- Konu Sahibi KilicBaligi
Sözün özü kızlar... İnternet ortamında iz bırakmayın, bırakırsanız nereye giderseniz gidin iziniz sizi takip eder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece gece attım havamı desene.o çok havalıı
buralara soğook hava dalgası gibin esti valla vuhuu saçlarım uçuştu ekrana bakarkenegece gece attım havamı desene.
Valla tekrar teşekkür ederim Kılıç, bugün çok gözyaşı döktüm, benim gibi haberi alıpta üzülen çok insan oldu, ki sabah Kalktım burdaki ağaçlar yine kesiliyordu, ona canım sıkkındı, peşine bu haberi aldım ne kötü birgüne uyandım, gelince niye üst üste gelir diyordum çünkü bu kişiyle ablacımlı konuşmalarımızda oldu, çok sık konuşmasakta, yani konuşmuşluğumda olunca daha bir içim acıdı, 23 yaşında oluşu kahretti beni zira ondan 3 yaş küçük kızım var, Evladım Yaşında nerdeyse, anlatabiliyorumdur umarım hislerimi.Sözün özü kızlar... İnternet ortamında iz bırakmayın, bırakırsanız nereye giderseniz gidin iziniz sizi takip eder.
Rica ederim Abla, eğer bunu yapmasaydım içim içimi yiyecekti.Valla tekrar teşekkür ederim Kılıç, bugün çok gözyaşı döktüm, benim gibi haberi alıpta üzülen çok insan oldu, ki sabah Kalktım burdaki ağaçlar yine kesiliyordu, ona canım sıkkındı, peşine bu haberi aldım ne kötü birgüne uyandım, gelince niye üst üste gelir diyordum çünkü bu kişiyle ablacımlı konuşmalarımızda oldu, çok sık konuşmasakta, yani konuşmuşluğumda olunca daha bir içim acıdı, 23 yaşında oluşu kahretti beni zira ondan 3 yaş küçük kızım var, Evladım Yaşında nerdeyse, anlatabiliyorumdur umarım hislerimi.
Insanlarla böyle oynanmaz, ne diyecek gelirse telefonumdan eşim mi girdi diyecek, onları ben yazmadım mı diyecek? Nasıl güveneceğiz?
Sözün özü kızlar... İnternet ortamında iz bırakmayın, bırakırsanız nereye giderseniz gidin iziniz sizi takip eder.
Yönetim paneli o, sadece adminler girebiliyor, üyelerin gördüğüne ek olarak mail adresinizi ve mailde isim girdiyseniz onu görüyoruz, çok birşey değil yani, Şansa bu kişi mailde isim kullanmış.
Abla ben o zamanlar kk ya girmiyordum hamileydim sanırım. Ara vermiştim siteye.bir bakayım neler olmuş dedim bir anda pat diye karşıma çıkan @HayyaL in msjiyla öğrendim bu durumu.bir süre kendime gelemedim yok yanlis okudum olamaz bu dedim. Sonra hayale msj attım. Gerisi yok....Benim için evlat gibiydi kendisi,anacum derdi dertlerini paylaşırdı benimle,yeri o kadar belliki.
Nurlar içinde yat tatlı zeboşum,mekanın cennet olsun.
Çok acı ne biliyormusunuz,vefat haberini kızkardeşi beni arayarak haber verdi.
Böyle bir haberi nasıl söyleyebilirim diye kendimle mücadele ettim durdum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/_zebos_.182073/
profiline baktım hamileymiş geçen sene çok üzücü nasıl olmuş, Allah rahmet eylesin@bitirim kaybettiğimiz arkadaşımız
Benim için evlat gibiydi kendisi,anacum derdi dertlerini paylaşırdı benimle,yeri o kadar belliki.
Nurlar içinde yat tatlı zeboşum,mekanın cennet olsun.
Çok acı ne biliyormusunuz,vefat haberini kızkardeşi beni arayarak haber verdi.
Böyle bir haberi nasıl söyleyebilirim diye kendimle mücadele ettim durdum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/_zebos_.182073/