• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybettiğimiz arkadaşlarımız için...

KilicBaligi KilicBaligi , ben anlamadım. Sadece mail adresindeki ismin uyumsuzluğuyla mı yalan olduğunu düşündük ?
Aklım almıyor bir insan ne amaçla bunu yapabilir ki ?
Acaba , eşi bu konuda kavga ettikleri bir zaman kendi mi yaptı bunu ? Anlayamıyorum ki ? Ben hala inanamıyorum. Yeni üye değilmiş ki ..
Sadece isim tutmuyor diye değil 1Sen 1Sen , üye İstanbul'da yaşıyor, nette bulunan diğer hesaplarıyla da yaşadığı yer teyit edildi, İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğünde de böyle bir cenaze olmadığı öğrenildi.
Eski üye olması güvenirliği sorgulamaya engel değil maalesef:( biz burda birkaç yıl üyeliği olup paylaştığı fotoların bile kendine ait olmadığı, genç kız sandığımız ama erkek çıkan, bana gelen hediyeler deyip Başkasına ait ev, hediyeleri paylaşanları gördük, hepsine birkaç yıllık üyelerdi:(

Sadece isim tutmuyor diye değil 1Sen 1Sen , üye İstanbul'da yaşıyor, nette bulunan diğer hesaplarıyla da yaşadığı yer teyit edildi, İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğünde de böyle bir cenaze olmadığı öğrenildi.
Eski üye olması güvenirliği sorgulamaya engel değil maalesef:( biz burda birkaç yıl üyeliği olup paylaştığı fotoların bile kendine ait olmadığı, genç kız sandığımız ama erkek çıkan, bana gelen hediyeler deyip Başkasına ait ev, hediyeleri paylaşanları gördük, hepsine birkaç yıllık üyelerdi:(

Benim profilimdeki yer doğru değil mesela. İlk etapta doğru olanı değiştirdim. Gömülürsem de yaşadığım yere olmayacak vasiyetimle.
Bu araştırmanızı sorgulamak değil, acaba oyle değil mi diyorum hala. Gerçekten inanamıyorum. Aslında inanmamakta saflık, Hasta ruhlu insanların varlığına bu kadar şahitken.
Sadece sizin sabah ki gözyaşınızını hakkını ödeyemezler.
Neyse benden böyle bir haber gelirse inanın ve arkamdan okuyun :)

Abla ben o zamanlar kk ya girmiyordum hamileydim sanırım. Ara vermiştim siteye.bir bakayım neler olmuş dedim bir anda pat diye karşıma çıkan @HayyaL in msjiyla öğrendim bu durumu.bir süre kendime gelemedim yok yanlis okudum olamaz bu dedim. Sonra hayale msj attım. Gerisi yok....

Zebosum güzelim...

Kadişim sen hamileydin o dönemlerde ondan haberin olmamıştı,gün lerce aradık tel ya kapalı yada açılmıyordu..
En sonunda ulaştık,hatta hayyal de konuşmuştu, bende,sonra yne aradım açılmadı telefonu 2 gün sonraydı herhalde kardeşi aradı beni..Ablamı kaybettik dedi,ne olduğunu anlayamadım şoka girmiştim o anda,sonra Kazen'e haber verdim..
Bu haberi vermekte çok zor oldu benim için..

Beni burada Ölümünün de dahil hastalık haberlerinin de ciddi sarstığı tek üye oldu.
_Zebos_ _Zebos_
Kendisi ile olan arkadaşlığım, tavırları, sıcaklığı bir taneydi o.
Dua etmiştim çok iyileşmesi için.
Ona biçilen Ömür bu kadarmış.
Ne desem boş...
Çok çekti bitanem...
Umarım şimdi olduğu yerde çok mutludur.

Umarım hayyalcim huzurludur inşallah..
Çok ani bir kayıp oldu gencecik bir insan hayat dolu idi.,
Yenebilseydi keşke hastalığını.
Olmadı işte..

profiline baktım hamileymiş geçen sene çok üzücü nasıl olmuş, Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin...

Amin sağol..

KilicBaligi KilicBaligi , bende herşeye fake denildiği gibi buna da öyle deniyor diye çok kızmıştım içten içe. Aklım almıyor , eski üye olup herkesle muhabbeti olan kişilerin böyle birşeye başvurmasına.
Ölüm gibi hassas bir konu üzerinden yalan atmak, nasıl bir ruh sağlığı bu ! Ölümün acısını tadan insanların hakkına girmektir bu.
Sayende netleşmiş oldu..

Nasıl bir psikolojidir ölümü kullanıp insanların duyguları ile oynamak :KK12:
Sanalda olsa yakın bulduklarımız ;acılarını,sevinçlerini paylaştığımız arkadaşlarımız var.Onlara bu yalanı söylemeye,üzmeye kimsenin hakkı yok.

_Zebos_ _Zebos_ ' un ölümüne nekadar üzüldüğü ağladığımı ben biliyorum hala adı geçtiğinde duygulanırım.
Mekanın cennet olsun güzel arkadaşım..

Back
X