• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybettiğimiz arkadaşlarımız için...

Sözün özü kızlar... İnternet ortamında iz bırakmayın, bırakırsanız nereye giderseniz gidin iziniz sizi takip eder.
Valla tekrar teşekkür ederim Kılıç, bugün çok gözyaşı döktüm, benim gibi haberi alıpta üzülen çok insan oldu, ki sabah Kalktım burdaki ağaçlar yine kesiliyordu, ona canım sıkkındı, peşine bu haberi aldım ne kötü birgüne uyandım, gelince niye üst üste gelir diyordum çünkü bu kişiyle ablacımlı konuşmalarımızda oldu, çok sık konuşmasakta, yani konuşmuşluğumda olunca daha bir içim acıdı, 23 yaşında oluşu kahretti beni zira ondan 3 yaş küçük kızım var, Evladım Yaşında nerdeyse, anlatabiliyorumdur umarım hislerimi.
Insanlarla böyle oynanmaz, ne diyecek gelirse telefonumdan eşim mi girdi diyecek, onları ben yazmadım mı diyecek? Nasıl güveneceğiz?

Valla tekrar teşekkür ederim Kılıç, bugün çok gözyaşı döktüm, benim gibi haberi alıpta üzülen çok insan oldu, ki sabah Kalktım burdaki ağaçlar yine kesiliyordu, ona canım sıkkındı, peşine bu haberi aldım ne kötü birgüne uyandım, gelince niye üst üste gelir diyordum çünkü bu kişiyle ablacımlı konuşmalarımızda oldu, çok sık konuşmasakta, yani konuşmuşluğumda olunca daha bir içim acıdı, 23 yaşında oluşu kahretti beni zira ondan 3 yaş küçük kızım var, Evladım Yaşında nerdeyse, anlatabiliyorumdur umarım hislerimi.
Insanlarla böyle oynanmaz, ne diyecek gelirse telefonumdan eşim mi girdi diyecek, onları ben yazmadım mı diyecek? Nasıl güveneceğiz?
Rica ederim Abla, eğer bunu yapmasaydım içim içimi yiyecekti.

Ben seni çok iyi anladım, bir anda kızın geldi tabii aklına, kendini onun annesinin yerine koyunca makaralar boşaldı, eh insan olarak da sevmişsin belli ki...

Bende vefat eden arkadaşlarımın yerine koydum işte, acısını atlatamadım ki onların, hala dehşete düşüyorum düşününce, çok çok acı.

Allah sana ve ailene uzun ömürler versin.

Ne diye gelecek ben söyleyeyim, ya telefonumu çaldırdım diyecek, ya vefat olayını savunmaya devam edecek ve oyunu sürdürecek. Forumun iletişim kısmından mail gelebilir yani, şaşırmayın.

Bunun dışında ben değildim, ben yazmadım dese bile kanıtlar aksini söylüyor.

Ben hala amacı merak ediyorum ama düşünüyorum ve bulamıyorum. Bu da çıkar ortaya inan bana...

Sen canını sıkma artık, ben rahatladım. Umarım konudan haberdar olan ve üzülen diğer arkadaşlarımız da rahatlarlar.

Âmin KilicBaligi KilicBaligi , Allah herkesi ailesine bağışlasın, uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Ben ölüm dışında herseyde dimdik dururum ama ölüm olunca birde gençse içim çok yanar, tanıyayım tanımayayım fark etmiyor, ay çok genç deyip salarım gözümdeki yaşı.

Her şaka olurda bu olmadı, Kazen'de hassastır bu konularda, bu ara siteye giremiyor, yoğun, girse şimdiye kadar annesinin kızlık soyadına kadar bulup çıkarırdı o. Bir güzelde rezil ederdi.

Of yazdıkça sinirleniyorum, en iyisi ben gidip yatayım, valla durum ortada Yazım Şekli bile aynı öldüğü haber verilen topikte, sözüm ona eşi gibi yazmış ya, mail atsın fark etmez, ben bu olayı Kazen'e anlatacağım zaten.

Her derdin bir çözümü var da, her hastalığın ve ölümün çaresi yok... Evlerden ırak olsun.

Bak şimdi anasının kızlık soyadı diyerek tahrik etme beni :KK48:

Bu arada herhalde forum açıldı açılalı en sağlam kandırıldığımız konulardan biri oldu bu. 2015'in enleri için not edeyim :KK76:

İyi sabahlar, iyi uykular dilerim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. :KK200:

Bu kadar insani üzmek , ağlatmak nasıl bir tatmin yaşattı acaba ? Yine de hayatta olduğuna sevindim ama umarım normal olmadığının farkındadır ve en yakın zamanda tedavi olur , .

ahahhaa valla okurken ben en çok kocası bir erkek olarak kadının söylediği bu uzun cümleleri nasıl aklında tutmuş yaa diye şaşırmıştım:KK48::KK48::KK48: o hep demez miydi diye başlayan cümleler:KK53: dedim ki ben bu cümleleri günde 8 öğün kocama söylesem yine adam aklında tutamaz:KK53: elalemde ne kocalar var diye de nispet etmiştim ahhasfsa:KK70::KK70:

Yönetim paneli o, sadece adminler girebiliyor, üyelerin gördüğüne ek olarak mail adresinizi ve mailde isim girdiyseniz onu görüyoruz, çok birşey değil yani, Şansa bu kişi mailde isim kullanmış.

Aa benim maillerimde de ismim var. Hatta bu siteye uye olurken kullandigim mailde kizlik soyadim var. Yani sizler bizi taniyosunuz aslında :-)

Allah ayrilan arkadaslara rahmet eylesin insallah sorgulari kolay olur cennet mekanlari olur..

Bu arkadasta cok sukur simdilik sag ama dediginiz gibiyse rahatsizligi varsa Allah sifa versin. Bugun olmedi ama heran ne yapacagi belli olmaz umarim tedavisini olur ve saglikli birey olarak hayatina devam eder..
Keske kimse ölmese...

Benim için evlat gibiydi kendisi,anacum derdi dertlerini paylaşırdı benimle,yeri o kadar belliki.
Nurlar içinde yat tatlı zeboşum,mekanın cennet olsun.
Çok acı ne biliyormusunuz,vefat haberini kızkardeşi beni arayarak haber verdi.
Böyle bir haberi nasıl söyleyebilirim diye kendimle mücadele ettim durdum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/_zebos_.182073/

KilicBaligi KilicBaligi , ben anlamadım. Sadece mail adresindeki ismin uyumsuzluğuyla mı yalan olduğunu düşündük ?
Aklım almıyor bir insan ne amaçla bunu yapabilir ki ?
Acaba , eşi bu konuda kavga ettikleri bir zaman kendi mi yaptı bunu ? Anlayamıyorum ki ? Ben hala inanamıyorum. Yeni üye değilmiş ki ..

Benim için evlat gibiydi kendisi,anacum derdi dertlerini paylaşırdı benimle,yeri o kadar belliki.
Böyle bir haberi nasıl söyleyebilirim diye kendimle mücadele ettim durdum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/_zebos_.182073/
Abla ben o zamanlar kk ya girmiyordum hamileydim sanırım. Ara vermiştim siteye.bir bakayım neler olmuş dedim bir anda pat diye karşıma çıkan @HayyaL in msjiyla öğrendim bu durumu.bir süre kendime gelemedim yok yanlis okudum olamaz bu dedim. Sonra hayale msj attım. Gerisi yok....

Zebosum güzelim...

@bitirim kaybettiğimiz arkadaşımız:KK1:
profiline baktım hamileymiş geçen sene çok üzücü nasıl olmuş, Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin...

Back
X