Kaygılarım, korkularım hepsi üzerime gelir oldu.

Renolisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
11
4
25
Annem uzun zaman önce yapılması gereken şeye şimdi karar verdi... Babamdan boşanmaya karar verdi ve ben annemi destekliyorum. Neden derseniz babam annemi defalarca aldattı. (Aldatmaya da devam ediyor) Bana, anneme hatta ve hatta hem kendi tarafına (kardeşleri olsun, annesi babası olsun) hem de annemin tarafına psikolojik şiddetler uyguladı, küfürler, hakaretler etti ve hâlâ da devam ediyor. Lâkin geçtiğimiz günlerde olan kavga sonucunda babam bana beddua etti ve onun korkusu iyice beni aşağıya çekti. Ne yemek yer oldum, ne uyur oldum. Ne güler oldum, ne de bir şeyden zevk alır oldum. Aklımı bir şey kurcalıyor hatta hepten delirecek gibi oluyorum. Annem babamdan ayrılınca, ben annemin yanında kalacağım. Lâkin babam bana neden anneni seçtin diyerek beddua ederse ne olacak, ya tutarsa diye içim içimi yiyor.

Annem uzun zaman önce yapılması gereken şeye şimdi karar verdi... Babamdan boşanmaya karar verdi ve ben annemi destekliyorum. Neden derseniz babam annemi defalarca aldattı. (Aldatmaya da devam ediyor) Bana, anneme hatta ve hatta hem kendi tarafına (kardeşleri olsun, annesi babası olsun) hem de annemin tarafına psikolojik şiddetler uyguladı, küfürler, hakaretler etti ve hâlâ da devam ediyor. Lâkin geçtiğimiz günlerde olan kavga sonucunda babam bana beddua etti ve onun korkusu iyice beni aşağıya çekti. Ne yemek yer oldum, ne uyur oldum. Ne güler oldum, ne de bir şeyden zevk alır oldum. Aklımı bir şey kurcalıyor hatta hepten delirecek gibi oluyorum. Annem babamdan ayrılınca, ben annemin yanında kalacağım. Lâkin babam bana neden anneni seçtin diyerek beddua ederse ne olacak, ya tutarsa diye içim içimi yiyor.
Babanizla bunu konuşun gönlünü alın. Niye anneni seçtin derse o kadın haliyle tek mi kalsın falan gibi politik cevap verin. Hala beddua hakaret vs varsa yapacak bişey yok. Her beddua kabul olsaydı... Benim eski sevgililerimin hiçbiri yaşamıyor olurdu

Sen evlat olarak iksiininde aynı derece sevdiğini şöyle ve babanla konuş bence ve annenle kalmanin daha iyi olacağını şöyle.. annen boşanıyor ama sen değil sonuçta senin baban .. çok zor bir durum allah yaridmcin olsun

Öyle şey olur mu canım hiç te bile tutmaz sen gönlünü ferah tut o şeytanın vesvesesi. Babanda hareketlerine dikkat edip sizi bu hale getirmeseydi bence o korksun bir sürü günah işlemiş zina etmiş sizin bedduanız tutar tam tersi..Sen güçlü ol ki annene destek olasın.

X