Kaygı Bozukluğu

unnever

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
261
175
herkese merhaba,

Yaklaşık bir-bir buçuk sene önce kaygı bozukluğu teşhisim konuldu. 6 ay ilaç kullandım. Bugun aynı belirtileri yeniden yaşıyorum( aranızda bu rahatsızlığı olan varsa, ilaç dışında doktorunuzun önerilerini paylaşır mısınız?

canım merhaba aynısı bende de vardı 1 ay önce çıktı ortaya ben çok kötü idim kusma baş dönmesi evden dışarı çıkamıordum şuan ilaç kullanıyorum şükür iyiyim...ben akupunkturu araştırdım ona gidicem sanırım baya faydalı imiş...faydasını görürsem sana da yazarım çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Benim de hmn mideme vuruyor ilaç kullanırken ben de iyidim bayadır da sıkıntım yoktu nerden buldu yine beni inş faydasını görürsün akapunkturun.

Çok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Benim de hmn mideme vuruyor ilaç kullanırken ben de iyidim bayadır da sıkıntım yoktu nerden buldu yine beni inş faydasını görürsün akapunkturun.
inşallah arkadaşım ben doktora gittim ilaçları bırakalım diye ama bıraktırmadı...ben birde tüp bebek tedavisinde idim buldu beni şuan yenmeye çalışıyorum yensem hemen tedaviye devam ama çok illet bişi imiş bende birde panik atak nöbetleri de luyor allah hepimize sabır versişn

kızlar merhaba ,
tam olarak ne hıssedıyorsunuz anlatırmısınız?
walla benim bir anda baş dönmesi mide bulantısı kusma göz kararması oldu nöbet geçirdim çarpıntı acayip derecede idi ertesi günü kalktığımda bir huzursuzluk korku hali sanki kötü birşey olacak gibi kusmalar ve çarpıntılar da hep devam etti...hem pskiyatriye gittim ilaç kullamaya başladım şuan iyiyim şükür

ben kocaman bı bosluk hıssedıyorum ,
yanlıs anlasılmaktan cevremdekı ınsanları kaybetmekten korkuyorum , hersey bıtmıs gbı herseyın sonundaymısım gbı sankı

ben kocaman bı bosluk hıssedıyorum ,
yanlıs anlasılmaktan cevremdekı ınsanları kaybetmekten korkuyorum , hersey bıtmıs gbı herseyın sonundaymısım gbı sankı
seninki daha çok depresyon gibi ama bence vakit kaybetmeden psikologa git derim...çünkü ilerledi mi fena oluyor ben yemek yiyemiyordum kusmaktan...dışarı çıkamıyordum kalabalık boguyordu evime ne bir misafir kabul edebildim ne de ben gidebildim şükür atlattım ama inşallah ugramaz...
sende bir yardım al canım illet bişi bu psiloji çünkü

bana dr depresyon dedı zaten ,
ama kaygı bozukluguda var bence cunkı sureklı kotu bısey olacak gbı dusunuyorum suan hayatımda bırı var mesela sureklı kotu olacak aramız bozulacak benı terkedecek dıye dsunuyourm

bana dr depresyon dedı zaten ,
ama kaygı bozukluguda var bence cunkı sureklı kotu bısey olacak gbı dusunuyorum suan hayatımda bırı var mesela sureklı kotu olacak aramız bozulacak benı terkedecek dıye dsunuyourm
sanırım aynen kaygı bozukluğu da var bende hasta iken hiç düzelmicem hep böyle olacak normal yaşantıma dönemicem zannediyordum...sen ilaç falan kullanıyor musun?

sanırım aynen kaygı bozukluğu da var bende hasta iken hiç düzelmicem hep böyle olacak normal yaşantıma dönemicem zannediyordum...sen ilaç falan kullanıyor musun?
hyr suan kullanmıyorum ılac ..
bnmde mıgrenım var mıgren tutunca dunyam kararıyor desem yerıdir bıde ben yanlız yasıyorum kımsem yok tmm artık ölucem ben dıyorum aglıyorum kendı kendıme hıcbısey guzel olmayacak dıyorum

migren bende de var malesef seni çok iyi anlayabiliyorum o ağrı zamanı hissedilen duyguyu ama psikiiyatri ilaçları benim migrenime iyigeldi şükür 1 aydır tutmadı bir pazar sabahı tuttu o da gece 4 de uyudum diye ama ilaçları içince geçti yine senin durumun daha zor ama öle daraldığında çık bir hava al ya da arkadaşının birini ara kahve içmeye git kendine meşgale bul belki sana yararı olur

neredeyse 1 ay onceydı cok sıddetlı tuttu kendıme gelemıyorum ama boyle bı agrı yok , en son zorla kalktım hastaneye gttım ıgne serum vs yapıldı serum baglıyor bana hemsıre nasıl aglıyorum aglamak ıstemıyorum aslında , ama tutamıyorum kendımı hep boyle olacaksın ıste dıyorum kendı kendıme yanlız basına öleceksın evde dıyorum

bende yıllarca panik atak çektim.tedavi ilaçlar derken mafoldum.en etkili yöntem telkin yöntemi oluyor."ben ölmicem"dedim hep kendime.kriz gelirse gelsin öldürmez biliyorum diyip kendimi buna inandırdım.bide panik atağımın nedenini buldum,neyden korkup panik atağı geçirdiğimi hatrlayınca panik atağı yendim.ilaçlar yalnızca bir süre iyi ediyor.telkin et kendini.gerçekten işe yarıyor

sende yalnızlık semptomu var sanırım ama bunu bence yenebilirsin bir psikolog yardımı ile...migrenin en büyük düşmanı stres ve sinir zaten (( ailen sanırım farklı bir ilde

canım ya seni ocak tüp bebek grubundan hatırlıyorum benim tedavi bu saçma illet yüzünden iptal oldu ilaç kullanıyorum şuan sen bunu nasıl yendin ilaçlara ne kadar süre kullandın???

sende yalnızlık semptomu var sanırım ama bunu bence yenebilirsin bir psikolog yardımı ile...migrenin en büyük düşmanı stres ve sinir zaten (( ailen sanırım farklı bir ilde
aılemle sorunlarım var aynı sehırdeyız ama 3 aydır ayrıyım ..
ayrılmadan oncede boyle hıssedıyordum ben

aılemle sorunlarım var aynı sehırdeyız ama 3 aydır ayrıyım ..
ayrılmadan oncede boyle hıssedıyordum ben
hımmm üzüldüm senin adına ama hayat çok kısa en azından mutlu olmaya çalış ben hep öle yaptım sıkıntı geldiğinde iyi olcam güçlü olcam diye diye telkin ettim kendimi...sende bir de böyle dene şu hayatta tek de olsak bizden önemlisi yok öle düşün birde psikologa git rahatlarsın baya ...

olamıyorum hayatım , bu psıkolıjık sorun bende cok eskı hep aılemın sayesınde bu hale geldım benı onemsemedıklerı ve degersız davrandıkları ıcın her hatamda farklı bı yuzlerını gordgum ıcın artık hep bırılerını kaybedecegım dıye dsunuyorum

bence iyileşeceğine ve bu düşüncelerin zamanla değişeceğine inanmakla işe başla belki de kendini daha iyi hissedersin... sen daha iyi bilirsin yaşadıklarını tabiki de ama işte insanalrın belirli kaderleri var onları yaşıyoruz çalışıyormusun peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…