Yaşım 35, ben de sizin gibi 28 yasimda evlendim, Türkiye standartlarinda geç gorunen bir yaş. Tüp bebekle gebe kaldım.
Size gerçeklerden bahsedebilirim, evet 9 ay çok uzun bir süre, alkol alıyorsanız alamıyorsunuz, sigara içiyorsanız içemiyorsunuz, temizlik yapmayı seviyorsanız rahat rahat yapamıyorsunuz, kaliteli nefes alamıyorsunuz, fast food yiyemiyorsunuz, yatarken sağınızdan solunuza dönemiyorsunuz, kısacası sevdiginiz seyleri yapamayinca kalitesiz bir yaşam oluyor.
-Transfere girerken hastane kapisinin onunde yarim sigara ictim, en son oydu (Allah sabrini hakikaten veriyormuş.)
-Bira çok severim, alkolsüz bira buldum, arada kendime salatalik doğrayıp alkolsüz biramı içiyorum.
-Kaldır indir temizlik yapmaya bayılırım, canım tezdir, çıtkırıldım değilimdir, yapamiyorum bebeğe birsey olur diye.
-İşlenmiş gıda tavsiye edilmedigi icin, pizza hamburger falan diledigim gibi yiyemiyorum.
-Gebelik riniti diye lanet birsey var, burnum tıkanıyor, uykumdan uyanıyorum, sirf bebege zarari olur diye ilaç kullanmıyorum inadimdan.
-Göbeğim büyük