilir gelicem 50 60 yaşına dünkü çocuk bana ne giyeceğimi öğretecek az bile söylemiş kv. Durup dururken eşinin ailesinin huzurunu bozma insanları rahat bırak kvnin dediği gibi çekemiyorsan gidip saçma sapan surat asıp herşeye kulp bulacaksın gitme görüşme Bi daha . Ya da biraz iyi niyetli olmaya çalış. Al sana tavsiye.Ben burda bu olayi dert ederek yazdim buyuklerimden tavsiye icin neden bu kadar kötüsünüz anlamış degilim. Bu saatte insani dert uyutmaz peki ya siz ? Dalga gecmek icin mi ayaktasiniz
Onu da nerden çıkardınız ilahi.Sildim bitti. Konu
ahahahahahahahaKur'an Kursunda okudum deseniz. Böyle söyleyince çok mu havalı oluyor.
Niyeyse hiç şaşırmadım. Millete öğreteceğine bi kuranın anlamını oku. İçinde kin ve haset biriktiren birisin. Bunlar günah ayrıca islam hoşgörü dinidir. Kadına “bu senin yaşına gitmez” ne demek ya? İlk defa kaynanaya hak verdiğim bir konu. Arapça harfler öğretmekle olmaz o iş.Kuran kursu hocasiyim ama şuan evdeyim çocuk bakıyorum
Siz dert görmemiş merak etmişsiniz nasıl bi şey diye, dert çıkarmışsınız kendinize.Ben burda bu olayi dert ederek yazdim buyuklerimden tavsiye icin neden bu kadar kötüsünüz anlamış degilim. Bu saatte insani dert uyutmaz peki ya siz ? Dalga gecmek icin mi ayaktasiniz
Konunuzun ne olduğunu bilmiyorum ama konu silmek yasak. Siz banlanırsınız, konunuz da geri gelir. Bunun yerine yönetimden konunuzun yorumlara kapatılmasını talep edebilirdiniz.Sildim bitti. Konu
Sildim bitti konu olmuyor işte, konu geri gelecek :). Üye olurken üye olduğun site kurallarını bir okusaydın. Güsel değil güzel ayrıca o kelime.Sildim bitti. Konu
Ya ama şu var elini çarpışan öğretmen, herkesin en kolay ulaştığı kamu görevlisi . ( Not: öğretmenim)Kız niye öyle dedin şimdi
Allah seni
öğretmeni niye gomdun ? Kavga mı edelim senle
E almamışsın zaten, ahiret okulu nedir? Okul okumamışsın camiye gidip kuran hocası olmuşsun günlerde mevlüt okuyan. Daha fazlasının iması fakültesini okuyan imanlara hakaret.Ne saçma bir yorum bu yaa egitim almadiğimi nerden çıkarttiniz.
Siz kendinize değer vermiyorsunuz.. Ahiret okulu ne demek???? Eğer gerçekten dini eğitimi hakkını vererek almış olsaydınız ne egitiminizi bu sekilde ifade ederdiniz,ne de kayınvalidenizin heveslenip giyimine özen göstermesini kıskanırdınız.Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikih
Ya ama şu var elini çarpışan öğretmen, herkesin en kolay ulaştığı kamu görevlisi . ( Not: öğretmenim)
Kizim esarp basortu hepsi ayni sey hadi yazma oyali oluyo da kalani nasi farkli olabilir ?Püüüüü
CanımÖğretmen var ÖĞRETMEN var. Sen ikinci kategoridesin