kaydıraktan kayarken basınç mağduru olan var mı? :(

axsxxixkyengeç

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
59
0
86
İzmir
merhaba kızlar yazın adaland e ilk kez bi kaydıraklarda heyecanı yaşama hevesi ile gittim fakat hevesim kursağımda kaldı :çok üzgünüm: belki gidenler bilirler o dik olan kaydıraktan kayarken ayakları çapraz yapınız diye yazıyodu bende ayakları çapraz yaptım tam aşağıya doğru inerken birden dimdik indiği için korktum ve istem dışı açtım ayaklarımı bi yere tutunmak istercesine o hızla aşağıya inerken havuza vardığımda inanılmaz derecede sert bi basınçla suyun iiçine girdim ve o an ilk aklımdan geçen eyvah gitti oldu :çok üzgünüm: vajina girişim 2 gün boyunca ağrıdı.
aşağıya doğru inerken o hızla bikinim zaten sıyrılmıştı bide o basınçla şimdi kızlık zarıma bişey oldu mu diye düşünüyorum kara kara her zaman gittiğim doktorda tatilde ama çok aklıma takıldı bide wc ye gittiğimde kan vardı bikinimde ama hastalığımında son günüydü şimdi hangisinin kanı diye düşünüyorum kara kara ve umarım bi zarar görmemişimdir diye dua ediyorum:Saruboceq:
arkadaşıma söylediğimde o ve onun arkadaşıda aynı muhabbetten mağdur olmuşlar kan vardı falan diyolar sizde böyle bişey yaşayıpta doktora giden var mı kızlar ne olur bişey diyin biliyorum doktora gitmeden sorumu çözemem ama hiç olmazsa bi doktora giden varsa bununla ilgili benimle paylaşırsa çok sevinirim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok ilginçgamyoncuiremsu
peki zarın hasar görüp görmediğini nasıl anlayacakCADIARZU

bence adetinizin son günü olduğu için kan gelmiştir
kızlık zarı ilerdedir kolay kolay bozulmaz ve görülemez
ayrıca çeşitlidirde herkeste farklı olabilir

bir kere sen adetinin son günü suya girmekle hata yapmışsın :1closedeyes:
hem kendi hijyenini sağlığını tehtit altına sokuyorsun ki biliyorsundur en hastalıklara mantara açık olduğumuz dönemdir adet dönemlerimiz. Hemde insanların sağlığını tehtitediyorsun
kanımca bir şey olmamıştır korktuğun konuda CADIARZU

Vajinaya zarin ortasindaki delikten daha büyük herhangi bir sey, birkaç santim girdiginde, bu zar kenarlara çekilir, yani bozulur. Basınçla,sürtünmeyle,düşmekle,öksürmekle,aksırmakla zar bozulmaz.

yok be janııım :lepi: az geldiyse birden inerken o korkuyla yaptıgın bişeydir örnegin :tuvaletin gelseydi kaydırakta şaak die dökülürdün cnm ya bildgim kadarıyla yani..

zar görünür de sen anlayamassın gördüğün zar mı veya hasar oluşmuş mu.. bekleyeceksin arkadaşım yapacak bişi yok..

aynısı bana da olmustuu ama basınçla düşmekle filan bisi olmazzmışş.ama ben küçüüken zıplayınca fialn rahmetli babaanem zıplma dibin düşer derdi :))))))

Konunun hassasiyetine olan saygisizligimda degil ama bir sey soylemek istiyorum. Allah mustahakini vermesin! Bu goruntu gozumun onune geldi, gulmekten yattim yerlere. Ne alaturka tuvalete oturmasi, ne aynasi? Yok boyle komik birsey daha.

Bence korkulacak hicbirsey yok. Sonucta zedelenme gibi ufak birsey bile ciksa ki cikmayacagini garanti ederim, ileride bir sorun teskil etmez

canım kafana çok takıyosan annene söyle ve beraber bir doktora gidin ama öyle bir hareketle bozulcanı sanmıyorum öylede aynayla felanda görülmez kızlık zarı daha içeride ama sen içini ferah tutmak istiyosanda annenle birlikte git bir doktora

bunun için doktoramı gidilirmiş ya yok canım korkma bişey olmaz ben sürekli gidiyorum adalant a ve saatlerce kayıyorum bişey olmadı olmazda reglinle alakalı bir durum bu, heralde kafayı takıcak bişey arıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…