kaydıraktan kayarken basınç mağduru olan var mı? :(

Hastayken havuza felan girilir mi ,mikrop kapacağını bilmiyomusun ...
Zara birşey olmamıştır,sanmam...
Aynayla zarı görmek ufuktaki karıncayı görmek gibi bişi olmalı,komik...

benzer bir şey benim de başıma gelmişti... 4 metre yükseklikten denize atlamıştım... biçimsiz düştüğüm için de vajinamda acayip bir acı hissetmiştim... sonra hemen çıkıp o kadar kişinin içinde can havliyle bikinimi aralayıp kukuma baktım :asigim: birşey olmuş mu diye... ama birşey yoktu... sonra yampirik yampirik şaşkın bakışlar eşliğinde bulunduğum yerden kaçmıştım... korkma.. bu şeyler çok sağlam... öyle hemen birşey olmuyor..:1hug:

benzer bir şey benim de başıma gelmişti... 4 metre yükseklikten denize atlamıştım... biçimsiz düştüğüm için de vajinamda acayip bir acı hissetmiştim... sonra hemen çıkıp o kadar kişinin içinde can havliyle bikinimi aralayıp kukuma baktım :asigim: birşey olmuş mu diye... ama birşey yoktu... sonra yampirik yampirik şaşkın bakışlar eşliğinde bulunduğum yerden kaçmıştım... korkma.. bu şeyler çok sağlam... öyle hemen birşey olmuyor..:1hug:
korkma bu şeyler çok sağlamm :roflol: hem içimi rahatlattın hem beni kopardın gülmekten yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey

bu erkeklerin illa 'karım bakire olsun' takıntısı yüzünden hepimiz paranoyak olduk ben başta olmak üzere...benim de başıma şöle bişey geldi..ağdaya gittim..kadın biraz fazla baskı uyguladı alt taraflara tabi işini daha iyi yapsın..losyon vs bişeyler sürüyo işte..kuruladığımda biraz kan vardı,ben çok önemsemedim çünkü benim genelde kıl kökleri kanar ama burdaki sayfaları okuyunca bu konuyla ilgili iyice şüphelenmeye başladım..anneme de söylemiyorum giden gitmiş diyip daha da moralimi bozacak diye çünkü ben aşırı paranouyak bi insanım bi daha geceleri uyku uyuyamam..ama doktora gittiğimde soracağım inşallah bişey olmamıştır..
o kadar kızıyorum ki bu bekaret takıntısına,klişe olacak ama namus bacakarasında değil beyinde olura.s

kızlık zarı aynayla görünür demiş ya....:D:roflol:
nerde yaşıyor bu hanım ablalarımız şaşıyorum ve çok eğ:roflol:leniyorum

Bence öyle basınçla hemen zarar görecek birşey değil ,dert etme adetinin son döneminde oldugu için gelmmiştir o kan..

Back